Home / kućni dekor / Unutar elegantne urbane seoske kuće s hirovitim detaljima na plaži Venice

Unutar elegantne urbane seoske kuće s hirovitim detaljima na plaži Venice

Ovu elegantnu urbanu kuću na farmi dizajnirao je Tim Barber Arhitekti, smješten u Veneciji, četvrti grada Los Angelesa u Kaliforniji. Poznata po svom bezbrižnom duhu i eklekticizmu, Venecija se pokazala savršenim mjestom za mladi kreativni par za izgradnju netradicionalnog zauvijek doma.

Željeli su profinjenu, ali nepretencioznu kuću koja će rasti s njihovom obitelji, zahtjev koji je pretočen u praktičnu, izdržljivu, prostranu, udobnu i elegantnu urbanu seosku kuću. U znak klimanja boemskoj atmosferi susjedstva, projektni tim upotrijebio je jedinstvenu kombinaciju jednostavnih materijala poput čelika i staklenih pregrada, obnovljenih drvenih greda, drvenih ormarića od betona i betona kako bi razlikovao svaku sobu u otvorenom tlocrtu.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKTURA Tim Barber Arhitekti DIZAJN INTERIJERA Kishani Perera GRAĐENJE Stephen Bloom Construction, Inc. DIZAJN KRAJOLIKA Scott Schrader

urbana-seoska kuća-eksterijer

Arhitekti su izvana oblačili poznate agrarne oblike u tradicionalne materijale poput drveta, valovitog čelika, krovova na šavovima i svinjske žice, a sve je to neobično uređeno kako bi dodalo hirovitost i modernost ovom dizajnu utemeljenom na tradiciji.

urbana-seoska kuća-ulaz

Što volimo: Ova urbana seoska kuća nudi lagan i prozračan raspored tlocrta sa stilskim životnim prostorima. Izbijeljeni zidovi šipke pomažu da se ovaj dom osjeća otvorenim i prostranim. Drveni podovi u glavnim životnim prostorima, zajedno s rustikalnim drvenim gredama na stropu, pomažu ulijevanju topline. Posebno volimo kuhinju s njenom prilagođenom metalnom nape i prekrasnim otokom s drvenim vrhom.

Reci nam: Što mislite o ukupnim detaljima dizajna ovog doma? Postoji li nešto što biste promijenili u dizajnu da je ovo vaša kuća? Javite nam u Komentarima!

Bilješka: U nastavku pogledajte oznake „Povezane“ za nadahnjujuće kućne ture koje smo ovdje predstavili na One Kindesign-u na plaži Venice: Skandinavski moderan dom s crno-bijelom paletom na Venice Beachu i Moderna kuća iz snova u Los Angelesu, svijetla i prozračna tlocrt.

urbana-seoska kuća-dnevni boravak

urbana-seoska kuća-blagovaonica

urbana-seoska kuća-dom-bar

urbana-seoska kuća-kuhinja

urbana-seoska kuća-dnevni boravak

urbana-seoska kuća-stubište

urbana-seoska kuća-spavaća soba

urbana-seoska kuća-spavaća soba-kamin

urbana-seoska kuća-kupaonica

urbana-seoska kuća-kupaonica

urbana-seoska kuća-kupaonica

urbana-seoska kuća-kućno-kazalište

urbana-seoska kuća-praonica rublja

urbana-seoska kuća-prah-kupka

urbana-seoska kuća-bazen

urbana-seoska kuća-terasa

FOTOGRAF Fotografija Rogera Daviesa

Čitate članak čiji je kustos: https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Washington DC

Slučajno sam preskočio prošlomjesečnu objavu na Facebook Marketplace Finds, pa mi je bilo zabavno zaroniti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *