Home / spavaća soba dekor / Zašto Brian Austin Green, Sharna Burgess nisu odmah poljubili prvi poljubac

Zašto Brian Austin Green, Sharna Burgess nisu odmah poljubili prvi poljubac

Vrijedi čekati! Prvi poljubac Briana Austina Greena i Sharne Burgess dogodio se tek do njihovog četvrtog ili petog spoja, Ples sa zvijezdama pro rekao Entertainment Tonight. Prema Greenovoj novoj djevojci, zaista su željeli odvojiti vrijeme da se “upoznaju” prije nego što su novu romansu zapečatili poljupcem.

Green (47) odvojio se od Megan Fox, njegove 10-godišnje supruge, manje od godinu dana prije nego što je počeo izlaziti s Burgessom (37) – pa ne čudi da je Beverly Hills, 90210 stipsa je svojim novim plamenom odlučio polako ići sporo. Kao što je Burgess objasnila u svom intervjuu za ET od utorka, 30. ožujka, „Iskoristili smo vrijeme i doista smo se upoznali iznutra tko smo. I zaista smo sagradili nešto lijepo. “

Nastavila je, odražavajući kako se, iako se morala suzdržati da “ne vrišti s vrha planine” kada je riječ o ljubavi prema glumcu, također uživala u tome što je njihova veza privatna kao njihova “mala tajna”. Par koji je objavio vezu sa svojom vezom na Instagramu u siječnju 2021., zapravo je zajedno “šest mjeseci”, otkrio je Burgess.

“Ta anonimnost, ta mala tajna koja je bila samo naša. To smo čuvali koliko smo mogli ”, rekla je. “Bio je to drugačiji način zabavljanja. Zaista smo si uzeli vremena. Uzeli smo četiri ili pet spojeva prije nego što smo se i poljubili. Uistinu se radilo o upoznavanju ljudskog bića, jer smo tamo oboje u svom životu. Zapravo se ne zabavljam iz zabave, već ozbiljno. Želim te upoznati iznutra. “

No polako se nije osjećalo kao povlačenje – zapravo, koreograf kaže da u njihovoj vezi vrijeme leti. “Čini se kao da smo jučer rekli:” Kako su prošla samo četiri tjedna? ” a sada je kao: ‘Kako je prošlo šest mjeseci ?!’ To je prošlo tako, tako brzo ”, podijelila je.

Veza Burgessa i Greena prvi je put postala “ozbiljna” u prosincu 2020. godine, nakon što je par zajedno ljetovao na Havajima (u istom odmaralištu u kojem se Green oženio Megan Fox, ni manje ni više). Izvor je rekao Nas tjedno ubrzo nakon toga, “Njihov ih je odmor na Havajima zbližio.” Upućeni je nastavio: “Oni koji ih poznaju mogu ih vidjeti kako su dugo na dugom putu i postaju super ozbiljni.”

Drugi je izvor odjeknuo u osjećaju Zabava večeras, rekavši da je njihova veza “procvjetala u nešto puno ozbiljnije”. Izvor je dodao: „Provode tonu vremena zajedno i uživaju u svakom trenutku. Još se međusobno upoznaju, ali definitivno misle da postoji mogućnost da se stvari podignu na sljedeću razinu negdje dolje. ” Nakon zvuka, Green i Burgess su na dobrom putu tamo.

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *