Home / spavaća soba dekor / Video zapis arije Miley Cyrus Gucci: Zvijezda se pokazuje u zelenom odijelu Gucci

Video zapis arije Miley Cyrus Gucci: Zvijezda se pokazuje u zelenom odijelu Gucci

Sretan rođendan, Gucci! Marka je napunila 100 godina i da bi proslavio glavnu prekretnicu, kreativni direktor Alessandro Michele objavio je potpuno novu kolekciju nazvanu Gucci Aria – koja poštuje prošlost, sadašnjost i budućnost ikonske talijanske marke. Oh, i pozvao je nekoliko svojih poznatih prijatelja na zabavu s njim, naravno! Moje omiljeno viđanje slavnih Gucci Aria mora biti Kratki film Miley Cyrus pokazujući svoje Arijeve budale. Vibracije su pravedne tako Miley, a njezino je odijelo TAKO dobro.

Video, koji je objavljen obojici Cvrkut i Instagram, na kojem pjevačica nosi zeleno odijelo posuto Guccijevim logotipom, uparen s prevelikim sunčanicima koji se (poput mnogih najpoznatijih komada brenda) osjećaju nadahnuto glam-rock magijom sedamdesetih. Mislim, Michele učinio dizajnirajte Harry Styles cijelo kožno odijelo i ne jednu već tri (!) pernate udavice za ovogodišnje nagrade GRAMMY, tako da smo već znali da je maksimalizam vrsta Guccijeve stvar.

Video je Cyrusovo prvo pojavljivanje kao jednog od Guccijevih novih ambasadora brenda, pa je naravno morao savršeno utjeloviti prepoznatljiv njuh kuće. Cyrus sjedi u travi između nekoliko vrlo velikih gljiva, puše konfete iz pištolja i ispunjava vrlo poznatu bojanku dok se njezini psi igraju uz nju. Njezina plava kosa usitnjena je u čupavu ciflu koja je suparnica onoj koju je njezin otac proslavio u to vrijeme, a prirodni glam je podcijenjen, ali zapanjujući. Cyrus u mojim očima ne može učiniti ništa loše!

Cyrusov video objavljen je nekoliko sati prije Revija Gucci Aria održao. U njemu su modeli prošetali pistom do bopova s ​​temom Guccija poput “Gucci bande” Lila Pumpa i “Gucci flipflops” Bhada Barbieja, noseći komade nadahnute konjičkim korijenima brenda i odajući počast bivšim kreativnim direktorima poput Toma Forda i samog osnivača Guccija , Guccio Gucci. Emisija je čak otvorena modelima koji su ušli u izmišljeno mjesto koje spominje hotel Savoy u Londonu, gdje je Gucci radio kao zvonik početkom 1900-ih.

Uz sve promocije za celeb i nevjerojatne komade, Michele je još napravila još hrabar potez u slavu Arije: Pozvao je kreativnog direktora Balenciage, Demnu Gvasaliju, da surađuje na potpuno novom asortimanu Gucci x Balenciaga dovoljno hladnom da čak i najsmirenija i najprikupljenija glava hipebestora eksplodira.

Iskreno, ne mogu smisliti bolju osobu od Cyrusa koja bi predstavljala Guccijev razigrani stav o modi – i životu – koji je nastajao 100 godina. Uhvatite me kako se nadam nad svime, od njezinog odijela ukrašenog zelenim logotipom do onih Gucci x Balenciaga komada i sljedećih stotinu godina.

About admin

Check Also

Savjeti za najbolje pakiranje za selidbu

Premještanje kuće je uzbudljivo, ali nitko se tome ne raduje jer je to također stresan …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *