Home / kućni dekor / Upozorenje o trendu: Woven & Wicker

Upozorenje o trendu: Woven & Wicker

Razgovarajmo o svim pletenim i pletenim stvarima ovog lijepog utorka! Hoćemo li? Otprilike koliko se sjećam, volio sam ratan, pleteninu, trsnu tkaninu, travu i sve prilično tkane materijale. Dodaju tako lijepu teksturu i toplinu bilo kojem unutarnjem ili vanjskom prostoru, a ovi su materijali uistinu dimenzionalna umjetnost. Primijetio sam puno marki i dizajnera koji u posljednje vrijeme dijele i uključuju puno tkanog namještaja i dekora, pa sam pomislio kako bi bilo zabavno zaokružiti neke od mojih osobnih favorita! Ovog mjeseca Trend Alert post posvećen je upravo tome … najljepšim komadima od pruća koje sam mogao pronaći. Kliknite ih da biste ih provjerili i dobili puno zabavnog dizajnerskog nadahnuća!

ovaj članak u časopisu Introspective (prva publikacija Dibs) je tako zabavno štivo! Obuhvaća praktičnost, povijest dizajna i novu inspiraciju za materijale poput ratana. Volio sam vidjeti bezvremenski pleteni i tkani namještaj u ranim 1900-ima – apsolutno zapanjujuće! Svakako to provjerite.

Upozorenje o trendu: Tkani i pleteni - roomfortuesday.com

izvor: čašu bovina

Od rasvjete i namještaja do malih dekora i dodataka, krenuo sam u veliki lov na tkane komade koji imaju bezvremenski ili trajan, a opet ažuriran osjećaj. Kao moj prijatelj Alisina stolna svjetiljka, gornja slika, pronašao sam puno modernih i skulpturalnih oblika koji se savršeno uklapaju s ovim klasičnim materijalima.

Upozorenje o trendu: Tkani i pleteni - roomfortuesday.com

izvor: soane

Cilj mi je bio pronaći 10 sjajnih komada, ali na kraju sam imao 20+! Bilo je toliko lijepih mogućnosti, a otkrio sam i sjajne nove resurse.

Kliknite izravno na stavke koje želite preusmjeriti na izvor – ili koristite numerirane veze ispod kolaža za kupnju …

01: tkani zidni dekor // 02: zobasti sjenik // 03: pladanj od ratana // 04: pletena postolja urna // 05: tkani stolovi za gniježđenje // 06: tkana vaza // 07: zidna svjetiljka // 08: dozator sapuna // 09: kapica okrugla osmanska // 10: pleteni okviri // 11: okrugli pladanj od ratana // 12: stolna lampa // 13: talijanski kauč od ratana // 14: tkana hramska tegla // 15: tkana ležaljka // 16: osmanska četvrtasta kapica // 17: prevelika vaza s morskom travom // 18: abažur od travnjaka // 19: vintage stolice // 20: pregrada za sobu // 21: konzolni stol // 22: tkana svjetiljka // 23: stol za blagovanje na postolju

Imate li favorite iz miksa? Očito imam broj 9 u našoj službenoj dnevnoj sobi (što volim), ali JA SAM VRLO u urnu pijedestala (# 4) i stol konzole (# 21).

Upozorenje o trendu: Tkani i pleteni - roomfortuesday.com

izvor: soane

Cijela ova spavaća soba, na slici gore, potukla me. Tkani noćni ormarići s pletenim lampama tako su savršeni u ovom prostoru … a da ne spominjem – boja zidova, nadstrešnica kreveta, umjetnost i obrada u mlinu također su savršenstvo.

Upozorenje o trendu: Tkani i pleteni - roomfortuesday.com

izvor: soane

Također sam ljubitelj tkane rasvjete … posebno svjetiljki i svjetiljki. Samo zato što vaš dom nema primorsku estetiku, ne znači da ne možete integrirati tkane materijale. Mislim da je sve umjerenost i ono što uz njih oblikujete.

Upozorenje o trendu: Tkani i pleteni - roomfortuesday.com

izvor: cutter brooks

Potpuno shvaćam da je kvaliteta slike na gornjoj fotografiji potpuno smeće (Nisam osoba koja dijeli pikselizirane slike ovdje na blogu – to me izluđuje), ali osjećao sam se kao da ovo moram podijeliti! Možete li vjerovati toj sadilici pijedestala? Veličina i ljestvica su stvarno super. Osjećam da bi to bilo lijepo u mojoj nadolazećoj obnovi ureda. Hah!

Upozorenje o trendu: Tkani i pleteni - roomfortuesday.com Kakva su vaša razmišljanja o tkanim materijalima? Imate li materijal za pripremu … pleteni, ratan, trska, trava itd.? Volim sve skulpturalne i razbarušene oblike i baze koje vidimo u posljednje vrijeme. Iako bi se neki od ovih dijelova mogli smatrati modernima, poput članaka koji sam povezao navedeni tkani materijali osjećaju se vrlo bezvremeno. Uvijek se vrate ili variraju u popularnosti. Mislim da smo trenutno na vrhuncu popularnosti, ali znam da ću voljeti svoj otoman još godinama!

Mogli biste i voljeti

  • Očito ovih dana imam nešto za tkani dekor (ovojesečna moodboard je dokaz). Uzbuđena sam kad vidim kako je ponovno na površini, tkani rasvjetni uređaji! Neočekivani su, dodajte dubinu i teksturu, …

  • Upozorenje o trendu: Postolja - roomfortuesday.com

    Jeste li primijetili više posuda za pijedestal, žardinjera, stolova, nosača svijeća itd.? Skulpturalni namještaj je u porastu i mislim da zato vidimo postolje kako se uvlače u namještaj …

  • U ovom trenutku to nije tajna – vi momci znate da imam bakin dušu i volim tkati. Vjerojatno su me zato toliko privukli tkani tekstili i ukrasi za dom ovog mjeseca …

  • Prognoza za ovaj tjedan spremila me za duge ljetne dane i tople noći na mojoj terasi. Ako nešto volim voljeti raditi kad temperature počnu rasti, to je …

About admin

Check Also

Unutar svijetle obiteljske kuće u Teksasu s očaravajućim detaljima dizajna

Ovu je svijetlu obiteljsku kuću dizajnirao Emily Summers Design Associates, smješten u Bluffviewu, luksuznoj četvrti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *