Home / kućni dekor / Unutar svijetle obiteljske kuće u Teksasu s očaravajućim detaljima dizajna

Unutar svijetle obiteljske kuće u Teksasu s očaravajućim detaljima dizajna

Ovu je svijetlu obiteljsku kuću dizajnirao Emily Summers Design Associates, smješten u Bluffviewu, luksuznoj četvrti u sjevernom Dallasu u Teksasu. Za dizajn ovog doma vlasnici su zatražili uzbudljive dnevne prostore koji su istovremeno i lijepi i udobni, s vizualno upečatljivim elementima poput obnovljenog stropa od staje, visoko teksturnih prostirki, ručno oslikanih tapeta i prostranih prozora koji zahvaćaju bujne vrtove. izvana.

Dizajner je stvorio uzbudljive životne prostore koji ne žrtvuju udobnost zbog stila. Rezultat je dom koji bi svi mogli koristiti i uživati, sa fleksibilnim prostorima koji omogućuju zabavu u formalnim i intimnim okruženjima.

suvremeni-dom-ulazak

U ovom sjajnom unosu meridijanski mramor i metalni stol prekriveni su sočnim aranžmanima koje je dizajnirao Grange Hall. Iznad stola, prekrasno amorfno zrcalo koje nalikuje balonu od milara.

suvremena-dnevna soba

Prostrana izvrsna soba djeluje i kao formalni životni prostor i kao prostor za TV / zabavu, dok je blagovaonica potcjenjena, ali elegantna sa stolicama dovoljno udobnim da priušte zabave koje traju dugo u noć.

suvremena-dnevna soba

Što volimo: Ova svijetleća obiteljska kuća nudi uzbudljive životne prostore koji su dizajnirani i za udobnost i za stil. Suvremenim stilom dizajner je uspio stvoriti dom koji svi mogu koristiti i uživati. Fleksibilni životni prostori omogućavaju vlasnicima zabavu u formalnom i neformalnom životnom okruženju. Posebno volimo veliku sobu s otvorenim i prozračnim osjećajem i lijepim obnovljenim stropom od staje.

Reci nam: Što mislite, bi li ovo bila vaša ideja o savršenom domu za obiteljski život i zabavu. Molimo podijelite svoje misli u komentarima!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih fantastičnih obilazaka kuća koje smo ovdje predstavili na programu One Kindesign u državi Texas: Izvanredan suvremeni dom u Teksasu s nadahnutim detaljima dizajna i sofisticiranim, ali ugodnim interijerima prigrljuju ovu obiteljsku kuću iz Austina.

suvremena-dnevna soba

suvremena-dnevna soba

suvremena-dnevna soba

suvremena-dnevna soba

suvremena-dnevna soba

suvremena-dnevna soba

suvremena-spavaća soba

suvremena-dnevna soba

suvremena-svečana-blagovaonica

suvremena-kuhinja

suvremena-ležerna-blagovaonica

suvremena-soba za prah

suvremena-soba za prah

suvremena-praška-soba-umjetnička djela

suvremena-dječja-spavaća soba

suvremena-dječja-spavaća soba

suvremena-obiteljska soba

Na gornjoj razini, ova udobna igraonica dizajnirana je za obiteljski užitak, bilo da je to zabavna večer igranja “Space Invaders” na prilagođenoj arkadnoj stanici ili film na skrivenom padajućem zaslonu.

suvremena igraonica

FOTOGRAF Stephen Karlisch

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Kuća u kolonijalnom stilu sa svježim suvremenim izgledom u sjevernoj Kaliforniji

Ovu ljupku kuću u kolonijalnom stilu projektirao je Dizajn područja zaljeva u suradnji sa Fiorella …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *