Home / uređenje dnevnog boravka / Vikend uređivanje: prodaja i krađe

Vikend uređivanje: prodaja i krađe

S 4. srpnjem uvijek dolazi tona dobre prodaje, pa ću odmah krenuti u stvari. Pronađite prodaju koju vrijedi provjeriti i moje omiljene artikle na webu za manje od 100 USD ovog tjedna. Nadam se da ćete imati sjajan dugi vikend!

Započeti stvari s Mangova vikend prodaja i do 15% popusta kada kupujete 4+ predmeta. Evo proizvoda koji su mi zapeli za oko:


Do 70% popusta (!) Na J. Posada koristeći kod “BESTSALE”.

Abercrombe i Fitch pokreće 25% popusta na odabrane stilove + 15% popusta na gotovo sve, uključujući ovaj Trenerka za posadu teniskog kluba. Iskreno, sve su njihove grafičke majice trenutno jako dobre.

Postoji nekoliko prodaja na Antropologija, uključujući 20% popusta na namještaj i do 40% ljetnih zabavnih + prodajnih predmeta.

Ne kao da trebam drugu Torba od slame, ali ako to učinite, ova mini verzija je slatka.

Da nije bilo kvrga, dodao bih ovo laskavo Bikini umotani u visoki struk u moju košaricu jer je ispod 100 USD. Vrh ovdje i dno ovdje. Ako više volite jednodijelne, pogledajte ovo Crno jednodijelno odijelo za špagete.

mislim ovo Bijela prozračna bluza ima idealnu kombinaciju seljačkih vibracija, a pritom se i dalje osjeća šik – i on je trenutno na akciji.

Ažurirao sam svoj Amazon Storefront ovaj tjedan, pa krenite tamo po nova otkrića. Nekoliko predmeta koje ne želite propustiti: ovo Jednodijelni Gingham od 25 dolara i to Mesh torba od 24 dolara koji dolazi u svim neutralnim.

Uvijek sam naivčina za dobro Mini haljina od ginghama!

Savršeno Skinuta tanka košulja. Nosite ga zakopčanog i uvučenog ili uvučenog, otvorite preko kupaćeg kostima ili majice bez rukava ili ga zavežite.

Osobno živim u Maternity Biker Shorts-u u kojem sam dijelila ovaj post ali želio sam ih podijeliti Tiskane motociklističke kratke hlače to su zabavno. Znaš da mi se sviđa kadulja zelena boja također.

Ovi Crne kožne baletne mazge prebacio bi se dobro u jesen i još uvijek radi za toplije mjesece.

Jedna od mojih najnošenijih Trenirke Anine Bing je u prodaji na Shopbopu (imaju do 70% popusta na stilove ovdje).

Razmišljajući o dodavanju Madewellovog Tan bejzbol kapa u moju kolekciju jer je ispod 30 USD.


About admin

Check Also

Uređivanje vikenda: prodaja + krađe

Ovaj nadolazeći tjedan započinje Nordstromova godišnjica rasprodaje koji ću detaljno pokrivati ​​od ponedjeljka i zasigurno …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *