Home / vjenčanje dekorarions / Vjenčanje za pamćenje + Cvjetna kruna od pampasa za ovo bježanje na planinama Praznovjerje

Vjenčanje za pamćenje + Cvjetna kruna od pampasa za ovo bježanje na planinama Praznovjerje

Tko ne voli simpatični svatovski kombinezon i bolo kravate ?! Vjerovali ili ne, kad su Gabe + Terry obukli preslatku odjeću, nisu znali gdje će biti mjesto njihovog bježanja, pa čak ni koje će zavjete izreći! Znali su samo da su zaljubljeni i samo je to važno. Sa svojim slatkim pomeranskim Siggijem u šlepu, pješačili su do planine Superstition u Arizoni. G-ov najbolji prijatelj i fotograf para planirali su cijelu stvar – prekrasnu pozadinu pustinje i kratku i slatku ceremoniju. Znali su da žele pobjeći, a Covid-19 je to ostvario! G nam govori više kako je nastao njihov dan:

Terry, moj petogodišnji partner i uvijek sam želio pobjeći, pa je 2020. bila savršena isprika. Većina sudnica bila je zatvorena za osobne ceremonije, a Zoom vjenčanje nije nužno nešto što želim učiniti. Dakle, zgrabili smo našeg fotografa, naj sanjarijih cvjetnica, našeg pahuljastog pomeranca i mog najboljeg prijatelja koji će služiti i krenuli prema planinama Sujevjerje kako bismo pobjegli vikend prije Dana zahvalnosti. Terry i ja bili smo na daljinu cijelu prvu godinu naše veze – ja sam živjela u Phoenixu, a on u LA-u. Povratak u pustinju da pobjegne osjećao sam se zaista posebno.

Fotografija Ashtyn Nicole uhvatio sve u lijepim, zlatnim detaljima! Pogledajmo!

Vjenčanje puno iznenađenja

Praznovjerje Planine bježe

vjenčano štene

Siggi izgleda tako sretno zbog mame i tate u tom preslatkom cvjetnom ovratniku Obrazac cvjetni.

Praznovjerje Planine bježe

G-ov najbolji prijatelj, Chels Knorr, služio ceremoniju. G je poznata otkad su bili djeca !! Razgovarajte o posebnom.

Mnogi elementi o danu zapravo su bili iznenađenje. Ashtyn, naš fotograf, odabrao je najsavršenije mjesto za Terryja i mene da kažemo “Znam”. Nitko od nas nije bio tamo osobno do dana našeg bijega kada smo pješačili do vrhunca. Naši zavjeti također su bili iznenađenje. Moja slatka najbolja prijateljica i ja poznajemo se od prve godine srednje škole. Rekla je da se bez nje ne bih mogao vjenčati pa sam smislila koja bolja osoba od nje treba služiti. Zamolio sam je da nam napiše zavjete (pod velikim pritiskom, znam), koje nismo čuli dok ih nismo izgovorili na vrhu planine. No, najupečatljiviji dio dana (jer se sve nekako dogodilo u magli) bio je odlazak kući, bacanje trenirki i naručivanje pizzerije Bianco za mladence.

Praznovjerje Planine bježe

Bolo kravata upoznaje svadbenu maramu

Praznovjerje Planine bježe

Ovo dvoje imaju neki STIL! T je izgledao kao savršeni pustinjski mladoženja u klasiku H&M odijelo i MINIMUM-MAXIMUM to si bio ti.

šampanjac pop

Nije bijeg bez šampanjca!

Praznovjerje Planine bježe

Ako ste nadahnuti da slijedite G + T-ove smjernice i pobjegnete, svakako pogledajte ovaj popis 10 stvari koje su vam potrebne za nezaboravno bijeg!

vjenčano štene cvjetni ovratnik

Praznovjerje Planine bježe

Obiteljske fotografije u pustinji

Praznovjerje Planine bježe

Praznovjerje Planine bježe

Savršen svadbeni mazač

vjenčani rt

Zaljubljeni smo u G-jevu odjeću za bijeg! Nabavila je vjenčanicu od Francuska veza kod Bloomingdale’sa, njezin blistavi rt od BHLDN, njezine potpetice iz Ann Taylor, i Sarah Stidham Ljepotica dao joj onaj zlatni šminkasti sjaj.

Isprobala sam toliko kombinezona i kombinezona, ali ništa se nije osjećalo kao “ja” dok nisam obukla pelerinu. Istini za volju, plašt + šalter zapravo je bio moja odjeća za nepredviđene slučajeve, ali na kraju sam ga volio više nego što sam prvotno planirao odjenuti. Bavim se udobnošću, a plašt + šalter je bio upravo to. Bilo je lako, bez napora i upravo onolika količina glamura za naše slučajno bježanje.

Praznovjerje Planine bježe

Pobjega se ne mora osjećati kao rezervni plan. Znam da je to trenutno rezervni plan za mnoge mladenke, ali uživajte u danu kakav jest i znam da će, bez obzira na sve, to biti dan za pamćenje. Mnogo dobavljača nudi posebne pakete za izbjegavanje, što postupak planiranja čini tako jednostavnim. Također se pobrinite za prijavu za bračnu dozvolu najmanje 4-6 tjedana unaprijed. Imali smo sreće i naši su odmah stigli na osnovu toga gdje živimo, ali nemojte čekati zadnji trenutak.

Cvjetna kruna

Praznovjerje Planine bježe

Morali smo znati više o ovoj nevjerojatnoj kruni pampasove trave, pa smo pitali G:

Odrastao sam zbog zujanja, pa sam želio nešto da pokrije glavu, a ne naglasiti činjenicu da je Terry bio moj brijač većinu godine. Poslao sam pregršt fotografija nadahnuća cvjećari i et voila! Stvorila je NAJVEĆU krunu koju sam ikad vidio. Mislim, WOW. Orhideje u kruni bile su zapravo zahtjev u zadnji čas. Kroz moje djetinjstvo moji su baka i djed uzgajali orhideje pa mi je zbog nekoliko orhideja u kruni izgledalo kao da su sa mnom u duhu dok sam svom životnom partneru rekao „imam“.

vjenčani prsten

Volimo jedinstvene i šarene vjenčane prstenje, a ovaj od Vrbani dijamanti je zapanjujuće!

Praznovjerje Planine bježe

Čisto blaženstvo! Od Gabeinog preslatkog svadbenog kombinezona i rta, preko Siggijevog cvjetnog ovratnika, do Terry-jeve bolo-kravate odobrene u pustinji, ovo bježanje ima ozbiljan stil! Svaka čast momci! Potpisat ćemo vaš posljednji savjet ostalim parovima:

Bez obzira je li bijeg bio vaš izvorni plan ili rezervni plan, samo upamtite da ćete na kraju dana otići u brak sa svojom osobom. Pobjege ili intimna okupljanja također stvaraju velik pritisak na vaše goste kojima je trenutno možda ugodno putovati, ali ne mora. Oni kojima nije ugodno putovati, dugoročno će vas cijeniti puno više;)

fotografija: Ashtyn Nicole // naziv mjesta: Superstition Mountains, Apache Junction, Arizona, USA // florals: Obrazac cvjetni // vjenčanica: Francuska veza kod Bloomingdale’sa // mladenkine cipele: Ann Taylor // mladenkin prsten: Vrbani dijamanti // vizažist: Sarah Stidham // odjeća za mladoženje: H&M i MINIMA-MAXIMA (to ste bili vi) // prsten mladoženja: Vrbani dijamanti // službenik: Chels Knorr // mladenkin rt: BHLDN

About admin

Check Also

Spektakularne proljetne boje za vjenčanje u ovom zapanjujućem stakleniku nadahnutom Tulumom

Tražite savršenu paletu boja za proljetno vjenčanje ?? Pa, ne tražite dalje od zlatnog sjaja …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *