Home / kućni dekor / Zakoračite u ovaj iznenađujuće topao i pozivajući moderan teksaški dom

Zakoračite u ovaj iznenađujuće topao i pozivajući moderan teksaški dom

Ovaj privlačan moderan dom dizajnirao je Stocker Hoesterey Montenegro Architects, smješten u Bluffviewu, luksuznoj četvrti u sjevernom Dallasu u Teksasu. Dizajniran za obiteljski život, vlasnik je želio imati ugodan i privlačan dom sa slojevima tekstura. Bez vizije gotovog dizajna, općenita je ideja bila da se svi koji su okupirali ovaj dom osjećaju dobro.

Stil ovog stanovanja moderno je uređen u Teksasu, a sadrži trijem s trijemima, kamene lukove, starinske drvene grede iz Pennsylvanije, starinsko srce borovih podova i sjajne antičke obloge od javorova u knjižnici. Značajke u ovom domu od 14.000 četvornih metara uključuju izvrstan Swarovski luster u dnevnoj sobi koji uravnotežuje teksture kamena, drveta i prostirki od pliša; zajedno s namještajem po mjeri i sve većom kolekcijom modernih umjetničkih djela.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Stocker Hoesterey Montenegro Architects DIZAJN INTERIJERA Collinsovi interijeri GRADITELJ Ellermanove kuće

tradicionalni-dom-eksterijer

Iznad: Fantomski ekrani omogućuju obitelji uživanje na otvorenom tijekom toplih ljetnih mjeseci.

tradicionalna-kuća-vanjska-garaža

Što volimo: Ovaj pozivajući moderan dom prekrasan je prikaz bezvremenske arhitekture koja je u savršenom skladu s prirodom. Moderan namještaj i rasvjetna tijela nadopunjuju se suvremenim umjetničkim djelima koja personaliziraju ovaj dom. Volimo sve razigrane detalje koji se pojavljuju u interijerima i prekrasnu kombinaciju materijala koji dodaju teksturu i toplinu kako bi se ova obitelj osjećala opušteno i kao kod kuće.

Reci nam: Što mislite o ukupnim detaljima dizajna ovog doma? Podijelite svoje povratne informacije u komentarima u nastavku.

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nevjerojatnih domaćih tura koje smo ovdje predstavili na One Kindesign-u u državi Texas: Izvrsna rezidencija u mediteranskom stilu na jezeru Austin, Texas i Texas spaja vizualnu toplinu s prekrasnim suvremenim interijerima.

tradicionalna-kuća-vanjska-garaža

tradicionalni-dom-krajolik

tradicionalni-dom-prednji-trijem

Iznad: Na ovom dubokom prednjem trijemu, niz vanjskih stolica za ljuljanje tvrtke Gloster savršen je za zabavu.

tradicionalni-trijem pokriven domom

tradicionalno-obiteljska soba

Iznad: U ovoj toploj i privlačnoj obiteljskoj sobi svjetiljku je dizajnirao Collins Interiors. Na plavoj sofi od mohera plišani jastuci su od Etaminea i Sandre Jordan. Twiggy svjetiljka tvrtke Scott + Cooner unosi razigrani pop u ovaj prostor.

tradicionalno-obiteljska soba

tradicionalna-dvorana

tradicionalno-kuhinja

Iznad: Ptice se mogu naći kao dio ukrasa u unutrašnjosti ovog pozvanog modernog doma, što je dio vlasnikove želje da vani unese vani.

tradicionalna-dnevna soba-s-dvostranim-kaminom

tradicionalna blagovaonica

Iznad: Ova ugrađena banketna miješa staro sa novim – Saarinen Fotelje od tulipana tvrtke Design Within Reach u kombinaciji s pariškim pločama za posuđe koje ukrašavaju zid. Prilagođeni tretmani prozora su Galbraith i Paul “Trellis”.

tradicionalna-dnevna soba

Iznad: Ova svijetlo ispunjena dnevna soba ima slojeve tekstura, uključujući teksaški vapnenac i starinske stropne grede iz Pennsylvanije. Prekrasnu instalaciju kristalnog rasvjetnog tijela Swarovski na stropu je Scott + Cooner. Kauč ​​je po mjeri, presvučen tkaninom Schumacher i naglašen jastucima Osborne & Little. Prilagođena kožna stolica suočena je s umjetničkim djelima Jeana Jacksona.

tradicionalna-dnevna soba

tradicionalna-dnevna soba

Iznad: Svjetlosna tijela u brlogu uključuju luster od užeta 2025. godine Paula Ferrantea i lupine Porta Romana uz bočno zrcalo iznad kamina.

tradicionalno-ulazno-stubište

Iznad: Na stubištu je Starkov prekrasni trkač. Na podu prostirka s područja Farzina pozdravlja posjetitelje pod rasvjetnim tijelom tvrtke Culp Associates. Na zidu uz stepenice, umjetničko djelo je Shelley Hesse. Ukrašavajući škrinju, prilagođene svjetiljke izrađene su od starinskih mramornih svijećnjaka. Postavljen između rasvjetnih tijela je koralj iz Antikviteta Nicka Brocka.

tradicionalna-gore-dvorana

igraonica za djecu u stilu plaže

Iznad: Igraonica sadrži nekoliko zabavnih detalja, uključujući viseće stolice, viseću viseću mrežu i disko kuglu. Stropnu rasvjetnu tijelo po narudžbi je dizajnirao Collins Interiors.

kućni ured u stilu plaže

Iznad: Oba dječja apartmana uključuju potkrovlje za spavanje i balkone za klizanje vatrogasnog stupa u igraonicu!

kupaonica u stilu plaže

spavaća soba u stilu plaže

tradicionalna-kupaonica

tradicionalno-spavaća soba

tradicionalno-dječje-igralište

Iznad: Ružičastu garnituru dizajnirao je Collins Interiors, presvučena tkaninom Brunschwig & Fils.

prijelazna-kupaonica-kada

prijelazno-dvorana

tradicionalno-spiralno stubište

Iznad: U blizini spiralnih stubišta koja vode do ormara nalaze se skrivena vrata. Na podu je prostirka Tai Pinga.

tradicionalna-dnevna soba

Iznad: Starinski bor oblaže zidove i strop ove izvrsne kućne knjižnice koju je sagradio Brad Ellerman.

prijelazni-kućni ured

prijelazno-dnevni boravak

spavaća soba u stilu plaže

Iznad: Ova mirna glavna spavaća soba pruža utočište zauzetoj mami, uključujući prilagođeni krevet i noćne ormariće. Iznad kreveta crno-bijelu fotografiju snimio je Drew Doggett iz tvrtke Blue Print. Dašak kapricioznosti ovom prostoru dodaje i ruzmarin Hallgarten tepih tvrtke Holland & Sherry.

prijelazni-ormar

Iznad: U ormaru, glamurozno rasvjetno tijelo nalazi se Foscarini Caboche LED privjesak od YLighting.

prijelazno-kupaonica

Iznad: U glavnoj kupaonici prekrasnu podnu pločicu potpisuje Ann Sacks. Par stropnih rasvjetnih tijela proizvođača Visual Comfort & Co. Prilagođeni ručnici nabavljeni su od Leontine Linens.

tradicionalni-bazen

FOTOGRAF Nathan Schroder

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Elegantna planinska kuća ima zadivljujući pogled na planinski lanac Teton

Arhitekti CLB -a je dizajnirao ovu elegantnu planinsku kuću koja se nalazi u Shooting Star …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *