Home / kućni dekor / Zastarela gradska kuća u Austinu preuređuje se u prekrasno utočište na obronku brda

Zastarela gradska kuća u Austinu preuređuje se u prekrasno utočište na obronku brda

Poznati arhitekt, James LaRue iz Arhitekti LaRue, pretvorio je svoju kuću iz 1880. godine u moderno utočište na padini, smješteno u Austinu u Teksasu. James i njegova supruga kupili su stan u poželjnom kvartu zapadnog Austina prije nešto više od godinu dana. Gradska kuća gleda na 16. plovni put jednog od njihovih najposjećenijih golf terena u Austinu.

Unutarnji prostori u potpunosti su redizajnirani, a preostali su samo originalni obodni zidovi – rezultat je učinkovito modernizirana pregradnja s promišljenim prisvajanjem visokih elemenata dizajna. LaRue je odmah krenuo na posao stavljajući vlastiti pečat na dom uz pomoć svog sina, dizajnera interijera, Richard Medina.

moderno-stan-kuhinja

LaRueu se svidjelo mjesto stambenog kompleksa s 24 jedinice iz 1980-ih – dvojna afera od 1-2 priče – s pogledom na golf teren. No, jedinici je bilo potrebno ažuriranje i željeli su moderan, urban izgled. LaRue je spustio jedinicu na okvirni model dajući cjeloviti redizajn postojećeg plana dodajući novi dodatak spavaćoj sobi i novi trijem.

moderno-stan-kuhinja

Gradska kuća sada ima 2.000 četvornih metara životnog prostora. Dodatak natkrivene terase bio je ključan – i sadrži spa u zemlji i privatni pogled na krajolik na obronku brda i Texas Hill Country.

moderno-stan-kuhinja

Dodani su posebni dodaci poput Accoya Barnwood Siding iz tvrtke Delta Millworks s prilagođenom bojom i završnom obradom koja se nalazi na stubištu i europskim podovima od bijelog hrasta s prilagođenom mrljom kreiranom od lišćara Kristynik. Medina je dodala Kingwood ormariće prekrivene pultovima za sapunicu i uređajima Wolf / Subzero u kuhinji. Izrazito osvjetljenje u cijelom domu ima Austin Iron: Moool (ptičje svjetlo u kupaonici), Foscarini (privjesak za blagovanje), Nemo Lighting (linearni privjesak u kuhinji).

moderan-stan-dnevna soba

Naravno, projekt je naišao na izazove. “Morali smo biti oprezni prilikom izmjene cjelokupnog tlocrta, posebno iz perspektive interijera – željeli smo pronaći zanimljive i zanimljive materijale i sjajan izgled, ali i oprezni kako ne bismo prešli tržišnu vrijednost”, kaže James LaRue, LaRue Architects.

moderan-stan-dnevna soba

Što volimo: Gradska kuća s datumom arhitekta odlikuje se elegantnom i stilskom preobrazbom koja je moderna, ali privlačna. Posebno volimo velike prozore koji hvataju poglede ispunjene prirodom, a istodobno unose obilje prirodnog svjetla. Sofisticiran, ali udoban namještaj poziva na opuštanje i sjajan razgovor s obitelji i prijateljima u ovom idiličnom golf igralištu.

Reci nam: Koji su detalji u dizajnu ovog doma najprivlačniji i zašto u komentarima u nastavku!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih spektakularnih obilazaka kuća koje smo ovdje prikazali na portalu One Kindesign iz portfelja arhitekata ovog projekta, LaRue Architects: Serena kuća na jezeru uz jezero smještena je visoko iznad jezera Austin u Teksasu i urbane kuće iz snova Urban povezan s prirodom u Austinu u Teksasu.

moderan-stan-dnevna soba

moderna-stan-blagovaonica

moderna-stan-blagovaonica

moderno uređena kupaonica

moderno-stan-spavaća soba

moderno uređena kupaonica

moderno-etažno stubište

moderno-stan-ulaz

FOTOGRAF Fotografija Chasea Danielsa

One Kindesign je primio ovaj projekt na našoj stranici prijava. Ako imate projekt koji želite prijaviti, posjetite našu stranicu za predaju na razmatranje!

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *