Home / spavaća soba dekor / Uradi sam, oslikana kružna polica – gotovo je savršeno

Uradi sam, oslikana kružna polica – gotovo je savršenoje namjeravao podijeliti kako smo već malo radili ovu policu s krugovima !! Ja sam svojevrsni stručnjak otkad sam to dvaput završio u arlovoj sobi – da dvaput. Napravio sam to na jednom zidu prije nego što sam doveo njegov veliki dječački krevet, a jednom kad sam to učinio, shvatio sam da će raspored sobe biti čudan – pa sam morao promijeniti stvari i zaključio da bi bilo najbolje da to prepravim na drugom zid haha. vau bilo je iscrpljujuće.

unatoč tome koliko me umorno raditi dva puta, sam projekt zapravo nije super kompliciran, ali izgleda jakooo posebno. Bila sam tako uzbuđena što sam ovo stvorila u sobi Arlos kako bih prikazala sve njegove slatke igračke, tchotchke i neke od najljepših zanata koje smo napravili tijekom godine.
izmjerite svoj zid i shvatite gdje želite krug i koliki će promjer biti približno. zatim zakucajte čavao u središte. na čavao pričvrstite uzicu ili žicu dužine željenog promjera. žica može raditi, ali pronašao sam tanku žicu da bih se osjećao stvarno čvrsto. zavežite olovku do kraja i držite je zategnutom, LAKO nacrtajte obris svog kruga na zidu.

kažem olako jer se ne želite baviti uklanjanjem tragova olovke pa je jednostavno lakše ići lijepo i lagano. dolje možete vidjeti kako sam olako crtao na zidu. taman dovoljno da ga možete vidjeti kao vodič!pomoću četke s valjkom izradite unutrašnjost kruga i približite se što je više moguće rubu, a da pritom još ne morate biti previše detaljni. nakon što se vaš krug popuni, kistom možete ući u njega za početak na rubu.

očito je rub puno precizniji, pa sam koristio visokokvalitetnu kutnu četku (kada dobijete četkice više kvalitete nećete morati brinuti o dlačicama). Jednostavno sam stavio glazbu i odvojio vrijeme s oštricom, želite raditi jako polako. nastavite se odmaknuti kako biste bili sigurni da izgleda dobro.

čini se jako teško, ali sve dok vam je ugodno s kistom za boju, mislim da je prilično izvedivo! također možete ispraviti pogreške ako kasnije imate originalnu boju za zid.
ok, tako da ovaj dio zahtijeva matematiku i puno ću reći “police / police”. nakon što je vaš krug obojan, izmjerit ćete točnu visinu i točnu širinu (u sredini). ako je isti broj, čestitamo, upravo ste nacrtali savršen krug !! ČEKALI ALI KAKO STE TO RADILI? moja nije bila točno jednaka, pa to matematiku samo čini malo zapetljanijom.

odlučite koliko polica želite koristiti, a zatim odredite koliko će biti raširene. napravili smo 5 polica koje su nam dale oko 9 inča okomitog prostora između svake. ako želite određeni broj polica, možete ga izračunati, samo oduzmite ukupnu debljinu svih svojih polica od mjerenja okomitog kruga, a zatim taj preostali prostor podijelite s brojem polica.

evo primjera: u krugu od 10 with s dvije police od 1 have ostalo bi 8 ″ prostora, tako da bi podijeljeno s 2 police bilo 4 ″ između svake police.

ako imate pilu kod kuće, onda je ovo korak koji možete učiniti sami. ali išli smo u željezariju da to učinimo. izabrali smo jeftino drvo od topole i dali smo tipu sva mjerenja, a zatim ih je izrezao za nas.valjkom obojite sve police, ako vaša boja nema temeljni premaz, možda biste ih trebali prvo grundirati. jednom osušite, preokrenite i napravite drugu stranu, a zatim obojite rubove.

što se tiče nosača, brinuo sam se zbog bojanja metala i potencijalnog usitnjavanja, ali shvatio sam jer zapravo nemamo previše kontakta s nosačima koji bi mogli dobro držati. zasada je dobro! Također sam slikao vijke jednom obješeni drugi put kad smo ih objesili. stvarno pomaže da izgleda još besprijekornije.pričvrstite nosače na svoje police, obraćajući pažnju na to koju stranu drva želite prikazati na vrhu (ili želite prikazati na dnu, ako je polica viša od visine očiju)

dok označavate rupe na svojim nosačima, zalijepite svaku policu uz nešto okomito (poput podne daske ili knjige) kao postolje za vaš zid. To će osigurati da vaše police budu u ravnini sa zidom kada ih objesite

označite mjesta na svakoj polici gdje će se nosači pričvrstiti dok su naslonjeni na vašu okomitu stajaću stvar.

prostor između zagrada ovisi o vama, ali želite ih barem nekoliko centimetara unutar vanjskog ruba police. (možete napraviti hrpu matematike kako biste zagrade učinili identičnim na svakoj polici, ali to je specifično za vaše različite duljine polica)

budući da ste izmjerili i izrezali police tako da odgovaraju određenom dijelu kruga, jednostavan je dio shvatiti kamo ide svaka polica. samo je pridržite do kruga i pogledajte gdje se krajevi police poravnavaju. Ako su vaša mjerenja bila ispravna, police bi trebale imati pravu količinu vertikalnog razmaka između sebe.

kada instalirate policu, podignite je na svoje mjesto s nivoom na vrhu i poravnajte sve. Zatim označite gdje se rupe u zagradama spajaju sa zidom. odložite policu i napravite rupe za sidra. Koristio sam dva sidra za suhozid po polici umjesto 4, jer ne bi trebao sadržavati ništa super teško, a pametno radim i ne naporno.

zatim držite policu na mjestu i držite je jednom rukom, a drugom zavrtite, ili pronađite lijepu osobu za udaju i zamolite je da vam pridrži.

koristio sam vijke i sidra za suhozid.

boja boje: PPG začin je lijep / nosači polica / kut za bojanje pod kutom / ormar besta

panj stolica / drvo spaja četiri (slično) / driftwood mobile (slično)

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *