Home / spavaća soba dekor / Uštedljivi savjeti: Kako kupovati u štedljivim trgovinama, prodaji nekretnina i još mnogo toga

Uštedljivi savjeti: Kako kupovati u štedljivim trgovinama, prodaji nekretnina i još mnogo toga

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Štednja je … trenutno vruća. Kupovina iz druge ruke nikada nije bila popularnija – ali za mene je ta iskra zapaljena prije više od deset godina. U mom svijetu moda je uvijek uključivala štednju. Odgojila me samohrana mama u Ohiu i svake srijede provodila u svojoj lokalnoj vojsci spasa. Provlačio bih se kroz prolaze pročešljavajući se kroz svaki stalak, odlazio kući, bacao svoje nalaze u pranje i igrao beskrajne sate dotjerivanja.

Oduševila me ideja da bi jedna trgovina mogla oživjeti sve moje modne snove, a najbolji dio … Mogla bih si to priuštiti! Pronašao sam svoj dom daleko od kuće i nikada nisam pomislio, preko deset godina kasnije, da ću raditi to isto, sada sa publikom od stotina tisuća neznanaca koji me navijaju na mreži, za razliku od moje majke i sestra plješćući mojim nalazima u mom podrumu.

Slično kao i ostatak svijeta, pandemija me zarobila unutar mog stana u Los Angelesu veći dio 2020. Međutim, kad su se rabljene trgovine počele otvarati u srpnju, počeo sam objavljivati ​​na TikTok-u kao Blazirano i ostakljeno podijeliti s drugima svoje najbolje savjete za štednju. Dijelila sam svoja omiljena polovna mjesta po LA-u s ljudima iz cijelog svijeta, u nadi da ću im pokazati da uistinu možete pronaći bilo što u trgovini s poštedom.

savjeti za uštedu macy Vodič za uštedu znamenitih modnih pronalazaka, prodaju trgovačkih imanja i još mnogo toga

Ljubaznošću Macy Eleni.

Od ponovnog stvaranja trendova na pisti do pronalaska vlastite verzije tog virusnog Instagram džempera, mogu vas uvjeriti da će vas polovna kupnja uvijek pokrivati, bilo da više volite štedljive trgovine ili internetske prodavače. Oh, i jesam li uz modne nalaze spomenuo i nevjerojatan uređenje doma ?! Nakon što sam slučajno naletio na jackpot koji je prošle godine bio prodaja nekretnina, moji berbeni nalazi s područja Hollywood Hillsa pretvorili su moj stan u Sexy Dad Pad iz mojih snova.

Znam da svijet štednje može biti pomalo neodoljiv, pa čak i zbunjujući za one koji tek počinju, pa sam zaokružio svoje savjete za uštedu u nastavku kako bih vašu igru ​​održivog stila podigao na sljedeću razinu. Čitajte dalje, kraljice!

1. Istražite

Odabir mjesta gdje će se održati vaš štedljivi trenutak presudan je, jer postoji mnogo različitih opcija koje možete odabrati. Srećom za vas, ako ste u LA-u ili ste ikad ovdje u posjetu, moj TikTok jesi li pokrio! Ako ne, dopustite mi da predložim nekoliko pitanja koja treba razmotriti prije početka vašeg lova …

štedljivi savjeti kamo otići Vodič za uštedu znamenitih modnih pronalazaka, prodaja trgovačkih imanja i još mnogo toga

Ljubaznošću Macy Eleni.

Što tražim?

Jeste li raspoloženi za ljepši odabir ili malo retro dizajnera? Vintage trgovine i buvljaci bit će vaše utočište, od malih butika sa stalcima posvećenim različitim desetljećima, do vanjskih mjesta s bezbrojnim prodavačima koji ugošćuju jedinstvene nalaze i blago.

S druge strane, ako volite iskopati i želite klasičnije štedljivo iskustvo, preporučujem da pretražite lokalne štedljive trgovine u svojim gradovima i otkrijete koje su njihove pojedinačne misije. Uključite jedan … ili nekoliko koji se podudaraju s onim što vam je važno. Ovdje u LA-u, jedno od mojih najdražih mjesta je štedljiva trgovina St. Vincent de Paul, gdje sav prihod ide za pomoć onima koji u Los Angelesu imaju beskućništvo.

Postoje i “profitni” lanci štedljivih trgovina, koji se mogu ili ne moraju vratiti lokalnoj zajednici, ali nude ogroman izbor odjeće i uređenja doma za one koji samo žele kupovati na kružniji i održiviji način.

savjeti za uštedu prodaja nekretnina Vodič za uštedu kultnih modnih pronalazaka, prodaju nekretnina za kupovinu i još mnogo toga

Ljubaznošću Macy Eleni.

Kada bih trebao ići?

Većina štednih trgovina, na primjer Goodwill, imaju određene popuste u određene dane u tjednu. Postoje čak i neke trgovine koje će na svojim Instagram stranicama navesti svoje “oznake boja” dana, pa pratite svoja lokalna mjesta! Također vas toplo potičem da stignete ranije ako možete, pogotovo sada kada je socijalno distanciranje ključno.

Što je s prodajom nekretnina?

Krenite ravno u estatesales.net, utipkajte svoj poštanski broj i pomičite se po kućama u vašem području gdje su vlasnici možda prošli ili se jednostavno odselili, ostavljajući pravu riznicu koju ćete prebirati. Često su ispunjeni dizajnerskim nalazima, cool odjećom i izvrsnim namještajem. Ključne stvari koje treba imati na umu su rani dolazak, donošenje gotovine (ako je moguće) i uzimanje u obzir da većina prodaja traje nekoliko dana i što je dalja prodaja, to će biti veći popusti.

STILEKSTAR |  Štedljivi savjeti

Ljubaznošću Macy Eleni / Pinterest.

2. Okupite svoj Inspo

Instagram i Pinterest trebali bi vam biti alati za to! Želim da pomičete i spremate sve što vas nadahnjuje ili da tražite određenu odjeću / trendove koje želite ponovno stvoriti. Po mom mišljenju, manifestiranje štedljivosti VRLO je stvarno i to će doslovno doslovno dati do znanja svemiru koji su na vašem popisu, a istovremeno će vas usredotočiti na određene boje, uzorke i tkanine. Često sastavljam cijele Pinterest ploče za svoja štedljiva putovanja, što možete provjeriti na mom Pinterestu ovdje.

STILEKSTAR |  Štedljivi savjeti

Ljubaznošću Macy Eleni.

3. Dajte dobro da biste dobili dobro

AKA, donirajte! Štedljiva karma je apsolutno stvarna i čvrsto sam uvjeren da morate dati dobrog sranja da biste dobili dobro sranje. Dakle, prije nego što krenete na to štedljivo putovanje, pogledajte svoj ormar i izvucite nekoliko komada s kojima više jednostavno ne vibrirate. Ako joj ne gravitirate, a ona je i dalje u prilično lijepom stanju, razmislite koliko bi to moglo usrećiti nekoga drugog u vlastitoj štedljivoj misiji. Zatim ga bacite u vreću i ponesite sa sobom na svoje mjesto. Jamčim da će se isplatiti.

STILEKSTAR |  Štedljivi savjeti

Ljubaznošću Macy Eleni.

4. Odjenite dio

Držite se ovog savjeta za postpandemiju, dame! Neće sva polovna mjesta imati prikladne prostorije, pa ćete možda svako malo morati isprobati svoje nalaze preko odjeće. Imajući ovo na umu, poželjet ćete nabaciti svoje “temeljnije” slojevite dijelove, pa se obično odlučim za kratke hlače, uklopljeni spremnik, otvoreni prozirni shake top (ili, jednostavnije rečeno, gumb dolje ) i tenisice, ali shvatite što vam štedljiva uniforma odgovara.

STILEKSTAR |  Štedljivi savjeti

Ljubaznošću Macy Eleni.

5. Pogledajte stavku o tome što to može biti …

… Ne samo zbog onoga što visi na nosaču! Na primjer, ako lovite odgovarajući set, ali umjesto toga naiđete na jaknu u tisku iz snova, što radite? Uhvati to dijete, odnesi ga kući, odsjeci dno i daj umjesto toga onoj jakni! Veliki sam obožavatelj štedljivost preokreće, i o njima često objavljujte na mom TikToku.

STILEKSTAR |  Štedljivi savjeti

Ljubaznošću Macy Eleni.

6. Imajte na umu privilegiju suosjećanja, empatije i veličine

Štednja je za svakoga! Međutim, važno je imati na umu da su štedljive trgovine ogroman resurs za pojedince i obitelji s niskim prihodima, pa se prilikom punjenja te košarke zapitajte koliko je apsolutno kaputa potreba da se vratim kući s tobom. Uhvatite onu (ili dvije) zbog koje želite ustati i zašminkajte se drugu kad je pljesnete po tijelu, a ostatak prepustite nekome drugom.

Nešto što sam također došao naučiti tijekom svog vremena u “štedljivom svijetu” je koliko je bitno imati na umu svoju privilegiju veličine prilikom udaranja u rabljene trgovine. Ne kažem da ne možete kupiti bilo koju veličinu u kojoj se najbolje osjećate niti da vam kažem da se strogo držite odjevene odjeće, ali učio sam od nevjerojatnih kreatora poput Carrie Dayton i Karina gomez da štednja u većem tijelu ponekad može biti ograničavajuće iskustvo, pa možda preskočite vrh koji se osjeća malo isto prevelik kako bi netko drugi mogao uživati.

Međutim, godišnje se daruje ogromna količina odjeće koja završi na odlagalištima otpada, pa i dalje potičem sve i svakoga da štede svoje proklete cipele – samo budite pri tome pri svijesti!

STILEKSTAR |  Štedljivi savjeti

Ljubaznošću Macy Eleni.

7. Da li vi!

Meni je najljepše u štedljivosti to što omogućuje samoizražavanje. To je prilika za par hlača od 2,99 dolara da se osjećate moćno ili kožni blejzer koji nosi mama iz predgrađa iz 90-ih, da vam da energiju Belle Hadid! To je bezpolna, bezvremenska i održiva aktivnost, a da ne spominjem vraški dobar provod.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

gotovo sve: ormarići s lijekovima

prilično sve / pregled Jako sam rastrgana na ormarićima s lijekovima, jer zaista volim lijepo …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *