Home / kućni dekor / Upečatljivo utočište na obali Washingtona nadahnuto lokalnom poljoprivrednom tradicijom

Upečatljivo utočište na obali Washingtona nadahnuto lokalnom poljoprivrednom tradicijom

Studiji ruda odgovoran je za dizajn ovog spektakularnog utočišta na obali Washingtona za nekoliko praznih gnijezda sa sjedištem u gradu Seattlu. Smješteno na pedeset metara srednje obale, ovo vikend odmaranje uživa u zavidnom pogledu na zaljev Skagit i otok Whidbey. Arhitekti su koristili poljoprivredni narod okolne doline kako bi izvijestili klasični oblik sljemenjaka koji se usmjerava prema vodi.

Služeći kao sklonište za više generacija, glavni volumen sadrži javne prostorije kao i kuhinju uvučenu u jednu stranu. Prigrađeni dvoetažni blok sadrži tri spavaće sobe, tri kupaonice, zajedno s obiljem skladišnog prostora. Sa spavaćim sobama na oba kata, konstrukcija od 2500 četvornih metara dizajnirana je za starenje na mjestu.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Studiji ruda SAVJETOVANJE ARHITEKTA Tom Theisen INŽENJER Tim Garrison OPĆI IZVOĐAČ AccuWest Pacific PRIBOR Živica

moderna-dnevna soba

Uspostavljenim generalnim dizajnom, Ore Studios surađivali su s Mt. Theisen Architects iz Vernona radi koordinacije građevinskih dokumenata i inženjeringa. Uz arhitektonski dizajn, odabrali su materijale, uređaje i namještaj za dom, usko prateći želju vlasnika kuće za opuštenom i jednostavnom paletom.

moderna-dnevna soba

Snažni prljavobijeli zidovi, mlinski radovi i pločice uravnoteženi su pocrnjelim arhitektonskim elementima poput krila prozora, kamenog ognjišta i prilagođenih kravata u velikoj sobi. Namještaj je opušten, ali neočekivan, s vintage, prilagođenim i europskim komadima koji se ugodno miješaju.

moderna blagovaonica

Što volimo: Ovo utočište na obali Washingtona okruženo je idiličnim okruženjem za opuštanje i opuštanje dok se okupljate s voljenima. Moderni detalji mogu se pronaći u cijelom ovom domu, od palete materijala do završne obrade i namještaja. Volimo svaki detalj u ovom zapanjujućem domu, posebno ljepotu prirodnog okruženja koje je savršeno zabilježeno kroz velike prozore ovog doma.

Reci nam: Bi li ovo prebivalište bila vaša ideja konačnog bijega od života u gradu? Javite nam svoje misli u komentarima!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih obalnih odmarališta u državi Washington koje smo ovdje prikazali u programu One Kindesign: Obiđite ovaj sofisticirani moderni dom smješten iznad jezera Washington i osamljeno obiteljsko utočište dizajnirano za zabavu na otoku Whidbey.

moderna blagovaonica

moderna blagovaonica

moderno-kuhinjska

moderno-kuhinjska

moderno-kuhinjska

moderna-dvorana-polica za knjige

moderna-dvorana-polica za knjige-detalj

moderna soba za prah

moderno-dvorana

moderna-praonica rublja

moderno-spavaća soba

moderno-spavaća soba

moderno-spavaća soba

moderno-kupaonica

moderna-kupaonica-tuš

moderno-spavaća soba

moderno-kupaonica

moderna kupaonica-kada

moderan-home-ured

moderan-home-ured

Ugodni kutci i mali kutovi u privatnim sobama nude olakšanje s otvorenih i prozračnih javnih prostora.

moderna-riva-kuća-eksterijer

moderna-riva-kuća-dvorište

moderna-riva-kuća-dvorište

moderan-riva-dom-krajolik

FOTOGRAF Fotografija Harisa Kenjara

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Elegantna planinska kuća ima zadivljujući pogled na planinski lanac Teton

Arhitekti CLB -a je dizajnirao ovu elegantnu planinsku kuću koja se nalazi u Shooting Star …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *