Home / spavaća soba dekor / Tristan Thompson, Sydney Chase Tekstovi procurili usred varanja o Khloe

Tristan Thompson, Sydney Chase Tekstovi procurili usred varanja o Khloe

Postaje ružno. Očito je Tristan Thompson rekao Sydneyju Chaseu da Khloé Kardashian “nije njegov tip”, prema navodnim tekstovima koje je model podijelio nakon njihove afere o kojoj se pričalo.

Sydney (23) je navodno čitala SMS-ove svojim prijateljima tijekom Instagram Livea u travnju, Sunce izvještaji. Prema britanskom tabloidu, navodna ljubavnica NBA igrača rekla je da ju je Tristan (30) tražio da mu pošalje privatne fotografije tijekom IG Livea. “Tristan je doslovno rekao, ‘Da dušo, to mi se sviđa. Želim vidjeti kako izgledaju. Znatiželjan sam. Uzbudili ste me što se vraćam ”, otkrila je manekenka, prije nego što se sjetila da je njezina prijateljica emitirala uživo na Instagramu. “O da, ovo je na Liveu. Uskoro ću se zajebati ”, rekla je, prema Suncu. “Ma dobro, u redu je.”

Zvijezda društvenih mreža otkrila je da ju je Tristan nazvao “svojim tipom” poput svoje bivše djevojke Jordan Craig s kojom dijeli četverogodišnjeg sina Princea. “Očito Khloé nije njegov tip, ali ja sam njegov tip”, rekla je, prenosi The Sun.

“Želio je status i mogao ga zadržati, ali ja sam izgledala baš kao njegova bivša i njegov sam tip [like] njegova beba mama … Ali on me samo nazvao i rekao mi: ‘Ti si ono što volim’, a ja sam, ‘Ti si s nekim’, “nastavila je Sydney. “Nema šanse da ona ne zna”, zaključila je, misleći na utemeljitelja Dobre Amerike.

Prema The Sunu, Instagram Live snimljen je istog dana kad je Sydney snimila intervju za Adam22-ov “No Jumper Podcast”, gdje je prvi put tvrdila da je Tristan varao Khloé. Tijekom epizode podcasta, Sydney i njezini prijatelji – koji sebe nazivaju The Blackout Girls – pili su dok su si postavljali pitanja. U jednom je trenutku Sydneyev prijatelj Hayden pita: “Kako je bilo u Tristana Thompsona?” na što je Syndey odgovorila: “Bilo je to zaviriti, ali dušo, bilo je dobro.”

Sydney je dalje otkrio da se njihova veza dogodila negdje u siječnju 2021. nakon što joj je Tristan navodno rekao da više nije u vezi s U koraku s Kardashiancima zvijezda. “Nisam znala da je u vezi. Rekao mi je da više nije u vezi ”, rekla je. Kada je Sydney napokon saznao istinu da “on nije samac”, ona kaže da je to odmah “prekinula” sa sportašem.

About admin

Check Also

Mark “Ljubav je slijepa” djevojka 2021: Tko je Aubrey Rainey?

Upozorenje: Ljubav je slijepa: Poslije oltara spojleri naprijed. Markova djevojka poslije Ljubav je slijepa bilo …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *