Home / spavaća soba dekor / ‘U visinama’ Scena zasluga, promašeni obožavatelji uskrsnih jaja: HBO Max

‘U visinama’ Scena zasluga, promašeni obožavatelji uskrsnih jaja: HBO Max

Za one koji se pitaju postoji li stvarno U visinama scena nakon kredita, niste sami. Mnogi su obožavatelji bili iznenađeni kada su saznali da je filmski mjuzikl sadržavao scenu iznenađenja nakon završetka, a la Marvel Cinematic Universe. Samo u ovom slučaju, ovo je bila manja zafrkancija, a više trešnja na vrhu za ovogodišnji ljetni hit!

Ako ste uhvatili U visinama u kinima i izašao prerano da uhvati post-kredite, ne brinite – još uvijek postoji način da scenu gledate iz udobnosti vlastitog doma ako ste HBO maks pretplatnik (a ako ne, evo nekoliko načina na koje možete gledati scenu završnih kredita i ostatak U visinama besplatno.) Ali ako samo želite znati što ste propustili, nastavite čitati. Naravno, imajte na umu da ih ima vrlo mali spoileri naprijed.

The U visinama scena nakon kredita ne vidi nikoga drugog doli tvorca mjuzikla Lin-Manuela Mirande koji je filmsku adaptaciju zatvorio s izvedbom “Piragua – repriza”. Pjesma je prvotno bila predstavljena u showu na Broadwayu, a pojava na kraju filma zasigurno služi kao poslastica za obožavatelje koji su možda mislili da je izrezana iz zvučne podloge filma.

U sceni Lin-Manuel glumi piraguaša koji pjeva slatku pobjedu nad svojim kolegom iz ulice: vozačem kamiona Mister Softee. Kamion za sladoled se pokvario, što dovodi sve kupce da ga umjesto njega vrate s nekim starim piraguama. Naravno, piragüero je zbog toga savršeno sretan! Njegov kolega prodavač, kojeg glumi nitko drugi do Lin-Manuelov Hamilton suigrač Christopher Jackson, možda neće moći reći isto – ali kao i sve stvari U visinama, trenutak je na kraju jedan za radost.

Kad smo već kod toga Hamilton, ipak: Obožavatelji Lin-Manuela drugo hit mjuzikl bi cijenio ovo uskrsno jaje koje im je možda nedostajalo tijekom U visinama. Prema redatelju Jonu M. Chuu, Lin-Manuel je svoj drugi filmsko-glazbeni uspjeh odlučio počastiti brzom instrumentalnom izvedbom jednog od Hamiltonova Pjesme.

Trenutak koji se lako može propustiti dogodio se oko 30 minuta u filmu, kada Ninin otac zove Stanford u pokušaju da plati kćerkinu zaostalu školarinu. Stavljaju ga na čekanje, i naravno, glazba koja svira dok čeka čeka je preuzeta iz fraze “Da da da dat da” iz Hamiltonova “Vratit ćeš se.” Kao što je Chu rekao Omotaj, „To je doista bila Lin ideja, a mi smo je htjeli pretvoriti u verziju Muzaka. Sve je to dio ‘Lin-ematičnog svemira.’ “Mi smo tu za to.

U visinama je u kinima i dalje HBO maks zaključno s 11. lipnja 2021. godine.

About admin

Check Also

Adventski kalendar 2021. ‘Noćna mora prije Božića’: Noći vještica

Bilo je to davno, duže nego što se čini, da je Jack Skellington krasio naše …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *