Home / kućni dekor / Zapanjujući obrtnički dom ima robustan moderan stil u Minnesoti

Zapanjujući obrtnički dom ima robustan moderan stil u Minnesoti

Ovaj zapanjujući obrtnički dom dizajnirao je Aspect Design Build u suradnji s dizajnerskom tvrtkom Vintage elementi, smješten na privatnom prirodnom rezervatu u Deephavenu u Minnesoti. Obuhvaća 5.047 četvornih metara, ovaj dom nudi pet spavaćih soba i četiri i pol kupaonice. Topla i privlačna paleta boja ovog stana nadahnuta je neravnom obalom Oregona.

Nadahnuta mješavina modernih sadržaja, prožeta referencama na bogatu povijest područja, stvara bezvremenski, neočekivani i nesumnjivo ugodan dom. Sveukupno, ovaj izvrstan dom donosi robusni moderni stil u viktorijansko doba za savršenu ravnotežu prošlosti i sadašnjosti.

obrt-stil-dom-eksterijer

Što volimo: Ovaj zapanjujući obrtnički dom nudi toplu i gostoljubivu vanjsku fasadu nadahnutu neravnom obalom Oregona. Uđite unutra kako biste pronašli osvijetljene životne prostore koji su dizajnirani sa zabavnim umu – od velike kuhinje do pozvanog trijema s otvorenim zaslonom u kojem možete uživati ​​tijekom svih godišnjih doba.

Reci nam: Koji su vam detalji najzanimljiviji u dizajnu ovog doma? Javite nam u komentarima ispod, volimo čitati vaše povratne informacije!

Bilješka: Pogledajte još jednu nadahnjujuću turneju po kućama koju smo ovdje predstavili na portalu One Kindesign iz portfelja arhitekata ovog doma: Dvoetažni dom Midcentury dobiva boemski i šik izgled u Minnesoti.

obrt-stil-dom-eksterijer

prijelazno-ulazak

Iznad: Na ulaznom ulazu parketni podovi podsjećaju na dekadentno imanje s početka stoljeća.

otrcan-šik-stil-ulazak

Jedinstvene osobine mogu se pronaći u cijelom ovom domu, počevši od dvostrukog volumena i prilagođenog lustera – stvorenog s obnovljenim privjescima od mliječnog stakla.

suvremena-kuhinja

Iznad: Prekrasna kuhinja prikazuje elegantne kvarcitne pultove, ručno klesan gornji dio šanka i ručno oblikovanu keramiku. Prozor kafića otvara se na trijem zaslona, ​​zamagljujući liniju unutarnjeg / vanjskog života.

prijelazno-kuhinjska

Iznad: Prilagođeni, pet metara široki prozor kafića pruža prolazni ulaz do zasjenjenog trijema, čineći zabavan povjetarac. Ova prostrana kuhinja kuhara bila je predviđena za zone – centre za kuhanje i pečenje i dva kuhinjska otoka za pripremu, spremanje i okupljanje / jelo.

suvremena-kuhinja

Iznad: Na stropu kuhinje i blagovaonice, zajedno s glavnim apartmanom, nalaze se hrapave obnovljene grede od hrastove staje.

prijelazno-trijem

rustikalna blagovaonica

prijelazno-blagovaonica

prijelazno-dnevni boravak

Iznad: Pročišćeni antikni plašt u velikoj sobi izgleda kao da je oduvijek bio tamo.

prijelazno-dnevni boravak

prijelazni-dnevni boravak-kamin

prijelazno-spavaća soba

Iznad: Na katu ćete pronaći spavaće sobe i fleksibilni prostor koji uključuje ugrađene klupe, zajedno sa glavnim apartmanom.

prijelazno-kupaonica

Iznad: U glavnoj kupaonici viktorijanska elegancija u potpunosti je prikazana u rezbarenim ormarima i mramornim pločama.

suvremena-kupaonica

rustikalno-vinski podrum

obrtnik-dom-bar

prijelazni-dom-bar

Iznad: Na donjoj je razini konoba koja uključuje antikni bar i rashlađeni podrum vina i burbona u kušaonici.

suvremena-kupaonica

seoska kuća-kuhinja

seoska kuća-ulaz

seoska kuća-ulaz

prijelazno-obiteljska soba

prijelazno-ulazak

Fotografije: Fotografija svemirske izrade

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

21 pametnih i praktičnih ideja za uštedu prostora za vašu malenu praonicu rublja

Ako negdje u svom domu imate malenu praonicu rublja ili samo kutak za pranje rublja, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *