Home / kućni dekor / Uštedljivi savjeti i omiljene stanice u Salt Lake Cityju

Uštedljivi savjeti i omiljene stanice u Salt Lake Cityju

Prošli petak sam išao štedljivo i poveo vas sa sobom na vožnju. Bio je to stvarno zabavan dan pregledavajući moje omiljene trgovine – nekima je prošlo više od godinu dana otkako sam zakoračio unutra. Primio sam preko 300+ poruka koje zahtijevaju lokacije trgovina i iako sam se pokušao javiti svima, bila je to velika narudžba dok sam pokušavao strpati svoje omiljene berlinske stanice u Salt Lake Cityju. Smatrao sam da je najlakši način podijeliti svoja omiljena mjesta s lokalnog stanovništva blog zapis. Za one koji ne živite u Utahu, ne brinite … U ovaj post uvrštavam pet svojih isprobanih i istinitih savjeta za štednju, tako da i dalje imate nešto od toga! Ako slijedite u Clubhouseu, možda ste već čuli nekoliko ovih štedljivih savjeta iz mog jučerašnjeg razgovora? To je bio tako zabavan razgovor s Kate, Kyla, Lauren, Susan, i Kari (neki od najboljih štednjaka koje znam). Kliknite savjete i moje lokalne favorite za uštedu i kupovinu starina …

Neću lagati, bio sam rastrgan dijeleći ovaj post jer prosipam svoju SLC tajnu (ili ne toliko tajno) mjesta za pronalazak berbe, ali za razliku od mjesta za kampiranje (što nikada neću podijeliti)– Pretpostavio sam da bi mala poduzeća iz Utaha sada mogla koristiti podršku više nego ikad prije. Pretpostavljam da bi mi stvari mogle postati konkurentnije kad je u pitanju bodovanje dobrih stvari, ali također sam i veliki vjernik da je tako barem 50% sreće. Ostalih 50%? Pa, nastavite pomicati savjete …

Uštedljivi savjeti i omiljene stanice u Salt Lake Cityju - roomfortuesday.com

1 // Frekvencija

Štedite iste trgovine često. Volim o tome razmišljati kao o loto kartama (znate – ogrebotina), kupujete ih sve iz iste role pa su vam šanse bolje. Isto je i s štednim trgovinama – inventar se neprestano ažurira i kako biste postigli najbolje stvari koje morate često posjećivati. Većinu dana nećete pronaći ono što tražite ili bilo što nevjerojatno, ali jednog ćete dana to udariti i vratiti se kući s blagom! Mislim da je to razlog zašto je to ovisnost. Nikad ne znaš što ćeš naći. NIKADA ne ulazim u potragu za nečim određenim, jer to nikada neću naći. Osjećam se kao da to jinksiram sebe ili stavljam lošu juju u štedljivi svemir. Haha! Ogledalo koje sam uhvatila prošli tjedan upravo je postavljeno ranije tog dana, a posjetio sam trgovinu tjedan dana prije i nisam našao ništa.

Uštedljivi savjeti i omiljene stanice u Salt Lake Cityju - roomfortuesday.com

2 // Obavljajte pametne kupnje

Ako vidite nešto što vam se sviđa – zakačite (ili će netko drugi). Morate biti odlučni. Istodobno, shvatite svoje impulsne kupnje i pokušajte izbjeći stvari za koje zaista nemate mjesta (znam lakše nego reći, znam). Trebalo mi je neko vrijeme da prepoznam stvari kojima gravitiram ako ništa ne nađem (poput staklenog posuđa), a onda se zaustavim da ne dovedem još doma. Gotovo je kao da želimo “pobijediti”, jer uložimo vrijeme i energiju kako bismo štedjeli, a ponekad imamo osjećaj kao da MORAMO izvršiti kupnju kako bismo je isplatili. Otkrio sam da su najbolji dani kada imam dovoljno vremena, nemam dnevni red ili popis i uđem s nula očekivanja.

Uštedljivi savjeti i omiljene stanice u Salt Lake Cityju - roomfortuesday.com

3 // Pregovarati

Štedljivice su jedino mjesto na kojem UVIJEK možete zatražiti pregovore, a da to ne zvuči nepristojno ili uvredljivo … samo zapamtite – svi su tu za dogovor. Najgore što mogu reći je ne, pa možete i pokušati. Popuste možete zatražiti i kod registra. Ako nešto nije označeno, samo pitajte! Također je važno znati što ste spremni platiti za nešto. Često ću potražiti slične predmete ili pokušati saznati koliko proizvod vrijedi prije nego što ponudim ponudu.

Uštedljivi savjeti i omiljene stanice u Salt Lake Cityju - roomfortuesday.com

4 // Treniraj oko

Treniranje oka kako biste pronašli „dobre stvari“ zahtijeva vježbu. Ovo također nazivam “uređivanje”, što je znanje kada treba skočiti ili proći na temelju kvalitete, materijala, dizajna, itd. Sljedeći put kad budete u trgovini štedljivih proizvoda, pokušajte utvrditi razliku između predmeta niske kvalitete i visoke kvalitete. Moja prijateljica Kyla nosi magnet u džepu kako bi utvrdila je li nešto stvarno mesing ili metal. Mogućnost uočavanja replike ili prevara važno je ako tražite dizajnerske komade ili stvarne starinske / antikne predmete. Potražite stvari poput masivnog drveta, zglobova golubljih repova, jastuka za puhove, vrhunskih tkanina, mramora, robnih marki itd. Također možete vježbati slijedeći stručnjake. Moja prijateljica Gwen dijeli joj toliko sjajnih savjeta Štednja s računom Makerista! Svakako bih preporučio da je pratite.

Uštedljivi savjeti i omiljene stanice u Salt Lake Cityju - roomfortuesday.com

5 // Pregledaj

Prije kupnje pažljivo pregledajte stavke. Mrzim primjećivati ​​nedostatke, pukotine ili nedostatke nakon što sam već kupio predmet, a to se događa više nego što bi trebalo. To je dodana pregovaračka snaga i pomaže mi da odlučim želim li zaista nešto, zato uzmite u obzir stanje i pažljivo pregledajte predmete koje planirate kupiti.

Uštedljivi savjeti i omiljene stanice u Salt Lake Cityju - roomfortuesday.com

Omiljene lokalne trgovine

Što se tiče mjesta u Salt Lake Cityju, koja volim kupovati? Mještani mogu pronaći moja omiljena mjesta (s vezama) ispod….

 1. Glavni grad Antique Mall
 2. Haight & Ashbury dom
 3. The Village Vintage Interijeri
 4. Euro blago
 5. Drugi bočni štedljivi butik
 6. Stari Flamingo
 7. Zeleni mrav
 8. Ken Sanders Rijetke knjige
 9. Ponovno doma
 10. Obnova / Dolina slanog jezera
 11. Izgubljena i pronađena štedljivost
 12. Posađena Zemlja

Uštedljivi savjeti i omiljene stanice u Salt Lake Cityju - roomfortuesday.com Imam UŽASNU sreću u Deseret Industries (gotovo bilo koji DI). Bio sam kod svih i uvijek napadam. Znam da tamo neki ljudi stvarno vole štedjeti. Povremeno izađem sa staklenim posuđem, knjigama ili okvirima, ali to su obično jedine stvari koje mogu pronaći. Možda radim nešto pogrešno? Haha! Za one koji nisu lokalni, DI je u biti Utahova verzija dobre volje. Osjećam da stvarno moraš kopati.

Ako ste domaći i bavite se štedljivom odjećom, Desetljećima je moj favorit! Ipak obično kupujem namještaj i dekor, tako da u posljednje vrijeme ne navratim.

Uštedljivi savjeti i omiljene stanice u Salt Lake Cityju - roomfortuesday.com Lokalni prijatelji- je li mi nešto nedostajalo? Postoje li mjesta koja bih trebao znati i koja nisu na mom popisu? Ima li netko dodatnih savjeta o štedljivosti? Nadam se da je onih pet lakih od pomoći. To su stvari koje uvijek pokušavam imati na umu. Ponekad ga pogodite i vratite se kući s dobrim potezom, a drugi dan štrajkate. Sve je to dio zabave i uzbuđenja u potjeri! Pokušavam to ne shvaćati preozbiljno. Je li vam se to učinilo kao malo virtualno štedljivo putovanje? Nadam se! Želim vam prekrasan vikend – možda se čak možete ušuljati i u malo štedljivosti! Odjavljujem se do ponedjeljka … vidimo se onda?

Mogli biste i voljeti

 • Dan u životu - štedljiv - roomfortuesday.com

  Rekli ste da biste htjeli vidjeti neke postove “Dan u životu”, pa sam zaključio da vas povremeno počnem voditi i započinjem novu mjesečnu seriju ….

 • 5 načina za proračun kvalitetnog, vrhunskog namještaja - roomfortuesday.com

  Kao dizajneru, ne smeta mi trošenje novca na naš dom. Zapravo bih radije trošio novac na namještaj, uređenje i adaptacije nego na odjeću ili kozmetiku, ali to je samo moje …

 • Savjeti za bodovanje rabljenog i starinskog namještaja na mreži - roomfortuesday.com

  Ovaj post već dugo dolazi! Nakon što sam u srijedu podijelio Instagram priču o mojim nedavnim stolicama za ručavanje u stilu Milo Baughman koje sam uzeo, pitanja su se neprestano kotrljala …

 • Moj omiljeni vintage predmet u našem domu - roomfortuesday.com

  Udružio sam se s tri moja dobra prijatelja za bloganje Kylom, Chloe i Susan (vjerojatno ih znate iz njihovih blogova House of Hipsters, Boxwood Avenue i House of Brinson), da podijele …

About admin

Check Also

Suvremeno urbano utočište pruža nevjerojatne poglede na Seattle

Ovo suvremeno urbano utočište dizajnirao je Arhitekti Olson Kundig, smješten na brdu Queen Anne s …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *