Home / spavaća soba dekor / Zašto odabrati parket velikog formata?

Zašto odabrati parket velikog formata?

Podovi velikog formata uglavnom su skupi. Cijena za 1m2 često prelazi 50 €. Danas su na tržištu dostupna nova rješenja, poput vinilnih podova velikog formata s mineralnom trakom. Marka ARBITON u svojoj novoj kolekciji nudi krute vinil daske Amaron Superiore debljine 5 mm i duljine 183 cm.

Vinil daske iz ove kolekcije među najdužima su u Europi. Ova duljina nudi izgled koji je i prirodan i estetski. Tehnika izrade omogućuje vjernu reprodukciju uzorka drveta i njegovih prirodnih karaktera, istovremeno ga ojačavajući matiranim i elegantnim završnim slojem. Oštrice su presvučene patentiranim titan nano slojem (dodatni sloj nanočestica titana) koji osigurava do 30% veću otpornost na ogrebotine. Kolekcija Superiore, kao i ostale letvice iz Amaronove linije, u potpunosti je vodootporna, tiha i kompatibilna sa sustavima podnog grijanja. Dostupan je u 4 prirodne boje hrasta: Gaillarde, Weisshorn, Patendorf i Stamberger.

Ujednačeni podovi u cijeloj kući

Djelovanje na daljinu i školovanje na daljinu učinili su da znatno više vremena provodimo u zatvorenom. Naši domovi moraju biti funkcionalniji, a istodobno pružati udoban prostor za rad i učenje, ali i za odmor. Ova nova stvarnost zahtijeva drugačiji pristup dizajnu interijera. Ujednačeni pod u cijelom stanu daje osjećaj uređenog interijera i olakšava kretanje.

Podovi velikog formata marke Arbiton

Vinil podove velikog formata možete postaviti na površinu do 200 m2 bez proširenja između različitih prostorija. Arbiton vinilni podovi pružaju nevjerojatne mogućnosti za postizanje jedinstvenog i ujednačenog prostora. Broj spojeva je ograničen na maksimum, što daje osjećaj većih soba. Velike vinil daske ističu moderan karakter prostora. Interijere uzimaju olujno dok osvajaju srca ljubitelja dizajna i ekološki osviještenih ljudi.

Rješenje koje su priznali arhitekti

Pojedinci koji mijenjaju katove sve se više odlučuju za proizvode velikog formata. Parketne ploče veće od 2 m već su dostupne na tržištu. Ali najpopularnija linija proizvoda na području proizvoda od kamena je pločica velikog formata. Te pločice savršeno oponašaju mramor ili beton. Novi trendovi u dizajnu interijera, usredotočeni na lakoću, jednostavnost oblika i otvorene prostore, omogućuju im danas da igraju još važniju ulogu.

Zidne i podne pločice velikog formata savršeno se usklađuju s trijeznim interijerima, istodobno ističući njihov bezvremenski karakter. Također su savršeni u interijerima u rustikalnom stilu.

Trendovi prirodnih boja

Ove godine većina dizajnera napušta projekte u skandinavskom stilu, previše trezveni i previše minimalistički. Sada se odlučuju za topliji stil, a projekti dizajna interijera bliži su hyggeu. Podnim oblogama stoga dominiraju svijetle nijanse hrasta. Predstavljaju gotovo 30% proizvoda koje nude proizvođači podova. Hrast je sinonim za luksuzni i topli pod koji se savršeno usklađuje sa zidovima intenzivnih boja.

Asortiman Superiore dostupan je u 4 nijanse hrasta:

  • Hrast Patendorf: topla i prirodna sjena koja podsjeća na austrijska alpska sela. Odlikuje se prosječnom gustoćom podočnjaka. Ova sjena bit će savršena u modernim interijerima i onima s tradicionalnijim stilom.
  • Gaillarde Hrast: svjetlija nijansa s manje podočnjaka. Jasno vidljiv uzorak drveta svidjet će se svim ljubiteljima prirode. Svijetla sjena odgovarat će i malim interijerima.
  • Weisshorn Hrast: najsvjetlija nijansa u kolekciji. Ovaj bijeljeni hrast već ima velik broj entuzijasta. Tehnologijom ispisa postižu se prirodne i elegantne boje. Weisshorn hrast odgovarat će glamuru i skandinavskom stilu u interijerima. Ova neutralna sjena savršena je osnova za intenzivnije naglaske u boji.
  • Hrast stamberger: najtoplija sjena u kolekciji Superiore. Savršeno se uklapa s hygge trendom. Ova topla boja obavijet će svaki interijer i dati mu topli izgled. Ova je boja savršena u kolibi ili planinarskoj kolibi.

Lijepa i praktična, idealna podna obloga

Vinil podnice je proizvod koji je istovremeno lijep i praktičan. Teško je ne voljeti proizvod koji izgleda poput prirodnog drva, a nudi sve prednosti popločavanja. Vinil podovi su praktične i funkcionalne obloge, jednostavne za održavanje, vodonepropusne i vrlo jednostavne za ugradnju, poput klasičnih laminatnih ploča.

Vinilni podovi potpuno su vodootporni i stoga se mogu ugraditi u kuhinje, pa čak i kupaonice. Poput drvenih podova, tihi su i topli, a istovremeno osiguravaju vrlo dobar otpor.

Arbiton""

Ovaj vam se sadržaj donosi u partnerstvu s Arbitonom. Zamislio ga je i kreirao tim studija Homelisty u skladu s našom uredničkom linijom.

Studio Homelisty

About admin

Check Also

Kako besplatno gledati ‘Krstarenje džunglom’ 2021. na mreži: streaming Disney Plus filma

Oni koji traže još jednu ljetnu uspješnicu prikladnu za obitelj možda će htjeti znati postoji …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *