Home / spavaća soba dekor / Vodi li Britney Spears vlastiti Instagram, društvene mreže?

Vodi li Britney Spears vlastiti Instagram, društvene mreže?

Među mnogim pristašama #FreeBritney raste zabrinutost da pjevačicom zapravo ne upravlja Instagram Britney Spears – no, prema izjavi objavljenoj za TMZ, Britney je zadužena za pisanje vlastitih natpisa na računu društvenih mreža.

U izjavi izdanoj do TMZ u petak, 2. travnja, zvijezda “Toxic” (39) pozvala se na nedavnu tvrdnju jednog od njezinih bivših šminkera Billyja Brasfielda, koji je tvrdio da mu je Britney putem teksta rekla da ne stoji iza nedavnog Instagramovog napisa koji odgovara na Huluin Kadriranje Britney Spears dokumentarni. “Ne, uopće ne razgovaram s njim. Pišem svoje postove ”, rekla je pop zvijezda za TMZ. “Nisam siguran s kim razgovara, ali ne razgovaram s Billyjem B.”

U dotičnoj objavi na Instagramu, Britney je naizgled tvrdila da joj je “neugodno” zbog dokumentarca, u kojem se detaljno opisuje kako je nadzor medija koji je doživjela ranije u karijeri u konačnici doveo do uvjeta koji su je doveli u trajno konzerviranje pod njezinim ocem Jamiejem Lynnom Spearsom . “O mojem se životu uvijek špekuliralo … gledalo … i prosuđivalo doista cijeli moj život !!! Zbog zdravog razuma moram svaku večer svog života plesati na @iamstevent da bih se osjećao divlje i ljudski i živo “, započeo je naslov na Instagramu.

Nastavlja se, „Ja sam cijeli život bio izložen nastupajući pred ljudima !!! Treba puno snage da POVJERENE svemiru u vašu stvarnu ranjivost jer su me uvijek tako osuđivali … vrijeđali … i osramotili mediji … i još uvijek jesam do danas !!!! Kako se svijet neprestano okreće, a život ide dalje, i dalje ostajemo tako krhki i osjetljivi kao ljudi !! “

Njezin naslov priznaje da, iako nije gledala dokumentarni film, dijelovi koje je vidjela ostavili su je plakati “dva tjedna”. Čita se: “Nisam gledao dokumentarac, ali zbog onoga što sam vidio, postidio sam se zbog svjetla u koje su me stavili … Plakao sam dva tjedna i dobro … Još uvijek ponekad plačem. Činim što mogu u svojoj duhovnosti sa sobom kako bih pokušao zadržati vlastitu radost … ljubav … i sreću !!!! Svaki dan ples mi donosi radost !!! Nisam ovdje da bih bio savršen … savršeno je dosadno … Ovdje sam da prenesem dobrotu !!!! “

Prema izvoru koji je u petak razgovarao za Us Weekly, Britney ima “potpunu kontrolu nad svojim društvenim mrežama”. Izvor je napomenuo da je ona glavna, unatoč tome što je radila s timom za društvene mreže. “Ona ima svoj tim za društvene mreže, a ona i taj tim odlučuju što će se ugasiti”, objasnio je upućeni. “Konzervatorij s tim uopće nije povezan.”

Naša je misija u STYLECASTER-u približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti koliko i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

About admin

Check Also

Eyeliner Hailey Bieber o tome ima tajnu tajnu

Iako se uvijek slinimo zbog ljepote Hailey Bieber, model obično griješi na strani klasike. Dakle, …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *