Home / uređenje dnevnog boravka / Uređaji za kafiće: Pregled kolekcije moderne klase

Uređaji za kafiće: Pregled kolekcije moderne klase

Dugujem vam kompletan pregled naše obnove kuhinje (uskoro), ali danas želim razgovarati s vama o našim novim kuhinjskim aparatima iz Kafić. Tako smo zahvalni Kafić dogovorili smo se da će nam pokloniti ove uređaje – ne samo da odgovaraju našem obnovljenom izgledu, već smo i presretni kvalitetom i funkcijom svega toga. Išli smo s Moderna kolekcija stakla koji je nadahnut načinom na koji svjetlost igra staklo i omogućuje vam stvaranje kuhinje koja je totalni odraz vas. Željeli smo da naša obnova kuhinje bude jednostavna i čista, a Moderna kolekcija razreda zaista pomaže oživjeti to svojim elegantnim i modernim dizajnom. Dijelim više o postupku instaliranja i pregledavanja svake stavke u nastavku.

Prije ulaska u obnovu nisam znao puno o kuhinjskim aparatima. Izmjerili smo prostore prije nego što smo odabrali svoje predmete kako bismo bili sigurni da će uređaji stati, ali to je bilo gotovo sve (što je nešto što MORATE učiniti prije nego što nabavite nove uređaje koji odgovaraju vašem prostoru). Otkrio sam da su aparati u kafiću bili malo veći od onoga što smo prije imali. U širinu bi sve stalo, ali dubina i visina bile su različite, pa sam posegnuo za kafićem da vidim hoće li predmeti koje smo odabrali i dalje funkcionirati. Uvjerio sam se da aparati u kafiću imaju preveliki izgled i ako bih s tim bio u redu, i dalje bi mogli raditi. Malo sam se dvoumio oko toga da li hladnjak i pećnica vire više nego prije, ali nakon što smo proveli neko istraživanje na Pinterestu (gledajući inspo slike), pošli smo s tim. U nastavku ću više o instalaciji, ali wow, uređaji su u potpunosti transformirali prostor i to puno govori, gledajući kao da je to novoobnovljena kuhinja (morali smo staviti stare uređaje prije no što je novi došao zbog vremena ). Café uređaji ne samo da su funkcionalni i dobro izrađeni, oni su i zapanjujući! Uređaje imamo od sredine studenog, tako da smo imali više od 2 mjeseca testiranja. Potanko opisujem svaki uređaj i u nastavku dijelim svoja razmišljanja.


INSTALIRATI

Postupak isporuke i instalacije bio je izuzetno jednostavan i neometan. Zovu unaprijed kako bi zakazali vrijeme koje dolazi. Ako naručite izravno s cafeappliances.com, isporučit će, instalirati, pa čak i izvući postojeće uređaje. Na kraju smo donirali svoje uređaje, ali kafić će ili premjestiti vaše uređaje na drugo mjesto (ili u garažu) ili će ih odnijeti na recikliranje bez dodatne naplate.


UREĐAJI

Cafe Energy Smart hladnjak s 4 vrata s francuskim vratima – Hladnjak je moj najdraži dio kolekcije. Osim prekrasne staklene obrade i modernog dizajna, prvo što sam primijetio kod ovog hladnjaka, prostor. Ovaj je hladnjak TAKO prostran i upotreba LED svjetla koje se proteže preko cijelog stražnjeg zida stvarno pomaže osvijetliti sve, tako da je svu vašu hranu lako pronaći. Samo dubina za nas je promijenila igru. Možemo stati toliko više hrane i sve tako dobro organizirati. Police za vrata također su velika nadogradnja. MOŽEMO stati puno više naših začina / pića, tamo gdje smo ih nekada morali stavljati na police zbog problema s razmakom. Fleksibilnost pretvorljive ladice bila je tako lijepa. Hranu možete lagano zamrznuti ili je koristiti kao produžetak hladnjaka. Zamrzivač je također velika nadogradnja. Prostrana je i volim sve pretince i izvlačim ladice. Mnogo toga zamrzavam na pladnjevima i ovaj zamrzivač je super prilagodljiv tome. I na kraju, nešto što smo upravo smislili. Dozator vode ima mogućnost automatskog punjenja. Jednostavno stavite šalicu ispod izljeva, ona osjeti veličinu i automatski je napuni. Nema držanja šalice ili pritiskanja gumba. Ovo je genije! Možeš li reći da sam opsjednuta, hahaha.

Kafić 30 “Dvostruki asortiman dvostrukih pećnica – Nisam bio siguran zanima li me dvostruka pećnica, ali nakon razgovora s tetkom Nicole na kraju sam krenuo s ovom. Upravljanje više obroka i različitim jelima tijekom večere može postati ludo, a tako je prikladno imati dvije pećnice koje se mogu koristiti istovremeno. Puno puta trebat ću upotrijebiti funkciju brojlera i peći, pa je dvostruka pećnica uštedjela toliko vremena. Vrh s 6 plamenika također je bio velika prodajna točka – još jedna prednost uštede vremena. Ne samo da je ova pećnica lijepa, već je i super funkcionalna i obavlja posao. Budući da imate dvostruku pećnicu, prostor za svaku pećnicu je manji, ali posuđe i limovi za pečenje i dalje rade.

Cafe Smart mikrovalna pećnica višeg dometa – Ovo je bila velika nadogradnja naše prethodne mikrovalne pećnice – ne samo funkcionalno, već i estetski. Moderne linije i upečatljiva staklena završna obrada zaista se dobro kombiniraju s ostatkom ormarića. Apsolutno volim način na koji se ovo spojilo. Mikrovalna je velika i prostrana, što smo odmah primijetili i zavoljeli. Zaslon osjetljiv na dodir je moderan i uglađen, ali svejedno vrlo funkcionalan. Možete se povezati na svoj WiFi za glasovno upravljanje, što dodaje vrlo moderan element. Također se super lako čisti, što Mike jako voli.

Cafe unutarnja perilica posuđa od nehrđajućeg čelika – Često su perilice posuđa glomazne, ali ova je tako besprijekorna i lijepa, da je ni ne primijetite. Također ima hrpu cool funkcija. Iako se ova perilica posuđa osjeća manje od naše prethodne, postoje neke lijepe funkcije koje pomažu kod manje veličine. Puno je fleksibilnosti punjenja – donja ruka za pranje pruža izvrsnu pokrivenost za najveća opterećenja. Sklopivi zupci mogu smjestiti široke ili neobično oblikovane predmete, a treći stalak pruža dodatni prostor za srebrninu i kuhinjski pribor. Za mene su perilice posuđa uvijek bile oči – bilo da su zatvorene ili otvorene. S unutrašnjošću od nehrđajućeg čelika, ova je lijepa čak i kada je otvorena.


Sveukupno, TAKO SMO SREĆNI s Moderna kolekcija stakla iz kafića. Ako želite podići svoju kuhinju, spustite ruku i pogledajte sve Kafićs uređaji. Imaju i druge lijepe kolekcije koje također morate pogledati (volite Kolekcija mat crne boje).

Posebno hvala Uređaji za kafiće za partnerstvo na ovom postu.

About admin

Check Also

Šarene ideje za dječačku spavaću sobu – Makeover spavaće sobe mog sina.

Smatram da je dječje spavaće sobe tako teško dizajnirati i vjerojatno provodim najviše vremena pokušavajući …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *