Home / kućni dekor / Ugljenisano drvo obavija dom u Michiganu koji slavi svoj šumski okoliš

Ugljenisano drvo obavija dom u Michiganu koji slavi svoj šumski okoliš

Ovo šumsko utočište dizajnirao je kao moderan, ali sofisticiran dom Vici Hamp Arhitekti, smješten u Three Oaksu, jugozapadni Michigan. Ovaj dom uključuje industrijske značajke, kao i zapanjujući vanjski izgled Shu Sugi Bon. U miru i spokoju možete uživati ​​cijelo vrijeme. Prekrasan pogled na prirodu bio je maksimalan u svakoj sobi ovog stana.

Prihvaćajući stil srednjeg vijeka – pravokutnu jednokatnicu s ravnim krovom – ovo je stanovanje okruženo domaćim drvećem, travama i papratima na imanju od osam hektara s privatnim ribnjakom. Kuća je smještena na blagom grebenu uzdignutom od okolnih zaštićenih močvara, omogućavajući orijentaciju koja zgradi daje privatnost s ceste i omogućuje pogled iz glavnih prostorija na obližnji ribnjak.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKTURA Vici Hamp Arhitekti OPĆI IZVOĐAČ Caron Custom Homes INŽENJER KONSTRUKCIJE Enspect Engineering IZVORI NAMJEŠTAJA Tržnica Randolph Street; Trilogija Antikviteti ODABERITE UMJETNOST Elizabeth Coyne

moderna-šuma-povući-eksterijer

Zahtjev vlasnika kuće za skromnom vikendicom s niskim održavanjem rezultirao je dugačkom linearnom zgradom s privatnim apartmanima za gospodare i goste na suprotnim krajevima dnevnog boravka, blagovaonice i kuhinje.

moderna-šuma-povući-eksterijer

Konzolne konstrukcije stupa i grede iz zgrade kako bi zaštitile ulaze i zasjenile prozore dnevne sobe od poda do stropa.

moderna-šuma-povući-eksterijer

Ova rezidencija od 2.388 četvornih metara uključuje dva zasjeđena trijema koji pružaju zaštićene prozore za promatranje prirode. Veći, otvoren s tri strane, nalazi se uz apartman za goste; uz kuhinju je smještena manja zasjenjena terasa.

Vanjski dio je obložen drvenim oblogama Shou sugi ban (ugljenisani).

moderno-šumsko-utočište-sa-Shu-Sugi-Bon-eksterijerom

Što volimo: Ovaj šumski dom slavi svoj šumoviti ambijent zasitenim trijemovima koji vizualno povezuju unutarnju i vanjsku stranu. Budući da je ovaj dom smješten na prostranom imanju, veliki su prozori integrirani, maksimiziraju poglede i prirodno svjetlo kako bi stvorili osjećaj spokoja.

Reci nam: Koja su vaša razmišljanja o ukupnom stilu i dizajnu ovog šumskog doma? Javite nam u komentarima ispod!

Bilješka: Pogledajte nekoliko drugih nevjerojatnih domaćih tura koje smo prikazali ovdje na programu One Kindesign u državi Michigan: Topla i privlačna obiteljska kuća u stilu šindre u East Grand Rapidsu i modernom domu sredinom stoljeća dobiva zapanjujuću transformaciju u Michiganu.

moderno-šumsko-utočište-sa-Shu-Sugi-Bon-eksterijerom

moderna-sunroom-sa-oblogom-Shu-Sugi-Bon

moderna-dnevna soba

Unutrašnja paleta jednostavno je završena zidovima i stropovima od gips ploče, te poliranim betonskim podovima s blistavim grijanjem. Ravni krov održava zgradu niskom, omogućavajući kišnici da se odbaci natrag na mjesto.

moderna-dnevna soba

moderna-dnevna soba

moderan-home-ured

moderan-home-ured

Ovaj dom uključuje niz ugodnih kutaka za čitanje, zajedno s prostorom knjižnice s ugrađenim stolovima i policama sastavljenim od mljevenog proizvoda Baltic Birch.

moderno-spavaća soba

moderno-kupaonica

moderna spavaća soba-dnevna soba

moderno-sunčalište

moderna-sunroom-s-oblogom Shu-Sugi-Bon

moderna-sunroom-sa-oblogom-Shu-Sugi-Bon

moderna-sunroom-sa-oblogom-Shu-Sugi-Bon

moderna-šuma-povući-eksterijer

Ovaj prekrasan dom izvorno je sagrađen kao vikend za bijeg, smješten uz jezero Michigan. Tjedan dana nakon završetka gradnje, Chicago, gdje se nalazi njihovo glavno prebivalište, upao je u zatvor od pandemije. Par se odlučio povući u ovaj dom kao cjelodnevnu rezidenciju radi mirne samoće.

moderna-šuma-povlačenje-eksterijer-jezero-Michigan-jesen

moderna-šuma-povlačenje-eksterijer-jezero-Michigan-snijeg

moderna-šuma-povući-eksterijer

FOTOGRAF Tom Harris Fotografija

suvremena-šuma-povlačenje-tlocrt

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Unutar svijetle obiteljske kuće u Teksasu s očaravajućim detaljima dizajna

Ovu je svijetlu obiteljsku kuću dizajnirao Emily Summers Design Associates, smješten u Bluffviewu, luksuznoj četvrti …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *