Home / spavaća soba dekor / Zašto Sam nije u ponovnom pokretanju sustava ‘iCarly’? Zašto se Jennette McCurdy ne vraća

Zašto Sam nije u ponovnom pokretanju sustava ‘iCarly’? Zašto se Jennette McCurdy ne vraća

Ako ste tvrdoglavi prema originalu, možda se pitate zašto Sam nije u iCarly ponovno pokretanje i bi li se lik Jennette McCurdy mogao vratiti u buduću sezonu preporoda.

iCarly premijerno izvedena 2007. godine, a slijedila je Carly Shay (Miranda Cosgrove), tinejdžericu u Seattlu u Washingtonu, koja je stvorila vlastitu web emisiju pod nazivom iCarly sa svojim najboljim prijateljima Samom Puckettom (McCurdy) i Freddiejem Bensonom (Nathan Kress) u potkrovlju stana u kojem žive ona i njen stariji brat Spencer Shay (Jerry Trainor). Emisiju je kreirao Dan Schneider, koji je također stvorio Amanda Show, Drake & Josh, Zoey 101, Victorious i druge emisije Nickelodeona. iCarly trčao šest sezona do njegovog finala 2012. godine.

Nakon iCarlyu finalu, McCurdy je glumio u spinoffu zajedno s Arianom Grande pod naslovom Sam i Mačka. Emisija je pratila Samovu i Grandeovu Pobjednički lik, Cat Valentine, dok postaju sustanari i započinju posao čuvanja djece. Serija se prikazivala jednu sezonu od 2013. do 2014. S obzirom na McCurdyjevu popularnost kod Nickelodeona, obožavatelji su očekivali da će biti u iCarly preporod. Pa zašto Sam nije u iCarly ponovno podizanje sustava? Pročitajte kako biste saznali.

U prosincu 2020. objavljena je vijest da je iCarly reboot, koji bi se dogodio 10 godina nakon originalne serije, bio je u radu s Cosgroveom, Kressom i Trainorom koji su ponavljali svoje uloge. Međutim, jedan od glavnih članova glumačke ekipe koji se neće vratiti bio je McCurdy, koji je u epizodi podcasta “Empty Inside” u ožujku potvrdio da neće biti u preporodu. Pa zašto je Sam u iCarly ponovno podizanje sustava? Pa, McCurdy je prestala glumiti nakon godina negodovanja zbog svoje karijere. “Mama me stavila u to kad sam imala 6 godina, a prema nekakvoj dobi, pretpostavljam, 10 ili 11 godina bila sam glavna financijska potpora obitelji”, rekla je. “To je bio velik pritisak moje obitelji što nije imala puno novca, i ovo je bio izlaz”, rekla je. “Što zapravo smatram korisnim u postizanju određenog stupnja uspjeha.”

McCurdyjeva mama, Debbie, umrla je u rujnu 2013. nakon 17 godina duge borbe s rakom dojke. U podcastu je McCurdy otkrila da ju je mamina smrt preispitala u glumačkoj karijeri i ulogama koje je igrala u prošlosti, uključujući i Sama. “Na kraju sam dala otkaz nakon što je moja mama umrla, jer je njenom smrću umrlo puno njezinih ideja za moj život, a to je bio vlastiti put i sigurno težak”, rekla je. U nastavku je otkrila da ju je zbog glumačke karijere ostavila “toliko neispunjenu ulogama da sam je igrao i osjećao se kao da je to najprasitivija, neugodna stvar”. Nastavila je, “Zamjeram svoju karijeru na mnogo načina.”

U iCarly ponovno pokretanje, Laci Mosley glumit će Harper, Carlynu sustanarku i jednu od njezinih najboljih prijateljica. Prema priopćenju za tisak emisije, Harper, koja je panseksualna, opisuje se kao ambiciozna modna stilistica koja sanja o modnoj karijeri nakon što je njezina bogata obitelj izgubila sav novac. Nakon najave Harpera, Mosley je bio meta rasističkih napada koji su u liku vidjeli zamjenu za Sama. iCarly spisateljica Franchesca Ramsey odgovorila je tweetom u to vrijeme, braneći Mosleyja i negirajući da je lik trebao zamijeniti Sama.

Carlyina nova najbolja prijateljica / sustanarka bit će dio LGBTQ + zajednice kao panseksualni lik koji sanja da postane modni stilist nakon što je njezina bogata obitelj izgubila sav novac. Lik će također poslužiti za potiskivanje Carly iz zone udobnosti dok se suočavaju s svakodnevnim preprekama. “Hej #iCarly tweeps! Vidim da je gomilu rasističkog zlostavljanja bačeno na jednu od naših zvijezda i voljela bih da mi se pridružite u pozivu kad / ako ga vidite ”, tweetnula je u svibnju. “Tužna sam što ovo moram reći, ali ako sam iskrena … nekako sam to i očekivala. I to mrzim. Srce me muči što Crnke koje POSTOJE samo rezultiraju navalom rasističkog zlostavljanja. Nije ok. A ni biti promatrač nije u redu. “

Nastavila je, “Lacijev lik Harper ne zamjenjuje Sama. Nitko nije mogao zamijeniti Jeanette McCurdy ili njezin nevjerojatan talent! Ali istovremeno je rasistički i potpuno nepravedno odlučiti da Laci nije zaslužila svoju ulogu, pogotovo jer emisija još nije ni izašla !! “

U intervjuu za Zabava tjedno u lipnju je Cosgrove potvrdio da će se emisija baviti Samovim odsustvom. “Definitivno, puno se dotičemo cijelog odnosa sa Samom i gdje je Sam u pilot epizodi”, rekla je. “A onda je pomalo spominjemo tijekom cijele sezone, pa ćemo to definitivno objasniti u emisiji.”

The iCarly ponovno pokretanje je dostupno za strujanje Paramount +.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *