Home / spavaća soba dekor / Tri koraka koja će vam pomoći da se povežete s drugim mamama

Tri koraka koja će vam pomoći da se povežete s drugim mamama

Upoznavanje i sklapanje novih prijateljstava može biti tjeskobno iskustvo, često čak i više za nove mame ili mame koje su se preselile u novi kvart. To je vrijeme u vašem životu u kojem prolazite kroz velike promjene i to može utjecati na vaš život.

Pogledajmo nekoliko jednostavnih koraka koji će vam pomoći da se povežete s maminim prijateljicama:

1Izvucite se tamo

Polovica izazova je izlazak iz vrata. Da, vaša beba može puno spavati, ali to ne znači da trebate biti cijelo vrijeme kod kuće. Odvežite ih u kolica i zabavite se po kvartu. Možda ćete se iznenaditi koliko ljudi započinje razgovor s vama samo zato što imate kolica.

Ne bojte se to iskoristiti kao priliku za povezivanje s novim ljudima. Nikad ne znate tko može imati djecu iste dobi i oni bi mogli postati cjeloživotni prijatelj koji umire da vam ukrade recept za margaritu od jagoda na obiteljskim roštiljima. Potražite lokalne parkove za igre, grupe i mamine kafiće kao dobro polazište.

2Napravite prvi potez

Umjesto da čekaju neke okolo mama da vam priđe, priđite im. Ako vidite nekoga s kim mislite da biste se mogli povezati, samo naprijed i započnite razgovor. Neki su možda u istom čamcu kao i vi, čak i ako izgledaju kao da su to sve skupa, možda i oni čekaju prijateljsku mamu da se poveže.

Sjajan način za probijanje leda? Kompliment. Pronađite nešto što vam se sviđa kod njezine djece i recite joj, pobrinite se da je iskreno ili bi moglo naići na jako lošu liniju za preuzimanje. Također možete pronaći načine da se djeca prvo angažiraju. Djeca gravitiraju prema igračkama za nabijanje, loptama, pa donesite dodatni sadržaj u park. Ako se vaša djeca počnu igrati, probila su led za vas. Razgovarajte o tome kako dobro napreduju i pitajte o njihovoj dobi i interesima, a zatim možete pitati ostale mame bi li se htjele ponovno sastati.

3Podaci za kontakt

Jednom kad se led probije i dobro se snađete, obavezno prekinite kontakt zamijenom podataka o kontaktu. Na početku želite sve pojednostaviti. Pitajte kako im je draže kontaktirati poput poziva, SMS-ova, Whatsappa, Messengera, e-maila itd. I držite se toga.

Nužno je da zamijenite podatke za kontakt, jer ćete u protivnom izgubiti priliku prijatelja ili će proći mjeseci prije nego što napokon naletite. Umjesto toga uvijek biste joj mogli ponuditi svoje podatke, što joj omogućuje da vas kontaktira. Pokušajte se ne brinuti ako se ne čujete s njima ima mnogo mama s kojima biste se mogli povezati, a na kraju dana mame su zauzeti ljudi.

Ovo je samo nekoliko koraka koji će vam pomoći da se povežete s drugim mamama. Imate li još savjeta koji bi vam mogli pomoći? Molimo vas da ih podijelite u komentarima u nastavku.

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *