Home / spavaća soba dekor / Trenutni favoriti u mojoj šminkarskoj torbi

Trenutni favoriti u mojoj šminkarskoj torbi

Čini mi se da je proljeće iza ugla, a doba je godine najviše me nadahnjuje šminka, kako isprobavanje novih proizvoda, tako i ponovno otkrivanje starih favorita. Stoga sam u ovom postu željela podijeliti favorite u svojoj šminkarskoj torbi! Imam par novih primera, kremaste štapiće za obraze i šminka mi još uvijek pruža dovoljno pokrivača, ali sjajna. Sezona je za mekši, rosniji izgled moje šminke.

Nakon par mjeseci kada sam je jedva nosila, u posljednje vrijeme osjećam se nadahnutije za eksperimentiranje sa svojom šminkom i pronalaženje novih favorita koje ću dodati u svoju šminku. Isprobavanje nekih stvari poput sloja proizvoda, isprobavanje različitih metoda nanošenja, pa čak i nanošenje stvarnih sjenila, umjesto mojih uobičajenih Nars bronzer!

Omiljeni dodaci mojoj torbi za šminku …

Primer za gole minerale PRIME TIME ™. Već sam spomenula koliko sam lijena s primerima, čak i ako znam da mi šminka traje duže i da izgledaju i bolje! Veličina uzorka primerka Bare minerali poslan mi je prije nekoliko mjeseci. Nedavno sam ga dodala svojoj svakodnevnoj rutini šminkanja i volim rezultate. Nanosim ga na kožu prije svoje baze i daje lijep, mat izgled, mekani fokus koji čini temelj za nanošenje snova.

Shiseido mat bez praha. Ovaj primer je tvrdo sredstvo za podmazivanje, namijenjeno masnoj koži. Moja koža nije posebno masna, ali ovo volim koristiti na nosu i bradi. S ovim proizvodom malo se ide daleko, a ni vi definitivno ne želite koristiti. Ali ako se pravilno nanese, ovo je nevjerojatna podloga. Doista zamagljuje vaše nesavršenosti, zaglađuje kožu, ispunjava pore i matira vašu kožu! Ova formula nije poput bilo kojeg drugog primerka koji sam probala, više se osjeća kao losion kad se nanese. Jednom kad se utrlja u kožu, počinje se sušiti i postaje zaglađenije.

About admin

Check Also

Kokošinjac ili vege zakrpa? Ideje za samodostatnost |

Vrtlarenje i uzgoj peradi nisu trend već način preživljavanja. Obiteljima koje posjeduju okolno zemljište na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *