Home / spavaća soba dekor / Younes Bendjima zasjenjuje Kourtney Kardashian, PDA fotografija Travisa Barkera

Younes Bendjima zasjenjuje Kourtney Kardashian, PDA fotografija Travisa Barkera

Nije ovdje zbog toga. Younes Benjima zasjenio je PDA fotografiju Kourtney Kardashian i Travisa Barkera, a ne izgleda kao da je obožavatelj nove veze svoje bivše djevojke.

Kourtney, koja je svoju vezu s Travisom potvrdila u ožujku 2021. godine, u ponedjeljak 26. travnja objavila je na svom Instagramu sparnu fotografiju na kojoj se druži sa svojim ljepoticom dok nosi bikini. Na slici su Kourtney i Travis bili polugoli i srednjeg izgleda, dok je član Blink-182 držao U korak s Kardashiancima zvijezda u njegovom naručju dok su je njezine noge obavijale oko njega. “Baš poput neba”, Kourtney je naslovio fotografiju. “SVE”, komentirao je Travis s emoji crnim srcem.

Nakon Kourtneyjeve fotografije, Younes – koji je izlazio s Kourtneyem i od njega od 2016. do 2019. – oglasio se u svojoj Instagram priči s onim što je izgledalo poput sjenovite objave usmjerene na njegovu bivšu. “Besramnost je postala toliko normalna u današnjem društvu da je skromnost postala čudna”, napisao je Younes na svojoj Instagram priči koja je u međuvremenu izbrisana.

Instagram priču pratio je drugom objavom koja je glasila: „Učini si uslugu. Okružite se onima koji govore o vizijama, idejama, ciljevima, rastu. Ne oni koji sjede i ogovaraju druge. A ako se i sami nađete u toj situaciji, izvinite se i odšetajte. Igra završava kad odlučite napustiti takav skup. “

Kao U korak s Kardashiancima gledatelji znaju, Kardashianci nisu bili obožavatelj Younesa, koji je 14 godina mlađi od Kourtneya. “Bio je jakooooo otrovan i negativan na Kourt. #KUWTK, ”mlađa sestra Kourtney, Khloé Kardashian, tweetala je u ožujku 2021. nakon što se Kourtney otvorila o svojoj vezi s Younesom. U korak s Kardashiancima.

Izvor je rekao Život i stil u travnju 2021. do razdvajanja Kourtneya i Younesa došlo je uglavnom zbog razlike u godinama između njih. “Younes je bio tako mlad, bez djece i bez ikakvih odgovornosti”, rekao je izvor. “Čak i ako to nije bilo namjerno, njegova želja za Kourtneyevom pažnjom onako kako je on želio, imala je način da se Kourt osjeća loše zbog sebe, kao što nije bila sposobna za višezadaćnost i postavljanje prioriteta iako to naravno može. Bilo joj je loše unutra. “

Upućeni je nastavio, „Ona vodi mnoge tvrtke, a da ne spominjemo da je itekako prisutna u životima svog troje djece, i samo joj treba netko tko to razumije. Osjećala se kao da bi rekao: ‘Shvaćam, samo te želim’, ali onda bi deset dana kasnije vodili isti razgovor iznova i iznova. Younes, međutim, mrzi dramu, a i Kourt – i sukob – pa je to bio dug ciklus. “

U korak s Kardashiancima emitira se četvrtkom u 20 sati na E !. Evo kako ga možete besplatno gledati.

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

About admin

Check Also

Mark “Ljubav je slijepa” djevojka 2021: Tko je Aubrey Rainey?

Upozorenje: Ljubav je slijepa: Poslije oltara spojleri naprijed. Markova djevojka poslije Ljubav je slijepa bilo …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *