Home / kućni dekor / Zabavni nalazi iz The Summer Edit

Zabavni nalazi iz The Summer Edit

Kako si proveo vikend? Naš je rad u jednakim dijelovima i opuštanje, što je uvijek moja omiljena vrsta vikenda. Pizzu smo imali u subotu umjesto u petak, ali bila je dobra … vikendi uvijek prođu prebrzo. Današnji post je onaj koji sam fotografirao prije nekoliko tjedana, pa ćemo se vratiti u prošlost! Prošli smo mjesec Emmett i ja prošli potpuno cijepljeni znak i vrijeme se ovdje tek počelo osjećati kao proljeće … vjerojatno možete pretpostaviti što se dalje dogodilo. Bio sam nestrpljiv da zagrlim prijatelje i priredim večeru s nekoliko naših omiljenih ljudi prvi put ove sezone! Uspio sam izvući neke lijepe stvari Joss & Main’s Summer Edit za našu tablicu. Htio sam podijeliti kako se to oblikovalo, zajedno s nekim od mojih omiljenih zabavnih izbora za ljetnu sezonu koja je pred nama. Kliknite da provjerite!

*Ovaj post sponzorira Joss & Main. Sav sadržaj, ideje i riječi moji su. Zahvaljujemo na podršci robnim markama koje nam omogućuju stvaranje jedinstvenog sadržaja uz prikazivanje proizvoda koje zapravo koristimo i u kojima uživamo!

Zabavni nalazi iz The Summer Edit - roomfortuesday.com Plan mi je bio da stol bude zaista jednostavan samo s onim osnovnim, ali htio sam dati i izjavu jer smo ovo prvi put koristili terasu za sezonu. Naši japanski javorovi ispred našeg doma upravo su proklijali svoje duboko bordo lišće za sezonu i bilo im je potrebno obrezivanje, pa sam stvorio asimetrični aranžman s isječcima! Stvarno sam uživao igrati se s skalom za ovu. Nije li to prevelika tkana vaza nevjerojatan? Ovo je vrsta drame za večeru na otvorenom kojom se bavim …

Zabavni nalazi iz The Summer Edit - roomfortuesday.com Trebao sam napraviti neke slike kad su hrana i piće bili na stolu, jer moram reći da je crno vino sasvim savršeno oponašalo boju grana i bio je to prekrasan prizor! Naravno da sam na kraju za vrijeme večere postavio preveliku tkanu vazu na tlo pored šankovskih kolica, tako da smo se zapravo mogli međusobno vidjeti i razgovarati, ali to je učinilo središnju zabavnu izjavu i stvari su izgledale kohezivno … neutralni i tkani tonovi, toliko duboki boja merlota, s primjesama morskog stakla.

Zabavni nalazi iz The Summer Edit - roomfortuesday.com Joss & Main izdaje sezonsku izmjenu četiri puta godišnje i samo su je podijelili Summer Edit– nadahnuti svim odmorima koje želimo da uzmemo! Volio sam pregledavati i sastavljati svoje favorite. Primijetio sam puno svjetlijih izbjeljenih tkanina, rustikalnih drvenih tonova, tkanih tekstura i organskih materijala. Sve je definitivno imalo kuriran, lakši ljetni osjećaj. Svi su dijelovi u obradi osmišljeni tako da se miješaju i uklapaju, a kolekcija mi se zasigurno čini povezano!

Zabavni nalazi iz The Summer Edit - roomfortuesday.com Nekoliko mojih najdražih stvari koje sam na kraju kupio? Skup zdjele od recikliranog stakla… teški su, dolaze u tri velike veličine, boja je prekrasna, a njih tri su praktične za posluživanje i oblikovanje. Dobila sam i set ovih neutralne platnene hemirane salvete. Imaju prekrasan detalj ruba ušice i dobro bi funkcionirali sa bilo kojim stolom tijekom cijele godine. Dolaze u kompletu od 12, tako da sam imao dosta dodataka!

Kliknite izravno na stavke koje želite preusmjeriti na izvor – ili koristite numerirane veze ispod kolaža za kupnju …

01: baciti pokrivač // 02: kišobran // 03: podna vaza s morskom travom // 04: jastuk od platna // 05: zdjele od recikliranog stakla // 06: metalne lampione // 07: set platnenih salveta // 08: kamin na drva

Zabavni nalazi iz The Summer Edit - roomfortuesday.com Bila sam zabrinuta da ću zaboraviti kako biti dobar domaćin, ali moji zabavni trikovi osjećali su se kao druga priroda. Hah! Ispostavilo se da je moj minimalistički stolni izgled bio savršen, a sve što sam trebao bile su osnove – neke lagane zavjetne svijeće, žaruljice, dobra glazba, izvrsno društvo i razgovori i ukusna hrana.

Zabavni nalazi iz The Summer Edit - roomfortuesday.com Bilo mi je zaista prekrasno ugostiti i radujem se još mnogim druženjima u našem dvorištu i dvorištu ove godine! Imamo više prijatelja koji su se preselili u naše susjedstvo tijekom prošle godine, a naš se mali krug neprestano širi. Zabavno je okupiti se i sustići.

Zabavni nalazi iz The Summer Edit - roomfortuesday.com Uživate li u ovim sezonskim uređivanjima? Svake sezone izlazi novi, pa će sljedeći doći na vrijeme za jesenske mjesece. Inače, svaki mjesec objavljuju nove dolaske. Sve od uređivanja dolazi brzo i besplatno, pa je to još jedna pogodnost. Zaista sam volio postati kreativan s ovom serijom i čini mi se da imamo toliko toga za slaviti i puno toga nadoknaditi!

Zabavni nalazi iz The Summer Edit - roomfortuesday.com Jeste li uživali u svojim vanjskim životnim prostorima ove sezone? Može okupljanje s prijateljima i obitelji? Dosad nam je bila užurbana sezona, ali zabavna. Ljeto u Utahu je podcijenjeno (unatoč vrućini koja nas pogađa u srpnju i kolovozu)! Upijam sve noćne terase pod svjetlima koja trepćem što mogu. Imam i punu (ažurirano) planirana vam ekskurzija na otvorenom, gdje ću podijeliti sve naše vanjske prostore onako kako trenutno izgledaju … od šupe do stražnje terase. Pripazite na to sljedeći tjedan!

Mogli biste i voljeti

 • Favoriti petka: Najvažniji dekori za dom nalaze ovog tjedna - roomfortuesday.com

  Sretan petak, prijatelji! Jacqueline je. Nadam se da su svi bili zabavno i sigurno 4. srpnja! Znam da je službeni praznik bio jučer, ali slučajno je jedan od mojih …

 • Jesenska večera na terasi - roomfortuesday.com

  Budući da trenutno imam toliko slobodnog vremena (u šali!), Zaključio sam da ću izaći i prirediti jesensku večeru. Ozbiljno, Emmett i ja ugostili smo …

 • Naša blagovaonica za ured - roomfortuesday.com

  Nadam se da ste imali sjajan vikend! Radili smo i u subotu i u nedjelju, ali bilo je lijepo puno toga obaviti. Malo po malo, okretali smo uredski prostor …

 • Završetak ljetne večere + Poklon - roomfortuesday.com

  Iako sam VRLO spreman za jesen, uvijek se osjećam kao da bih trebao njegovati posljednje dane ljeta … namakati se toplim sunčevim zracima, provoditi vrijeme vani, protjerivati ​​cipele da idu bosi …

About admin

Check Also

Unutar svijetle obiteljske kuće u Teksasu s očaravajućim detaljima dizajna

Ovu je svijetlu obiteljsku kuću dizajnirao Emily Summers Design Associates, smješten u Bluffviewu, luksuznoj četvrti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *