Home / spavaća soba dekor / Vodič za početnike za upravljanje preuređivanjem

Vodič za početnike za upravljanje preuređivanjem

Preuređivanje može biti zabavno iskustvo ili totalna noćna mora. Ishod će definirati način upravljanja projektom preuređenja. Postoji nekoliko faza koje su potrebne za preuređivanje vašeg doma. To uključuje fazu pred-planiranja, fazu rušenja, fazu izgradnje i čišćenje.

Vodič za početnike za upravljanje preuređivanjem

Kada započinjete svoj projekt preuređenja, morat ćete biti vrlo organizirani u vezi sa svim aspektima svojih građevinskih ciljeva. To će vam pomoći spriječiti pogreške na putu.

1Navođenje ciljeva preuređenja

Kad započnete, trebali biste ih imati ideja o vrstama promjena koju želite implementirati. Ako ne, pokušajte pogledati časopise i posjetiti robne kuće kako biste pronašli neke koncepte dizajna. Trgovine za kućanske potrepštine imaju na raspolaganju sve najnovije i moderne trendove. Zatim izmjerite dijelove svog doma koje namjeravate preurediti. Ako instalirate ormare ili sudopere, izmjerite prostor koji zauzimaju. Ako imate nacrte ili

sheme vaše kuće, čak i bolje, jer ove podatke možete koristiti umjesto toga. U suprotnom, pobrinite se za točno mjerenje svih prostorija u kojima radite.

2Popis potrepština

Sljedeći je korak zapisivanje svih građevinskih materijala koji će vam trebati. Također biste trebali razmotriti opremu koja je potrebna za vaše ciljeve.

Ako znate koje ćete boje koristiti, zapišite ih i količinu boje za koju mislite da će biti potrebna. Za kuhinju trebat će vam drveni ormarići, podovi, kvake na vratima, radne površine, rasvjeta i sudoper. Ponekad biste mogli instalirati nove uređaje, poput novog štednjaka, hladnjaka i stroja za pranje posuđa.

Ako stvarate ugrađena područja za jelo, poput nadvišenja za prostor za sjedenje na stolici, morat ćete odlučiti što bi to moglo zahtijevati. Za kupaonicu će vam trebati sudoper, ogledalo, WC, kada, zidne pločice, rasvjeta i pod. U vašem krevetu ili dnevnom boravku uglavnom ćete obnoviti zidove i podnice. Međutim, možda ćete htjeti instalirati police na različitim područjima ili srušiti zidove.

3Razgovarajte s vlastima

Nakon što sakupite sve ove podatke za svoj projekt, vrijeme je da zatražite dopuštenje za preuređivanje vašeg doma. Mnogi pojedinci koji izvode kuće na svojim građevinama završe s prekršajima i dobivaju citate zbog nepravilnog postupanja.

Postoje aplikacije koje možete koristiti koje vam daju priliku da točno opišete vrstu aktivnosti koje će se odvijati. Lokalne vlasti u vašoj zajednici pregledat će vaš projekt i odobriti ga ili odbiti na temelju gradskih propisa. Bez obzira na pogreške koje treba popraviti, možete ih promijeniti prije ponovnog slanja.

4Počnite intervjuirati timove dizajnera i izvođača

Zatim se posavjetujte s grupom koja će vam pomoći da ovaj projekt uspije. Ne morate donositi svaki plan, jer će vam osobe koje unajmite pomoći u razvoju sjajne projektne strategije. Oni će proučiti ideje koje vi predložite i korak po korak odlučiti kako ih se može ostvariti.

Stručnjaci za dizajn interijera pomoći će vam u pronalaženju i odabiru materijala za svaki dio kuće. Pronaći će ono što je moguće za vaš proračun i prilagoditi ga vašem željenom stilu. Dalje, dobavljači će vam pomoći utvrditi koju vrstu posla treba obaviti i koji su alati potrebni. Pomoći će u otkrivanju precizne konstrukcije koja će se izvesti. Nakon što se sretnete s tim profesionalcima, oni vam mogu predložiti ugovor koji ima smisla za vaš proračun. Zatim angažiraju kooperante koji im pomažu u postizanju ciljeva projekta.

5Faza izgradnje

Tijekom ove faze timovi započinju rad na izgradnji novih građevina i rastvaranju starih. Na početku će biti rušenja gdje se stari uređaji razgrađuju i uklanjaju iz kuće. Tada će se, oslobađajući prostor za dodatne radove, izvršiti krupniji zadaci, poput postavljanja novih podova, novih zidnih pločica i boje.

Nakon što se to postigne, dodat će se dodaci za učvršćivanje poput umivaonika, zrcala, stakla, ploča i drugih predmeta koji imaju lak. Rasvjeta će se vjerojatno dodati posljednja, jer su rasvjetna tijela poput lustera lomljivija i lako se ruše.

6Faza nakon izgradnje

Kad sve preuređenje bude završeno, tada će se županija morati vratiti i pregledati dom kako bi se uvjerila da slijedi propise. Nakon što se to dogodi, plaćate dobavljače. Bit će potrebno čišćenje i poliranje svih površina, jer će ostati puno prašine.

Saznajte detaljnije informacije o postupku preuređenja

Ovo je bio samo kratki pregled izvedbe preuređenja. Možete saznati više o tome kako profesionalci uspješno dovršavaju preuređivanje i kliknite ovdje pronaći dodatne informacije

About admin

Check Also

Više od 25 frizura s kratkom kosom

Jeste li ljubitelj kratke kose? U stvari, postoji toliko mnogo frizura koje možete učiniti s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *