Home / uređenje dnevnog boravka / Vrhunske karakteristike lijepe i korisne spavaće sobe

Vrhunske karakteristike lijepe i korisne spavaće sobe

Iako kuhinja i dnevni boravak mogu djelovati kao središta doma, spavaće sobe nikada ne smiju ostati neprimijećene. Što se tiče Empatika tima, spavaće sobe trebale bi biti mirna svetišta u kojima se možete opustiti, opustiti i, naravno, nadoknaditi ona najvažnija z-a. Treba im se posvetiti jednako toliko, ako ne i više pažnje njihovim zajednicama, kao što su to sveti prostori u kojima oboje započinjete i završavate svoje dane. Pa kako možete pretvoriti svoju spavaću sobu u prostor koji je natopljen i oblikom i funkcijom? Pročitajte naš vodič za glavne značajke spavaće sobe koja je lijepa, korisna i

Veliki ugradbeni ormar

Kognitivni znanstvenici dokazali su da postoji izravna povezanost između nereda i stresa. To znači da održavanje urednosti vaše spavaće sobe može utjecati na vašu mentalnu dobrobit. Oprostite se od hrpe odjeće, zalutalih cipela i ostalih dijelova ulaganjem u pametna rješenja za garderobu koja drže sve na svom mjestu.

Ugrađena garderoba

Toaletni stolić

Kao osobno utočište i za samce i za parove, spavaće sobe uvijek bi trebale odražavati osobnosti onih koji u njima drijemaju. S toaletnim stolićem imate prostor za prikaz okvira za fotografije ili dva, kao i sve one osobne dijelove koji čine vas, vas.

Obilje prirodnog svjetla

Prirodno svjetlo dio je sretnog i zdravog načina života. Osim što podiže raspoloženje, vašem tijelu daje i prijeko potrebnu dozu vitamina D. Napravite svojoj spavaćoj sobi utočište poljubljeno suncem držeći sve prozore deblokiranim namještajem, priborom ili pretjeranim teškim zavjesama.

Zavjese

Sigurna i ekološka posteljina

VOC i druge gadne kemikalije potajno se skrivaju u mnoštvu kućanskih predmeta. Kako vaše tijelo dolazi u kontakt s plahtama, jastučnicama i ostalim posteljinama svake noći, morat ćete biti sigurni da ulažete u posteljinu koja je sigurna i ekološka. To je osobito važno kada su u pitanju djeca, jer štetne kemikalije mogu stvoriti probleme s dišnim sustavom, iritacije kože, glavobolje i još mnogo toga. Dobra se posteljina dobro pere i obično traje nekoliko godina, pa se isplati dodatak gotovine.

ekološka posteljina

Bezvremenska shema boja

Kako toliko vremena provodite u spavaćoj sobi, razumljivo je da biste je možda svako malo htjeli obnoviti. Odlučujući se za bezvremensku stilsku shemu boja, preuređivanje možete učiniti jednostavnim poput prskanja po novom pokrivaču, jastučićima za izjavu ili svježem umjetničkom djelu. Također je dobro držati namještaj neutralnim, jer može biti skup i nezgodan za zamjenu.

Paleta boja

Mekoća

Ako imate podove sa tepihom, već ste sortirani, no ako u svojoj spavaćoj sobi imate drvene podne daske ili bilo koju drugu tvrdu površinu, savjetovali bismo polaganje tepiha ili tepiha. To će vam pomoći smanjiti odjek u sobi i stvoriti ugodnu estetiku zbog koje će soba izgledati toplije i privlačnije. Vunene platforme osjećaju se divno pod nogama i trajat će desetljećima.

drvene podne daske

Ambijentalna rasvjeta

Nema ništa neugodnije od gadno osvijetljene spavaće sobe. Izbjegavajte osjećaj preplavljenosti, uznemirenosti i napetosti ulaganjem u pametna rješenja za osvjetljenje zbog kojih ćete se osjećati potpuno ugodno, bez obzira na doba dana. Osim svjetiljke iznad glave, stolne svjetiljke i samostalne sjenila također su izvrstan način za stvaranje raspoloženja i ambijenta. Što se tiče temperatura boja, ‘hladni’ i ‘dnevna svjetlost’ preferirani su odabir spavaće sobe za dizajnere interijera.

Ambijentalna rasvjeta

Pametna pohrana

Osim pametno dizajnirane garderobe, svoju spavaću sobu možete i popariti pametnim rješenjima za pohranu koja pomažu u smanjivanju nereda i kaosa. Plutajuće police mogu se instalirati u gotovo bilo koji prostor, od konvencionalnih zidova do teških prostora kao što su niše i kosi stropovi.

Pametna pohrana

Bez obzira imate li luksuz prostranog budoara ili ste ograničeni na kompaktne, a ugodne odaje, nema razloga zašto vaša spavaća soba ne bi bila pametna, moderna i dostojna drijemeža.

About admin

Check Also

30 Manje od 30 £ Sjajni vrtni dodaci za proljeće

Prošli smo nas tjedan vidjeli kako smo raspakirali vrtni namještaj, zaprašili roštilj i vukli vanjske …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *