Home / kućni dekor / Vikendica na mirnom jezeru u Minnesoti nudi sofisticirani stil i toplinu

Vikendica na mirnom jezeru u Minnesoti nudi sofisticirani stil i toplinu

Ovu mirnu kućicu na jezeru dizajnirao je Arhitekti JAL u suradnji sa Mary Rossi dizajnira, smješten u Excelsioru, gradu u okrugu Hennepin, Minnesota. Svaki je detalj promišljeno razmatran prilikom gradnje ovog prekrasnog novog doma. Vlasnik kuće poželio je kombinaciju suvremenog i stila kućica, integrirajući u uređenje dragocjena obiteljska nasljeđa.

Kako bi personalizirali ovaj dom, vintage komadići su na novo zamišljeni na kreativan način – kombinirajući staro s novim kako bi postigli stiliziranu ravnotežu i ugodnu estetiku dizajna. Ova stilizirana vaga započinje na ulaznim vratima, na kojima se nalaze vrata od olovnog stakla iz 1920-ih, spašena sa starog imanja.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKTURA Arhitekti JAL DIZAJN INTERIJERA Mary Rossi dizajnira GRADITELJ Graditelji Schwarza

jezero-vikendica-eksterijer

Što volimo: Ova spokojna kućica na jezeru pruža svojim stanovnicima ležeran, ali sofisticiran dizajn za život i zabavu. Ovaj jedinstveni dom jedinstveno odražava stil i strast vlasnika. Volimo kako se dizajnerica vjenčala sa starim s novim kako bi stvorila bezvremenu privlačnost u kojoj će obitelj i prijatelji uživati ​​godinama.

Reci nam: Koje detalje u dizajnu ovog doma smatrate najinspirativnijima i zašto u komentarima u nastavku!

Bilješka: Pogledajte još jednu prekrasnu kućnu turneju koju smo ovdje predstavili na programu One Kindesign u državi Minnesota: Oduševni obalni dom s jezera snima poglede na jezero Minnetonka.

jezero-vikendica-ulaz

ulazak u stilu plaže

dnevna soba u stilu plaže

Unutrašnjost pozadine sadrži neutralnu paletu boja u kojoj se koriste sive sive boje, topla žuta i bijela boja, naglašene povremenim prskanjem indigo plave boje nadahnutim životom na jezeru. Ova se paleta nosi po cijelom domu kako bi se otvoreni tlocrt osjećao skladnije.

dnevna soba u stilu plaže

Dizajner je odabrao rasvjetna tijela koja stvaraju uzorke koji oponašaju način na koji sunce uzrokuje odbijanje svjetlosti od jezera. Namještaj daje osjećaj sofisticirane topline i stila, bez odricanja od funkcije. Dom prikazuje elegantno ležeran osjećaj koji je eklektičan kao da je sastavljen tijekom dugog životnog iskustva.

stubište u stilu plaže

sunčalište u stilu plaže

sunčalište u stilu plaže

sunčalište u stilu plaže

blagovaonica u stilu plaže

blagovaonica u stilu plaže

blagovaonica u stilu plaže

kuhinja u stilu plaže

kuhinja u stilu plaže

kuhinja u stilu plaže

Emajlirani bijeli ugrađeni dijelovi i drveni stropovi nasuprot sivim zidovima i podovima od tamnog drva daju ovoj vikendici svjež, ažuriran klasični osjećaj. Prirodne teksture metala i stakla, betona, nehrđajućeg čelika, kroma, mramora i kristalne rasvjete stapaju se da bi se stvorio izgled u stilu vikendice koji je ujedno vintage i moderan.

kuhinja u stilu plaže

soba za prah u stilu plaže

U sobi za prah crno-bijele tapete “Woods” tvrtke Cole & Son uparene su sa spašenim vintage sudoperom. Tamno siva pločica na podu postavljena je u obliku ribje kosti; ista boja imitirana je na stropu bojom za šik, jak udarni izgled.

dvorana u stilu plaže

spavaća soba u stilu plaže

Spokoj vlada u apartmanu vlasnika na drugom katu, koji uključuje privatni ured / dnevnu sobu. Neotkriveni sivi zidovi, bijeli jezik i strop s utorima s industrijskim ventilatorima od metala i drva kako bi se vjetrovi pokrenuli tih toplih ljetnih noći.

spavaća soba u stilu plaže

spavaća soba u stilu plaže

kućni ured u stilu plaže

kupaonica u stilu plaže

Kupka nalik toplicama pruža umirujuću oazu, prikazujući kombinaciju kroma i kristalnih naglasaka, betonske radne površine, podove od mramornih pločica i obnovljenu vintage kadu s pandžama.

kupaonica u stilu plaže

kupaonica u stilu plaže

obiteljska soba u stilu plaže

obiteljska soba u stilu plaže

trijem u stilu plaže

Odmah pored kuhinje nalazi se zasjenjeni trijem s plinskim kaminom za prijeko potrebnu toplinu u hladnim večerima. To također pomaže produljiti ljetne dane vlasnika kuće na otvorenom.

trijem u stilu plaže

FOTOGRAF Nate Treamor

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

15 najljepših kuhinja s bijelom pločicom podzemne željeznice

Unesite osvježavajući izgled u svoju kuhinju s super trendovskim bijelim pozadinskim pločicama podzemne željeznice, stvarajući …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *