Home / spavaća soba dekor / Trenutno dobri planovi

Trenutno dobri planovi

Kad nas je kontaktirao tim Aliexpressa kako bi nas zamolio da predstavimo njihovu ponudu na ukrasu, nismo bili odmah uvjereni.

Skloni smo Aliexpressu povezivati ​​s uređajima ili pametnim telefonima, a ne sa sljedećim preuređivanjem salona … Ako čitate ovaj članak, to je zato što su nam uspjeli promijeniti mišljenje. I zato danas razgovaramo s vama o tome.

Ne obećavamo vam da ćete na Aliexpressu pronaći najnovije kolekcije glavnih trendova ukrašavanja ovog trenutka. S druge strane, ako redovito uočavate određene predmete na Internetu i tražite niskobudžetnu verziju, svakako vrijedi krenuti prema aliexpress.com

Prije nego što vam damo naš savjet za kupnju na Aliexpressu, predstavljamo vam trenutne ponude.

Aktualne ponude na Aliexpressu

Od 25. do 29. siječnja to je operacija Dani dekoa, na programu, popusti na tisuće proizvoda za dom, s ekskluzivnim promotivnim kodovima:

IDITE NA PONUDE

Ekskluzivna ponuda za Homelisty

Uz gore navedene ponude, tim Aliexpress nudi sljedeći kod, ekskluzivan za čitatelje Homelisty.com

AKTIVIRAJTE KOD

Naš izbor proizvoda za dom

Bilo da to želite pojednostaviti svoj život kod kuće pametnim i praktičnim svakodnevnim predmetima ili preurediti vaš interijer, naš je tim odabrao na Aliexpress.com

Levitirajuća biljka

KUPITI

Ova lebdeća posuda za biljke savršena je za ukrašavanje ureda, na originalan i dizajnerski način.

Zatamnjene i dizajnerske stropne svjetiljke

KUPITI

Ogroman izbor dizajnerskih stropnih svjetala. Možete birati, ovisno o modelima, opcije kao i boje.

Taktilna zidna svjetla

KUPITI

Puno razgovaramo o ukrašavanju zidova u Homelistyju, tapetama, plakatima, bojom … Zašto ne transformirate svoje zidove ovom taktilnom svjetlošću?

LED trake za osvjetljenje vašeg TV kutka

KUPITI

Puno više vremena provodimo ispred televizora (potrebno je ograničenje + Netflix). Kako biste svoje večeri učinili još ugodnijima, instalirajte LED trake iza televizora. Imate izbor, neke vrpce su opremljene daljinskim upravljačem za promjenu intenziteta svjetlosti i boja. Isti se princip može ponoviti i za preuređivanje uzglavlja, zaslona računala …

Praktično spremište za kuhinju

KUPITI

Ovo očito nije moj kuhinjski ormar! Vjerojatno trebam kupiti neko praktično spremište da sve organiziram. Ako vam se uvijek čini da vam ponestaje prostora za spremanje posuđa i posuđa, pogledajte ovu pametnu pohranu na Aliexpress.com

Torba za odlaganje cipela

KUPITI

Naš članak o idejama za pohranu cipela jedan je od najpopularnijih na Homelistyju. Lako možemo razumjeti zašto, to može biti prava glavobolja! Uočili smo ovu pametnu i praktičnu torbu za spremanje cipela i uštedu prostora. Možete ga koristiti i za umetanje ispod kreveta.

Prilično malo posuđa

KUPITI

Aliexpress nije samo praktičan, već je i tisuće predmeta i sitnih ukrasnih dodataka jednostavno lijepih. Radije vas upozoravamo, moramo to riješiti, ali pažljivim pretraživanjem možemo doći do vrlo lijepih predmeta!

Drveni pladnjevi

KUPITI

Ništa poput odvajanja vremena za pripremu lijepog stola. I premda trenutno zasigurno imate manje gostiju, jednostavan obiteljski marenda u nedjelju može se pretvoriti u savršenu priliku za upotrebu ovih prilično ukrasnih pladnjeva.

Kutije za pohranu LEGO-a

KUPITI

San svakog roditelja: da djeca odvoje vrijeme za odlaganje svih igračaka i LEGO-a. Da biste im pomogli i motivirali ih, opremite se praktičnim i prikladnim kutijama za odlaganje.

Aliexpress ukratko

Aliexpress je web mjesto za e-trgovinu koje povezuje kineske proizvođače i marke s određenim kupcima. Kada kupujete s web mjesta, Aliexpress.com je posrednik.

Činjenica da su proizvođači u Kini može objasniti ponekad duga vremena isporuke. Međutim, neki proizvođači imaju zalihe u europskim skladištima kako bi mogli ponuditi brže isporuke. Sve ove informacije dostupne su na listovima proizvoda koje želite kupiti.

Recenzija Homelistyja na Aliexpressu

Različiti članovi tima Homelisty već su naručivali Aliexpress. Već smo kupili ukrasne dodatke poput sagova, posuđa i rasvjete (LED trake na primjer). Sve u svemu, zadovoljni smo kupnjom. I nekoliko puta kad smo imali problem s dostavom, prodavač je vratio povrat novca na vrijeme i profesionalno. Ne možemo jamčiti da ćete i vi imati isto iskustvo prilikom narudžbe. Aliexpress doista radi s tisućama različitih proizvođača! Zato vam preporučujemo da slijedite savjete u ostatku ovog članka prije bilo kakve kupnje na Aliexpressu.

Savjet 1: gledajte recenzije prodavača

Ovo je najlakši i najbrži način da naručite ozbiljnog prodavača koji ima dobre kritike.

Savjet 2: pogledajte recenzije kupaca o proizvodima

Odvojite vrijeme za čitanje recenzija koje su objavili kupci. Kliknite opciju “samo iz vaše zemlje” da biste filtrirali recenzije kupaca u Francuskoj.

Savjet 3: Pogledajte fotografije proizvoda kupaca

Također preporučujem, da biste izbjegli neugodna iznenađenja, pregledajte fotografije kupaca za proizvode koje želite kupiti. To će vam dati bolju predodžbu o tome kako proizvod izgleda “u stvarnom životu”.

Savjet 4: pogledajte skladišta

To nije uvijek slučaj, ali za mnoge proizvode možete odabrati otpremno skladište. Vrijeme isporuke i cijene mogu se mijenjati prema vašem izboru.

Savjet 5: shvatite dodatne troškove

Moguće je da će se za neke kupnje izvršene na Aliexpressu primjenjivati ​​carinske pristojbe. Ako naručite proizvode izvan EU-a, to se može dogoditi za kupnje veće od 150 eura. 20% PDV-a također se plaća na vrijednost kupnje. Kliknite ovdje znati više.

Trik u iskorištavanju dobrih ponuda Aliexpressa

Proizvodi su već u osnovi, po vrlo pristupačnim cijenama. Ponekad se nude troškovi dostave. No kako biste dodatno smanjili konačnu košaricu, trik je u tome da iskoristite Aliexpress kupone za popust. Stranica ih nudi vrlo redovito. Trenutno tijekom akcije Les Jours Déco možete aktivirati sljedeće kupone.

  • 2 dolara popusta od 20 dolara za kupnju s kodom HGFAE202
  • 3 dolara popusta od 30 dolara za kupnju s kodom HGFAE303
  • Popust od 5 USD od 49 USD za kupnju s kodom HGFAE495
  • 7 dolara popusta od 69 dolara za kupnju s kodom HGFAE697

IDITE NA PONUDE

Aliexpress""

Ovaj vam se sadržaj donosi u partnerstvu s Aliexpressom. Zamislio ga je i stvorio tim studija Homelisty u skladu s našom uredničkom linijom

About admin

Check Also

101 način stiliziranja i ukrašavanja složenih ladica

Složene ladice su uređenje doma morati imati. Pomoću njih možete postaviti ton za praznike i …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *