Home / kućni dekor / Zmije u dizajnu: Pregled dekora

Zmije u dizajnu: Pregled dekora

preko cb2

Jutros imam vrlo zabavnu najavu na blogu! Čitatelj i prijatelj kojega smo svi upoznali, a ljubav je pristao objaviti gost … ima li nagađanja ?! Uvijek sam se divio Peggijevom pisanju, kreativnosti, dizajnerskim razgovorima i volio sam je upoznavati tijekom godina. Oduševljen sam što mogu objaviti da će povremeno gostovati ovdje na blogu. Ako vidite kako se njezino ime pojavljuje kao autor posta, obavezno ga kliknite, pročitajte i ukažite joj ljubav. Bez daljnjeg obraćanja, ovaj ću post predati Peggi … klikni!

Pozdrav, RFT prijatelji. Peggi ovdje. Možete li vjerovati da mi je Sarah dopustila pristup ovom voljenom prostoru zbog vlastitog posta? Koliko sam sretan? Nakon pažljivog razmatranja, zaključio sam da bi prva tema kojom bih se pozabavio bile … zmije. Znam o čemu razmišljaš. Sarina estetika ilustrira lijep, klasičan dizajn! Ima profinjenu senzibilnost. Uživa u tradicionalnom stilu, prirodnim materijalima i bezvremenskoj paleti. Istina, istina, istina. Možda sam poput nekih od vas ispitivao zmije u sofisticiranim interijerima. Iskreno, smatrao sam ih djelokrugom samo nervozne elite. Skupina kojoj ne pripadam. Uzdah. Počeo sam se pitati postoje li više uobičajene opcije. Gmazovi za nas ostale, takoreći. Umjesto da se predam zmijskoj budućnosti, istraživao sam. Čekaj dok ne vidiš što sam pronašao! Ozbiljno. Pomaknite se do mojih nalaza, dizajnerske inspiracije i pročitajte moj prvi post na blogu.

Peggi Posts: Zmije u dizajnu - roomfortuesday.com

preko alice lane

Za suptilne dodire zmije u svom dekoru, isprobajte dodatke i umjetnost. Prekrasno jelo na prvi pogled čita se kao prstenovi teksture. Pobliži pregled otkriva pravu prirodu te zavojnice. Da bi najbolje uvažili zamršene uzorke i nadahnute palete pronađene na zmijama, ništa ne nadmašuje znanstvenu ilustraciju. Pogledajte zapanjujući primjer u nastavku prikazan na toj nevjerojatnoj travi. Misli da je taj dizajner imao smisla za humor.

Kliknite izravno na objekte koji će se preusmjeriti na izvor ili za kupnju koristite numerirane veze ispod kolaža …

01: luster // 02: zmijska kutija za sitnice // 03: zmijski sobar // 04: zmijska stolna svjetiljka // 05: zmijska umjetnost // 06: zmijsko jelo // 07: zrcalo nagini // 08: zmijski tapiserija // 09: zmijsko povećalo // 10: prostirač sa zmijskim tiskom // 11: zmijska svjetiljka // 12: zmijski pomoćni stol // 13: piton jastuk // 14: podna svjetiljka // 15: zmijsko ogledalo // 16: zmijska vrata ili ormarić vuče // 17: vezena zmija lumbalna // 18: zmijski svijećnjak // 19: berba mjedeni vrč zmijske kože // 20: stolna svjetiljka od zmijske kože // 21: schumacher pozadina od zmijske kože

Gore navedeni kolaž sadrži samo neke nevjerojatne predmete koje sam pronašao. Tražio sam motive zmija u nizu kategorija dizajna kuće i cijenama. Iskreno volim svaki pojedini komad, ali samo ću rapsodirati izbor.

Počnimo s # 1. Ne žele svi starinski luster od mesingane zmije, ali nije li ona senzacionalna? Molim vas da netko dizajnira blagovaonicu oko tog dragulja.

Još jedan favorit u odjelu za rasvjetu je # 11. Ležerno smotana zmija i sjajna sjena! Volio bih ih vidjeti na ugrađenim policama za knjige ili možda iznad plašta.

Može # 16? Možete li zamisliti neku čvrstu akciju od mesingane kobre na vratima ormara ili otmjenom šanku? Poseban hardver daje takav utjecaj za ulaganje s malim rizikom.

Kome ne treba novi jastuk? # 17 je divno grafička i povoljna za proračun! Ili što kažete na # 13? Zmijska koža mogla bi biti nježna predjela u carstvu gmazova.

Naravno, morala sam uključiti razne lijepe predmete za oblikovanje! Broj 6 ili 9 bio bi kod kuće na bilo kojem stoliću ili polici. # 2 ipak? Napravljeno za ispraznost kupaonice ili noćni ormarić. (Iskreno, rastrgan sam između toga da ga nabavim sebi ili ga dam prijatelju.)

Napokon, oba su ogledala prekrasna! # 15 ozbiljno bi podignuo moju glavnu kupaonicu. Neka vas ne odvrati referenca o Harryju Potteru u # 7 (i ispod). Ne bi li bilo razbijanje na ulazu?

Za one koji se žele hrabro založiti za zmije u dizajnu, razmislite o tapetama. Ponuda Schumachera predstavljena u kolažu može se pohvaliti realnim detaljima i upečatljivim izgledom, dok rad u nastavku predstavlja stilizirani prikaz. Bilo koja od njih dala bi nevjerojatnu izjavu u praškaonici, hodniku ili svlačionici.

Pa, prijatelji. Schumacher, Stark, Horchow. Porculan, vuna, lan, mesing. Bijela, krem, siva. Tradicionalno, prirodno i bezvremeno. Jesam li iznio uvjerljiv argument za gmazove u profinjenim prostorima? Da li biste ikada pomislili dodati crticu u svoj dekor? Volio bih čuti vaše misli.

Mogli biste i voljeti

 • Najbolje od Etsyja: Vintage plavo-bijeli porculan - roomfortuesday.com

  Prošlo je prilično vremena otkako sam podijelio post Best of Etsy (zapravo u srpnju prošle godine), ali tijekom vikenda sam razgovarao s Peggi o ovoj seriji i shvatio sam …

 • 10 pribadača: Izdanje Blogger Edition - roomfortuesday.com

  Vrijeme je za novi post od 10 pinova, a ovaj je vrlo poseban! Mislila sam da bi bilo zabavno podijeliti igle svojih kolega dizajnerskih blogera. Ljudi poput mene …

 • Napomena: Ažuriranja i nadahnuće - roomfortuesday.com

  Kako je prošlo više od mjesec dana od mog zadnjeg posta koji je vrijedan pažnje? Osjećam da ovo lijepo doba godine uvijek prolazi prebrzo. Jedno od mojih najdražih jesenskih izbojaka …

 • Napomena: Blagdansko ukrašavanje i nadahnjujući linkovi - roomfortuesday.com

  Sretan ponedjeljak, prijatelji! Nadam se da ste svi imali prekrasan vikend. Naši su bili zauzeti i natrpani projektima, ali smo našli vremena i za malo zabave i opuštanja … najbolje …

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Washington DC

Slučajno sam preskočio prošlomjesečnu objavu na Facebook Marketplace Finds, pa mi je bilo zabavno zaroniti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *