Home / kućni dekor / Zapanjujući minimalistički dom otkriva pogled na krošnje drveća u planinama Blue Ridge

Zapanjujući minimalistički dom otkriva pogled na krošnje drveća u planinama Blue Ridge

Ovaj zapanjujući minimalistički dom nagrađivani je luksuzni graditelj Bluestone Construction, pokazujući prekrasan pogled na planine Blue Ridge u Hendersonvilleu u Sjevernoj Karolini. Obuhvaćaju 2260 četvornih metara životnog prostora, postoje tri spavaće sobe i tri i pol kupaonice.

Na vanjskoj fasadi ovog upečatljivog stana pronaći ćete plavokosi vertikalni cedar uparen sa sivim vodoravnim oblogama i krovom od monoslope. Unutrašnjost se odlikuje visokim stropovima, otvorenim tlocrtom i održivim materijalima, poput toplog poda od bambusovog drveta.

Projektni tim: Graditelj: Bluestone Construction | Dizajn interijera: MA Owings | Pejzažni dizajn: E&Y Pejzaž

minimalistički-ulaz-dom

Stan ima prostrane staklene zidove kroz koje se pruža zadivljujući pogled na planinu Blue Ridge. Sunčalište i velika podignuta paluba omogućavaju obitelji uživanje u otvorenom životu bez brige o elementima. Kuća je pažljivo smještena uz strmu padinu, maksimalizirajući poglede uz minimaliziranje poremećaja krajolika.

minimalistički-dnevni boravak

Priznanja: Bluestone Construction osvojio je Jedinstvenu nagradu za najbolje kuće u Americi za najbolje živote (BALA) Nacionalnog udruženja graditelja domova za 2020. Tijekom 37 godina BALA-e su odavale počast najtalentiranijim i najkreativnijim profesionalcima u gradnji u SAD-u i dalje.

Ovo je peta nagrada koju je Bluestone Construction osvojio 2020. Među ostalim priznanjima su Master Design Award kvalificiranog magazina Remodeler i tri nagrade STARS Udruge građevinara domova Sjeverne Karoline. Bluestone Construction osigurao je dizajn, izgradnju i očuvanje prilagođenih nasljednih domova u Ashevilleu i Greenvilleu u posljednjih 20 godina.

Sa sjedištem u Washingtonu, DC, Nacionalno udruženje graditelja kuća predstavlja najveću mrežu graditelja i graditelja stanova u Sjedinjenim Državama.

minimalističko-kuhinjska

Što volimo: Ovaj zapanjujući minimalistički dom nudi čiste linije i moderne detalje, fokusirajući se na spektakularne poglede kroz velike prozore. Dodatak prozora za čišćenje pomaže u zasipanju interijera prirodnim svjetlom, promičući lagan i prozračan osjećaj. Volimo koncept sunčane sobe kako bismo uživali u četverogodišnjem životu u ovom prekrasnom okruženju usred planina Blue Ridge.

Reci nam: Koje su značajke dizajna najprivlačnije u ovom nagrađivanom dizajnu kuće? Javite nam u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko naših najpopularnijih domaćih tura koje smo ovdje prikazali na programu One Kindesign u Sjevernoj Karolini: Pozivanje modernog planinarskog doma okruženog šumom u Sjevernoj Karolini i planinskog doma Sjeverne Karoline čini vam se kao da živite iznad krošnji drveća.

minimalistička-kuhinja-blagovaonica

minimalistička blagovaonica

trijem s minimalistički zaslonima

trijem s minimalistički zaslonima

minimalistički-dom-balkon

minimalistički-dvorana

minimalističko-spavaća soba

minimalističko-kupaonica

minimalistički-dom-eksterijer

minimalistički-dom-eksterijer

minimalistički-dom-eksterijer

minimalistički-dom-eksterijer

minimalistički-dom-eksterijer

minimalistički-dom-eksterijer

Fotografije: Mark Herboth

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Moderna europska kuća na Srednjem zapadu s prekrasnim skandinavskim detaljima

Ovaj zapanjujući moderan europski dom dizajnirao je Swanson Homes u suradnji sa Carbon 6 Interijeri, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *