Home / spavaća soba dekor / Zašto je Jackson napustio ‘Grey’s Anatomy’? Jesse Williams Razlog

Zašto je Jackson napustio ‘Grey’s Anatomy’? Jesse Williams Razlog

Službeno je: dr. Jackson Avery vani je u Memorijalnoj bolnici Gray Sloan. Ako ste jedan od mnogih obožavatelja koji se pitaju: „Zašto je Jackson otišao Grey’s Anatomy? ” samo znaj, nisi sam.

Jesse Williams, koji glumi Jacksona od 6. sezone Grey’s Anatomy, potvrdio je 6. svibnja da izlazi iz serije nakon 12 sezona. Njegova posljednja epizoda pod nazivom “Tradicija” emitira se 20. svibnja.

“Zauvijek ću biti zahvalan na bezgraničnim mogućnostima koje su mi pružali Shonda, mreža, studio, kolege iz glumačke ekipe, naša nevjerojatna ekipa, Krista, Ellen i Debbie”, rekao je Williams Raznolikost u izjavi. „Kao glumac, redatelj i osoba, imao sam bezobraznu sreću da toliko toga naučim od mnogih i zahvaljujem našim lijepim obožavateljima koji udišu toliko energije i zahvalnosti našim zajedničkim svjetovima. Iskustvo i izdržljivost rođena u stvaranju gotovo 300 sati vodeće svjetske televizije dar su koji ću uvijek nositi. Neizmjerno sam ponosan na naš rad, naš utjecaj i što idem naprijed s toliko alata, prilika, saveznika i dragih prijatelja. “

Krista Vernoff, Grey’s Anatomyshowrunner, također je Varietyju potvrdio da se Williams odlučio povući kao Jackson. “Jesse Williams izvanredan je umjetnik i aktivist”, rekao je Vernoff. “Gledanje njegove evolucije u proteklih 11 godina i na ekranu i izvan njega bio je pravi poklon. Jesse u svoj rad unosi toliko srca, takvu dubinu brige i toliko inteligencije. Jesse će nam užasno nedostajati i nedostajat će nam Jackson Avery – toliko godina igran do savršenstva. “

Williams se pridružio Grey’s Anatomy kao ponavljajući glumački član u sezoni 6. Postao je glavni član glumačke ekipe u sezoni 7 i ostao je u showu do svog izlaska u sezoni 17. Ali zašto je Jackson napustio Grey’s Anatomy i što je bio Williamsov razlog za njegov izlazak? Čitajte ono što znamo.

Slika: Kelsey McNeal / © ABC / Uljudnost kolekcije Everett.

Zašto je Jackson otišao Grey’s Anatomy?

Kao što obožavatelji Grey’s Anatomy znaju, emisija gradi okupljanje Jacksona i bivše supruge April Kepner od 17. sezone, 14. epizoda, gdje Jackson traži April da se preseli s njim u Boston s njihovom kćerkom Harriet. U početku oklijevajući, April se slaže i kaže Jacksonu da su se ona i njezin suprug Matthew Taylor odlučili razdvojiti, što znači da su i ona i Jackson slobodni. Dakle, Jackson i Aprilina ljubav možda jesu onako kako je napisao, ali zašto je Williams uopće odlučio otići?

Prema Rok, Williams je potpisao dvogodišnji ugovor s ABC-om 2019. godine, što znači da bi mu 17. sezona ionako bila posljednja da nije dao otkaz na ugovoru. Nadalje, Deadline je izvijestio da je Williamsov ugovor uključivao “smanjene dužnosti” za sezonu 16 i sezonu 17 zbog Williamsove pripreme za svoj debi na Broadwayu u revivalu Izvedite me. Predstava je trebala prvotno započeti 2. travnja 2020., ali je u međuvremenu odgođena za početak 2022. godine.

Najnoviji dvogodišnji ugovor za koji je Williams potpisao ugovor Grey’s Anatomy u 2019. uključio je smanjene dužnosti dok se pripremao za svoj debi na Broadwayu u oživljavanju Richarda Greenberga, Take Me Out, koji je prvotno trebao započeti s izvedbama 2. travnja 2020. Odgođen pandemijom, sada će se vjerojatno otvoriti početkom 2022.

Williams je također uloga u Amazonovom nadolazećem filmu, Obilježeni čovjek, što nagovještava da je možda napustio Grey’s Anatomy zbog drugih prilika za posao. Uz svoj rad na ekranu, Williams je također izvršno producirao projekte kao što su Slučajna djela nasilja, Pokop Kojoa, i dokumentarni filmovi Ostanite budni: Pokret Crna živi stvar, s izvučenim oružjem i vodičima za preživjele, pa je jasno ima li puno toga izvan njega Grey’s Anatomy. Williams je također podijelio snimke zaslona članka Deadlinea na svom Instagramu nakon što je najavio svoj izlazak, što je također natuknulo da je možda ostavio prilike izvan Grey’s Anatomy.

Grey’s Anatomy emitira se četvrtkom u 21 sat ABC. Evo kako gledajte besplatno.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu unutar ove priče, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

Više od 25 frizura s kratkom kosom

Jeste li ljubitelj kratke kose? U stvari, postoji toliko mnogo frizura koje možete učiniti s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *