Home / kućni dekor / Upečatljivo moderno sklonište pozdravlja dramatične poglede na jezero Washington

Upečatljivo moderno sklonište pozdravlja dramatične poglede na jezero Washington

Arhitekti Heliotropa odgovoran je za dizajn ovog upečatljivog modernog skloništa površine 3.000 četvornih metara, smještenog u Seattlu u Washingtonu. Smješten na istočnom kosom posjedu iznad jezera Washington, glavni cilj bio je snimiti dramatične poglede na jezero i planine – uzimajući u obzir moguću buduću izgradnju kuće s padinama s potencijalom da ometa pogled.

Dizajn rješenje smješta dnevne prostore na gornji kat, jamčeći trajni pogled, i pomiče gornju i donju etažu tlocrta kako bi se stvorila krovna terasa od dnevnih i blagovaonica. Prostori za garažu i potporu smješteni su ispod nivoa, s visokom visinom od poda do poda koja ulazi u isto mjesto s ocjenom na visokom dijelu gradilišta.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKT Arhitekti Heliotropa IZVOĐAČ Golubinjak PEJZAŽ Nussbaum grupa

moderan-dom-ulaz

Promjena od 15 stopa s pločnika na ulazna vrata ublažena je izdašnim, pomičnim stepenicama isprekidanim vrtnim prostorom i prolazom koji vas prebacuje iz javnog u privatno carstvo. Značajno postojeće drveće i grmlje iskorišteno je u dizajnu, stvarajući bogato iskustvo ulaska i snažnu vezu s krajolikom s gornjeg kata.

moderan-dom-eksterijer

Trokatne stepenice omotavaju se oko dizala, omogućujući starenje na mjestu. Prostor za brlog nalazi se nešto ispod nivoa, otvarajući se na utonulu terasu u dvorištu s kaminom za izležavanje na otvorenom u zaštićenijem okruženju od palube na zadnjem katu.

moderan-dom-eksterijer

Što volimo: Ovo upečatljivo moderno sklonište pruža jedinstveni naglavački raspored, gdje su glavni životni prostori na gornjoj razini kako bi se usredotočili na poglede. U interijeru su čiste linije i suvremeni namještaj sofisticirani, ali privlačni. Veliki prozori povezuju unutrašnjost s prekrasnim pogledom na planine i jezero. Sveukupno, koncept je bio dobro osmišljen, planirajući buduću gradnju gdje bi se mogli zabraniti pogledi.

Reci nam: Koji su detalji u dizajnu ovog doma najprivlačniji i što biste promijenili? Javite nam u Komentarima!

Bilješka: Pogledajte još jednu nevjerojatnu kućnu turneju koju smo ovdje prikazali na portalu One Kindesign iz portfelja arhitekata ovog projekta, Heliotrope Architects: Idilično obalno odmaralište s održivim značajkama smješteno na otoku Orcas.

moderan-dom-ulaz

suvremeni-dom-ulazak

suvremeni-stubište

suvremeni-stubište

suvremena-dnevna soba

suvremena-kuhinja

suvremena blagovaonica

suvremena-kuhinja-otok-detalj

suvremena-kupaonica

suvremena-spavaća soba

suvremena-kupaonica

suvremena-kupaonica

suvremeni-balkon

suvremeni-dom-eksterijer

suvremeni-dom-eksterijer

suvremeni-krajolik

suvremeni-dom-eksterijer

suvremeni-dom-eksterijer

FOTOGRAF Haris Kenjar, Sean Airhart

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Posljednji dio naše slagalice

Prije točno godinu dana podijelila sam našu transformaciju vintage seta za blagovaonicu, što je bio …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *