Home / spavaća soba dekor / Video Hailey Bieber Pripremite se sa mnom: Pogledajte njezin sjaj za 30 minuta

Video Hailey Bieber Pripremite se sa mnom: Pogledajte njezin sjaj za 30 minuta

Kada govorimo o tome kako poznate osobe izgledaju na crvenom tepihu, stvarno nemamo pojma što im je trebalo da ih dovedemo tamo. Naravno, mogli bismo vidjeti brzo BTS snimanje, ali što se događa satima prije? Kako odlučuju što će odjenuti? Novi video Hailey Bieber Pripremite se sa mnom pokazuje upravo to i još više. Dio je to njezine YouTube serije u produkciji OBB Pictures, koja je upravo premašila milijun pretplatnika.

Bieber započinje video predstavljanjem svog glam vodstva: vizažistice Denike Bedrossian, stilistice Maeve Reilly i frizerke Jen Atkin. Trio govori o tome kako zajedno rade na planiranju Bieberovog izgleda, a svaki naizmjence ima veliki trenutak. Ako Bieber ima kosu koja okreće glavu, šminka se i ormar, možda je malo neodoljiv. Naravno, ona ima utjecaja i na svoj izgled.

“Kad Hailey ide na neki događaj, puno vremena ima ideju što želi odjenuti”, kaže Reilly. “Otići ću raditi svoj posao i donijeti sve ove haljine, a onda će ona odabrati koja joj je draža.” Atkin tada pokazuje opuštenu ideju frizure, dok Bedrossian daje Bieberu nekoliko mogućnosti šminkanja. Budući da često moraju raditi u letu ili u zadnji trenutak, Atkin ima ideju da svi oni završe izgled za 30 minuta ili manje.

“Definitivno ću reći da sam imao vremena u kojima ću biti u frizuri i šminci gdje me toliko ljudi odjednom dodiruje da me stvarno jako shrva i počne me mučiti”, priznaje Bieber s nešto više od tri minuta na satu.

“Jedna od stvari koje sam naučio kao stilist je stvarno izići iz glama ako vaš klijent ne želi da volite chat ili bilo što drugo”, dodaje Reilly. “Kao što je rekla, na malom prostoru može biti doista neodoljivo, pa kao da nisam potreban, pa samo znajte da ih pustite da rade svoje.”

Pogledajte cijeli postupak i pogledajte ultra glam gotov proizvod, gore.

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *