Home / kućni dekor / Zakoračite u ovaj moderan moderan dom spajajući staro i novo u Teksasu

Zakoračite u ovaj moderan moderan dom spajajući staro i novo u Teksasu

Ovaj moderan moderan dom dizajnirao je Furman + Keil arhitekti, smješteno na rubu parcele od nekoliko hektara u zapadnom Austinu u Teksasu. Stan se smjestio do niza spuštajućih se terasa s pogledom na strmi nasip i potok.

Svjesnim miješanjem novog i starog, interijer doma tvori prirodne teksture obnovljenog bijelog hrasta, lokalnog poljskog kamena, piljenog vapnenca, bakra i izloženog čelika na pozadini svježe bijele žbuke.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKTURA Furman + Keil arhitekti DIZAJN INTERIJERA Vlasnik kuće + Charyl Coleman IZVOĐAČ Crowell graditelji PEJZAŽ David Peese Dizajn

moderan-dom-eksterijer

Što volimo: Ovaj moderan moderan dom sadrži prekrasan spoj starih i novih materijala koji stvaraju vizualno upečatljivu privlačnost kako u zatvorenom tako i vani. Volimo dobrodošlicu vanjske fasade obložene kamenom koja se otvara u moderne, ali tople unutarnje prostore. Prostrani tlocrt pruža ugodan život i zabavu, okružen lijepo uređenim zemljištem. Vanjski prostori su idilični tijekom ljetnih mjeseci, sa zasjenjenim trijemovima i velikim bazenom.

Reci nam: Što mislite o detaljima dizajna ovog doma? Postoji li nešto što biste promijenili u ukupnoj estetici ovog doma? Molimo podijelite svoje misli u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nevjerojatnih obilazaka kuća koje smo ovdje prikazali na portalu One Kindesign iz portfelja arhitekata ovog projekta, Brdska zemlja.

moderno-dnevni boravak

Glavna stambena područja kuće: obiteljska soba, kuhinja i blagovaonica jedni drugima otvoreni u srcu kuće. Vanjski trijemovi – i zaštićeni i otvoreni – okružuju ovu jezgru povezujući sobe s krajolikom i odgovarajućim pogledima. Glavni apartman i drugi “udaljeni” prostori usidrili su sjeverni kraj nudeći privatnost i vlastite zasebne poglede na krajolik.

moderno-obiteljska soba

moderna igraonica

moderna soba za prah

moderno-kuhinjska

moderno-kuhinjska

moderna blagovaonica

moderno-obiteljska soba

moderno-stubište

moderno-spavaća soba

moderno-kupaonica

moderan-dom-teretana

moderno-kupaonica

moderan-dom-eksterijer

Fotografije: Dror Baldinger, Paul Bardagjy

moderan-tlocrt

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Na moj um: Tepih i trkači

Iznenađujuće, dobivam dosta pitanja ili zahtjeva za tepihom koji trenutno imamo u svom domu (na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *