Home / spavaća soba dekor / Trendovi boja interijera za 2021. – napravite kućno utočište

Trendovi boja interijera za 2021. – napravite kućno utočište

2020. smo proveli više vremena nego ikad prije kod kuće. Dok gledamo prema 2021. godini, možemo vidjeti važnost doma, kao utočišta, koji urezuje put ka trendovima u boji interijera. Pružanje prave atmosfere koja nadahnjuje pozitivnost, dobrobit i smirenost u našim domovima može se usmjeriti kroz materijale i boje koje koristimo.

„Moć KUĆE dolazi od onoga što ZNAČI i KAKO nas osjeća. Nakon godine koju smo svi imali, osjećaj SVETIŠTA važniji je nego ikad prije ”Ben Spriggs, glavni urednik, Elle Decoration, ožujak 2021.

Riječi poput utočišta, wellnessa, utočišta, udobnosti i smirenosti pojavljuju se u svakom članku o dizajnu interijera upravo sada. Stvorite svoje osobno utočište pomoću palete boja kako biste pobudili osjećaj svih ovih stvari. Boja može biti moćna – utječe na sve vrste raspoloženja i osjećaja. Od zemljanih tonova do toplih boja i novih neutralnih, pročitajte moj vodič za trendove boja unutrašnjosti za 2021. Unesite toplinu i prirodu u svoj dom!

Nadahnut prirodom

Ove godine obratite se prirodi za inspiraciju. Toliko vremena provodimo u zatvorenom. Ako žudite za povezivanjem na otvorenom, onda pozovite prirodu kroz nijanse zelene i plave.

Žao nam je gdje je siva, ali zelena. Stvorite spokojan i miran prostor koristeći maslinaste i bujne šumske zelene tonove.

Mali Greene u maslinastoj boji

Farrow & Ball u Duck Greenu – dio njihove palete Color by Nature u suradnji s Prirodoslovnim muzejom

Dubokoplavi poput tamnog morskog oceana ili ljetnog neba mogu vam dati osjećaj da duboko udahnete svježi zrak.

Farrow & Ball u krutoj plavoj boji

Mali Greene u Mazarinama – nadahnut krilima leptira Mazarine blue

fotografija putem: marklewisinteriordesign.com

Topli zemljani tonovi

Odbacite svijetle crvene u korist bogatih, toplijih i mutnijih tonova. Isprobajte nijanse terakote, cimeta ili muškatnog oraščića i osjetite povezanost sa tlom ispod. Zamotajte svoju sobu toplom, bogatom dekom boja. Za nešto tamnije odaberite nijanse duda ili čokolade.

Farrow i Ball u Crvenoj zemlji

Lick in Red 03 – duboka terakota


Žuta odavno nije naklonjena, ali 2024. godine ima određeni trenutak. Žuta je uzdižuća, a oker nijanse odražavaju prirodne pigmente zemlje. Žute i naranče dolaze u toplim tonovima za 2021. godinu.

Ližite narančastu 02 – srednje topla narančasta s primjesom smeđe

Farrow & Ball u žutoj Indiji

putem apartmenttherapy.com,

Trendovi boja unutrašnjosti: novi neutralni (i ružičasti)

Da, vratila se bež! Uz to dolazi i suptilnija, gola žbuka, odrasla nijansa ružičaste boje. Mirni neutralni tonovi stvaraju čist i neuredan osjećaj u sobi. Za ljubitelje minimalizma nudi alternativu oštrim bijelim zidovima. Začahnite svoju sobu neutralnim čahurama.

Dulux na hrabrom terenu – Delux boja godine 2021

Farrow i Ball u Pink Groundu kao što se vidi ovdje u mojoj kuhinji.

volim moju novu nježno ružičastu kuhinju
ružičasta čini da izgleda meko i toplo

Trendovi boja interijera: izvan zidova

Ako planirate obnoviti svoj dom, evo i drugih načina za uvođenje trendova boja za 2021. godinu.

Sobno zelenilo

Kućne biljke nevjerojatan su način da se osjećate povezani s prirodom. Ako nemate puno vanjskog prostora, onda stvorite sebi zatvorenu džunglu.

fotografija putem itsherpurpose.com

Wellness kupaonice

Ako ove godine planirate novu kupaonicu, tada su prostori poput lječilišta. Stvorite svoj vlastiti luksuzni odmak koristeći drvo, biljke i mirne boje.

Kuhinje

Koristite jednu blok boju u kuhinjama s prirodnim nijansama ružičaste, zelene ili plave boje na ormarima i zidovima. I puno zelenila!

Pločice

Trend bogatih plavih i zelenih boja također se širi na pločice. Pokušajte koristiti
kontrastna žbuka u zlatnoj ili tamno ružičastoj boji. Uzbudljiviji i topliji od bijelih metro pločica i sivog fugiranja koji već dugo dominiraju zidovima kupaonica i kuhinja.

Kat

Nije iznenađenje da je prirodni drveni pod veliki trend. Pozovite prirodne teksture u dom i dopustite da vaši podovi pokažu svoja sjajna drvena zrna i boju.

About admin

Check Also

Kokošinjac ili vege zakrpa? Ideje za samodostatnost |

Vrtlarenje i uzgoj peradi nisu trend već način preživljavanja. Obiteljima koje posjeduju okolno zemljište na …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *