Home / kućni dekor / Unutar klasične američke seoske kuće dizajnera interijera na otoku Sauvie

Unutar klasične američke seoske kuće dizajnera interijera na otoku Sauvie

Ova klasična američka seoska kuća dom je dizajnera interijera Jessica Helgerson zajedno sa suprugom, arhitektom Yiannijem Doulisom i njihovo dvoje djece. Kuća je smještena na imanju od pet hektara na otoku Sauvie, najvećem otoku uz rijeku Columbia i otprilike 10 kilometara sjeverno od Portlanda u Oregonu.

Kad se obitelj prvi put nastanila na ovom imanju, u početku su obnovili maleni dom od 540 četvornih metara, u kojem su boravili četiri godine. Ovdje smo predstavili ovaj dom, kompaktna obiteljska kuća na otoku Sauvie ima pametan raspored.

klasična-američka-seoska kuća-eksterijer

Par je usko surađivao na dizajnu, utvrđujući da je savršen dom za okolicu jednostavna, klasična američka seoska kuća. Imali su, međutim, još jedan (malo ekscentričniji) narativ koji je informirao njihove odluke o dizajnu. Dizajn dvojac odlučio je dati kući vodilju antropomorfnu osobnost.

Evo kako su izveli pripovijest o svom projektu vlastitim riječima: „Odlučili smo da je ona starija usidrena teta. Napet. Vrlo tanko. Uvijek odjevena u uširane, uštirkane, duge platnene haljine. Malo zabranjuje. Ova teta umre, a vi prolazite kroz njezine poslove. Nalazite kolekciju prekrasnog svilenog donjeg rublja i zavežljaja pisama marokanskog ljubavnika. Nikada je nismo imenovali, ali ona je duh farme divljih gusaka. “

klasična-američka-seoska kuća-ulaz

Što volimo: Uvijek smo u strahu od rada Jessice Helgerson, njezin talent i dražesna osobnost u potpunosti se pokazuju u njezinoj osobnoj obiteljskoj kući. Ova klasična američka seoska kuća nudi privlačnu toplinu za obiteljski život, od ugrađenih do polica prepunih knjiga. Posebno volimo šarmantni zimski vrt, lijepo mjesto za uživanje u jutarnjem doručku i okruženje ljepotom prirode.

Reci nam: Što mislite o ukupnoj estetici obiteljske kuće ovog dizajnera interijera? Možete li živjeti na otoku? Javite nam svoje misli u komentarima!

Bilješka: Svakako pogledajte u nastavku oznake “Srodni” za nevjerojatnije kućne ture koje smo ovdje predstavili na portalu One Kindesign iz portfelja nadarene dizajnerice ovog doma Jessice Helgerson.

seoska kuća-ulaz

POVEZANO: Seoska kuća dobiva svijetlu i prozračnu transformaciju u Oregonu

klasična-američka-seoska kuća-dnevna soba

seoska kuća-dnevni boravak

klasično-američka-seoska kuća-kuhinja

seoska kuća-kuhinja

seoska kuća-blagovaonica

klasična-američka-seoska kuća-eksterijer

POVEZANO: Prekrasna obalna obitelj povukla se uokvirujući poglede na Oregonsku obalu

seoska kuća-kuhinja

klasična-američka-seoska kuća-sunčalište

seoska kuća-spavaća soba

seoska kuća-kupaonica

seoska kuća-spavaća soba

seoska kuća-spavaća soba

POVEZANO: Javna knjižnica pretvorena u svjež i privlačan dom u Portlandu

seoska kuća-gore-hodnik

seoska kuća-dom-knjižnica

klasična-američka-seoska kuća-eksterijer

Fotografije: Aaron Leitz Fotografija

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Na moj um: Tepih i trkači

Iznenađujuće, dobivam dosta pitanja ili zahtjeva za tepihom koji trenutno imamo u svom domu (na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *