Home / spavaća soba dekor / Zaručnički prsten Shailene Woodley Fotografija: Aaron Rodgers Informacije o upoznavanju

Zaručnički prsten Shailene Woodley Fotografija: Aaron Rodgers Informacije o upoznavanju

Čekali smo Aarona Rodgersa i njegovu zaručnicu za koje se govori da će potvrditi njihovu vezu ono što se čini godinama, i koja je bolja potvrda od fotografije zaručničkog prstena Shailene Woodley? The Odvojit glumica (29) zasvijetlila je svojim raskošnim dijamantom i napokon uputila zaruke nogometašu (37) tijekom pojavljivanja na Večerašnja emisija u kojoj glumi Jimmy Fallon –a dolje možete vidjeti fotografiju njezina prstena.

Shailene i Aaron prvi su put pokrenuli glasine o vezama početkom veljače nakon što je više prodajnih mjesta izvijestilo da je par počeo izlaziti nakon što su neko vrijeme bili prijatelji. No, nekoliko dana kasnije, Aaron je bacio još jednu bombu o njihovoj vezi dok je prihvaćao svoju MVP nagradu tijekom ceremonije NFL počasti 8. veljače. U svom govoru, napadač Green Bay Packersa otkrio je da se u potpunosti “zaručio” 2020. godine, iako nije ne imenujem njegovu zaručnicu.

Nepotrebno je reći da su obožavatelji čekali da Aaron ili Shailene potvrde jesu li od tada stvarno zaručeni. Odnosno, sve dok se Shailene nije pojavila kao gost u epizodi od ponedjeljka, 22. veljače Večerašnja emisija u kojoj glumi Jimmy Fallon, gdje je službeno odgovorila na goruća pitanja javnosti o svom zaručniku.

YouTube / NBC.

“Da, zaručeni smo, zaručeni smo”, rekla je ugostivši Jimmyja Fallona. “Ali za nas to nisu nove vijesti, znate, pa je nekako smiješno. Svi se trenutno preplaše zbog toga, ali mi smo kao: ‘Da, zaručeni smo već neko vrijeme.’ “Glumica, čiji je novi film Mauritanijac je vani, nastavio je priznati da ga “ne poznaje kao nogometaša”, jer nikad prije nije ni vidjela nogometnu utakmicu prije nego što je izašla s kvoterbekom. “Znam ga poput štrebera koji želi ugostiti Opasnost! To je tip kojeg znam. Slučajno je i jako dobar u sportu. “

Obožavatelji su također mogli na brzinu vidjeti Shailenein zaručnički prsten kad ga je nekoliko puta zasvijetlila na ekranu. Izgleda da je bezvremenski prsten imao veliki okrugli središnji dijamant postavljen na platinastu traku. Prema riječima Tonija Zehrera, višeg potpredsjednika i glavnog trgovca u tvrtki Signet Jewelers, čini se da prsten vrijedi “više od 90.000 američkih dolara”.

“Čini se da je ovaj prekrasan dizajn zadivljujući dijamant okruglog oblika od 4 do 5 karata u dijamantu postavljen u platini”, podijelio je Zehrer u izjavi. “Ovisno o kvaliteti i jasnoći središnjeg kamena, procjenjujemo da je vrijednost veća od 90 000 USD.” Zehrer također primjećuje da joj Aaronov izbor za Shailene “definitivno” odgovara. “Shailene se prikuplja s takvom elegancijom, tako da ovaj klasični zaručnički prsten definitivno nadopunjuje njezin stil.”

Novi bilten o zabavi

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *