Home / spavaća soba dekor / Zara Jeans: Kupite najmodernije stilove trapera iz Zare 2021. godine

Zara Jeans: Kupite najmodernije stilove trapera iz Zare 2021. godine

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Osjećam se kao da sam kupovao u Zari barem jednom svaki drugi tjedan u protekle četiri godine (New York City, dušo!) Pa sam se iznenadio kad sam shvatio da nikada, nikad nisam probao Zara traperice. Uvijek sam se obraćao trgovini za slatke usjevne vrhove, haljine za izlazak u zadnji trenutak ili trendove previše privremene za razmetanje, ali držao sam se trgovina koje su prodavale isključivo traper kad je trebalo opskrbiti traperice. Pa, ne više!

Prošli tjedan kupio sam svoj prvi par traperica Zara Premium, Traperice Pepper Mom i sveti moli, izgledaju dobro sa svime. Džemperi! Blazers! Bralettes! Steznici! Savršeno su vrećaste, super isjeckane i lagano se peru, a izgledaju lijepo i opušteno, bez skretanja pažnje na to koliko sam blijeda. Chefov poljubac, jesam li u pravu?

Oh, i zaboravio sam najbolji dio – bili su ispod 50 dolara. Možeš li vjerovati?! Navikla sam potrošiti do 200 dolara na jedan par trapera! Nepotrebno je reći da od tada promatram tonu drugih Zara traperica, pogotovo sada kad znam da u osnovi mogu dobiti četiri para po cijeni jedne više klase opcije. I ne brinite, mala moja stara je ljubazna da i s vama podijelim najbolje stilove koje morate kupiti.

Uz to, pročitajte kako kupujete šest trendovskih silueta od trapera koje trenutno možete kupiti u Zari, od raketa i silueta iz 90-ih do (vrlo kontroverznih!) Bermuda i još mnogo toga. Oh – i jesam li spomenula da su sve snižene kao dio masovne ljetne rasprodaje Zara? Da, prvo ste to čuli ovdje.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Zara Jeans

Ljubaznošću Zara.

Mama Jean

OK, već znate da je to par Imam i opsjednut sam. Možete kupiti u uobičajenoj veličini, ili poslušajte moj savjet i veličinu za super široki izgled. Učinio sam to i uzeo ih u struku, ali remen djeluje jednako dobro.

STILEKSTAR |  Zara Jeans

Ljubaznošću Zara.

Obrezane traperice iz 90-ih

Traperice s tamnim pranjem su ključne u mojoj cjelogodišnjoj garderobi i ovaj par prilično je savršen: priuštiv je po cijeni, ima ležerni dizajn širokih nogu i ošišan je rub zbog kojeg neću izgledati kao da se utapam u tkanini.

STILEKSTAR |  Zara Jeans

Ljubaznošću Zara.

Lepršave traperice na kopčanje Z1975

Bijele traperice? Na ljeto? Prekretnica, znam! Ove lepršave traperice imaju gumbe s nautičkim osjećajima na bokovima noge tako da se osjećaju drugačije dovoljno od ostalih opcija u mojoj kolekciji.

STILEKSTAR |  Zara Jeans

Ljubaznošću Zara.

Uske traperice iz 80-ih

Uske traperice zauvijek će biti ikone u mojim očima. Ovaj par crnih ‘Skinny Jeans iz 80-ih tako je jednostavan za oblikovanje što ih čini idealnim parom za nošenje svugdje. Držite ih pri ruci godinama koje dolaze.

STILEKSTAR |  Zara Jeans

Ljubaznošću Zara.

Z1975 Široke traperice s pohabanim strukom

Pohabani rub na ovome par traperica daje mu osjećaj življenja. Pripremite se za apsolutno življenje ovih ljeta. Osim toga, izgledat će tako slatko kad ih na jesen obučete preko čizmica.

STILEKSTAR |  Zara Jeans

Ljubaznošću Zara.

Hi-Rise ravne kratke hlače

Ako želite eksperimentirati s bojom ove sezone, ali niste točno sigurni kako to učiniti, započnite s kupnjom ovog para pastelne traper hlačice i krenite odande.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *