Home / uređenje dnevnog boravka / YSL Tribute Slide vs. Hermès Oran Sandale

YSL Tribute Slide vs. Hermès Oran Sandale

Ovaj post na blogu već dugo dolazi. Mene pitaju da usporedim svoje YSL Tribute dijapozitivi s mojim Hermès Oran sandale svako ljeto otkad imam obje cipele. Tako sam sretna što sam napokon sjela i podijelila svoje misli baš na ljeto.

Dopustite mi da kažem, obje sandale podižu vašu odjeću. Ako tražite sandalu koja će vam pomoći da svoju odjeću podignete na višu razinu, a da o tome stvarno ne razmišljate, ni s jednom ne možete pogriješiti. Možete ih kombinirati s modnom haljinom ili nečim jednostavnim poput traperica i bijele majice. Oboje se dobro kombiniraju s kratkim hlačama, haljinama, trapericama, bilo čime, stvarno – vrlo su svestran stil. Što se tiče jastuka u podnožju, niti jedan od njih nema puno. Ovo nisu super sandale u obliku jastuka / udobnosti. Oboje također jako laskaju nozi. Jednostavnog dizajna, bez puno naramenica i golog gležnja, ove noge izdužuju kao nijedna druga.

YSL Tribute tobogani 595 dolara

Obožavam izgled YSL Tribute dijapozitivi s nogu, ali iz nekog razloga nisu mi najdraži na nogama. Oni se protežu usko, posebno u području prstiju, a nožni prsti nisu mi najuži. Također se čini da je moje stopalo šire od podnožja, zbog čega mi nisu toliko laskava na nogama. Osim što su uski, osjećam se kao da ih ima malo i preporučio bih dimenzioniranje barem upola manje (gotovo bih volio da zamijenim za 5.5). Za slajdove Tribute također treba vremena za habanje. Nije im odmah ugodno. Bend je vrlo prikladan, zapravo sam ih nosio s čarapama po kući kako bih ih provalio u početku. A onda je ipak trebalo više nošenja kako bi im bilo ugodno. Remen na njima bliži je nožnim prstima od Hermesa, tako da vidite samo malo prsta.

Hermès Oran Sandale 630 dolara

Ja apsolutno volim svoje Hermès Oran sandale. Išao sam s normalnom veličinom, ali kad sam ih izvadio iz kutije i isprobao, osjećao sam se kao da bih mogao ići s 34,5. Nisam ih želio zamijeniti, pa sam na kraju zadržao 35 i prekovremeno sam se navikao na kondiciju i sada se osjećam kao da su TTS. Uz to, osjećam se i kao da su mi stopala porasla prošle godine, hahaha. Da vas ne zbunim, ako bih naručio još jedan par, dobio bih 35 (dakle TTS). Što ih više nosite, koža postaje ugodnija i opuštenija. Bend je velik i prostran, pa ako imate uska stopala, ovo možda neće biti najbolje za vas. Bend također pogađa na izvrsnom mjestu na vašem stopalu, omogućujući vam da vidite sve nožne prste (ružičasti nožni prst pomalo se sakrije), naspram sandale Tribute (gdje samo nazirete prste). Ova sandala je TAKO klasična, zato ih toliko volim. Dobro se slažu sa SVIMA! Namjeravao sam dobiti drugu boju i mislim da ću se ljeti razmaziti po bijeloj boji. Kvalitetno, sjajni su. Nosio sam ih do smrti više od 3 godine i dobro se drže (a kožu nisam tretirao).

Sveukupne misli

100% bih preporučio Hermès Oran sandale preko YSL Tribute tobogana. Sandale Hermès Oran nosim 3 uzastopna ljeta i još su uvijek omiljene. Baš kao i svaka klasična investicijska cipela (mazge Gucci Princetown, GG tenisice), svakako ih vrijedi kupiti ako: 1. od njih dobivate puno habanja; 2. imate odjeću za nošenje i 3. tražite one svestrane komade koji će biti u vašem ormaru cijeli život i podići će vašu garderobu. Hermès Oran sandale malo su skuplje od YSL Tribute tobogana, ali po toj cijeni vrijedi potrošiti dodatnih 35 dolara na sandale Oran.

About admin

Check Also

30 Manje od 30 £ Sjajni vrtni dodaci za proljeće

Prošli smo nas tjedan vidjeli kako smo raspakirali vrtni namještaj, zaprašili roštilj i vukli vanjske …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *