Home / kućni dekor / Tudor preporodni dom dobio je izvanrednu obnovu u Sea Cliffu u New Yorku

Tudor preporodni dom dobio je izvanrednu obnovu u Sea Cliffu u New Yorku

Smiros & Smiros Arhitekti odgovoran je za obnovu kuće za oživljavanje Tudora iz 1920-ih koja se nalazi u Sea Cliffu, selu smještenom u gradu Oyster Bay u okrugu Nassau u New Yorku. Arhitekti su inspiraciju potražili u arhitektu Grosvenoru Atterburyju – koji je početkom 20. stoljeća razvio Pocantico Hills za Rockefellere – čisteći vanjski dio s pogledom prema autentičnosti.

Simetrično nagnuti krov zamijenio je klizni krov ulaza, koji je kuću izlio u kalupu priča Thomas Kinkade. Ploče od škriljevca na cijelom krovnom krovu, kameni zidovi i drvena obrada daju elegantnije ponašanje.

Tudor-preporod-dom-eksterijer

Što volimo: Ovaj prekrasni Tudor-ov preporoditeljski dom dobio je promišljenu obnovu i nadogradnju za par praznih gnijezda koji su se željeli smanjiti. Otvoreni tlocrt obnove nudi skladan tijek koji je estetski ugodan i omogućuje jednostavnu upotrebu u svakodnevnom životu i zabavi.

Reci nam: Što mislite o detaljima ovog projekta obnove? Postoji li nešto što biste promijenili da je ovo vaš dom? Javite nam svoje misli u komentarima!

Bilješka: Svakako pogledajte nekoliko drugih nevjerojatnih domaćih tura koje smo ovdje prikazali na One Kindesign-u iz nagrađivanog portfelja arhitekata ovog projekta, Smiros & Smiros: Obilazak kuće snova: Kuća na plaži Hamptons prihvaća stil šindre i vikendica u stilu šindre u New Yorku dobiva zapanjujući preobrazbu.

Tudor-oživljavanje-stubište-ulaz

Arhitekti su uništili i rekonfigurirali interijere, raspoređujući višu razinu završne obrade na arhitektonskim detaljima, dok su diskretno ugrađivali neogotičke otvore vrata, osjetljive na razdoblje, obloge i drvene prozore obojene crnom bojom tako da nalikuju čeliku.

Iznad: Na zidu iznad ulazne konzole slika je umjetnika Davida Konigsberga.

Tudor-revival-kuhinja

Iznad: Nakon niza obnova od izgradnje 1920-ih, kuhinja ovog doma ostala je u neugodnom pastišu. Ova je kuhinja suvremena nadogradnja koja odaje počast arhitektonskom porijeklu rezidencije. Arhitekt je dizajnirao raspored kuhinje, a zatim se udružio s izložbenim salonom kako bi dizajn prilagodio dizajnu koji odražava odabranu liniju kuhinje. Ormarići su obojeni u Balboa Mist OC-27 | Benjamin Moore. Prozori su tvrtke Loewen Windows i vrata.

Tudor-revival-blagovaonica

Iznad: Otvorena tlocrtna obnova vodi vas od blagovaonice do kuta za doručak i do kuhinje samo izvan okvira.

Tudor-revival-dnevna soba

Iznad: Prostrana blagovaonica i obiteljska soba otvorenog plana prvotno su bili odvojeni u neugodnu dnevnu sobu i natkriveni bočni trijem. Završena obnova ističe povijest kuće u detaljima dok stvara suvremene životne prostore. Prilagođeni odjeljak je od Hardvera za restauraciju.

Tudor-revival-kupaonica

Iznad: Za par praznih gnijezda koji se žele smanjiti u stilu, odlučili su pretvoriti dodatnu spavaću sobu u luksuznu glavnu kupku, prirodno je bilo u ovom domu.

Tudor-preporod-dom-eksterijer

PRIJE OBNOVE

Tudor-oživljavanje-kuće-eksterijera-prije-obnove

Tudor-oživljavanje-kuhinja-prije-obnove

FOTOGRAF Durston Saylor

Jedan je Kindesign primio ovaj projekt na našoj stranici prijava. Ako imate projekt koji želite prijaviti, posjetite našu stranicu za predaju na razmatranje!

Čitate članak čiji je kustos https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Elegantna planinska kuća ima zadivljujući pogled na planinski lanac Teton

Arhitekti CLB -a je dizajnirao ovu elegantnu planinsku kuću koja se nalazi u Shooting Star …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *