Home / spavaća soba dekor / Trend sunčanih naočala u boji s lećama: kupite sunčane zvijezde koje vole

Trend sunčanih naočala u boji s lećama: kupite sunčane zvijezde koje vole

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Čini mi se da moj cijeli Instagram feed 2021. gleda kroz ružičaste naočale – ili, da kažem naranča-naočale u boji. Emma Chamberlain, Devon Lee Calrson i Kaia Gerber samo su neke od mojih omiljenih osoba koje su poljuljale trend sunčanih naočala u boji nedavno, i ja sam sve u vezi s tim. Iskreno, moje tisućljetno dupe učinit će gotovo sve da izgleda kao pravo dijete generacije Z, pa me smatrajte pod utjecajem.

Ja sam tip djevojke koja više voli da joj nijanse prekrivaju polovicu lica, blizanac Olsen koji se rano upoznao i koji se štiti od paparazza. Iako tamne sunčane naočale nude savršenu priliku za javno promatranje ljudi bez otkrivanja, prozirne zatamnjene leće u nijansama narančaste, plave i ružičaste ove su godine bijes, pa zaboravite na taj tajni prljavi izgled. Iako je trend stekao opseg krajem 2020. godine, u potpunosti je preuzeo posljednjih mjesec dana ili malo više, a pojačat će se tek za proljeće i ljeto 2021. godine.

Dok su Emma Chamberlain i Kaia Gerber obje primijetile u sunčanim naočalama indie marke Lexxola, tamo su tako već sada možete odabrati mnogo različitih opcija za kupnju ovog trenda, bez obzira želite li uložiti ili želite malo sunca s ograničenim proračunom. Moj savjet? Nabavite nekoliko pristupačnih parova i tijekom cijele sezone usklađujte svoj pribor sa svojim OOTD-ovima u boji.

Osim što su dostupne u gotovo svim bojama pod suncem, obojene leće mogu doći u gotovo svakom stilu okvira, od tankih mačkastih stilova do predimenzionirani Olsen voli. Možete prijeći u modu punih 70-ih s naočalama obojenim narančastom bojom i avijatičarskim oblikom ili se pretvarati da ste Instagram model sa sitno ružičastim mršavim nijansama. Mogućnosti su bezbrojne!

Ne, ove obojene leće možda ne nude mnogo stvarne zaštite od sunca, ali svejedno možete izgledati u trendu AF-a dok ih nosite na svojim fotografijama (Sjetite se prijeći na sjene s UV zaštitom za sljedeći dan na plaži!). Nastavite čitati nekoliko mojih omiljenih toniranih sunčanica za kupnju odmah.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

STILEKSTAR |  Sunčane naočale u boji s lećama u trendu

Ljubaznošću Freckles Mark.

Retro sunčane naočale iz 70-ih

Vintage vibracije snažne su u ovom paru. Ako ne želite razmetati se sunčanim svjetlima Kaie Gerber, ali želite istu vibraciju, ove okvire Freckels Mark su izvrsna alternativa. Cijena im je * nešto manje od 15 dolara, pa pokupite par što prije.

STILEKSTAR |  Sunčane naočale u boji s lećama u trendu

Uz dopuštenje Azoxusa.

U trendu sunčane naočale pravokutnika

Na suprotnoj strani spektra boja su ovi jarko ružičasti okviri iz Azoksusa. Prodaju se u maloprodaji za nešto više od 10 dolara, pa se nećete osjećati loše ako ih nosite samo sezonu ili dvije. Još bolje? Doći će do vas u kratkom vremenu zahvaljujući isporuci Amazon Prime.

STILEKSTAR |  Sunčane naočale u boji s lećama u trendu

Ljubaznošću AMAVII.

Mylo sunčane naočale

Ove sunčane naočale su oboje retro nadahnut i moderan u isto vrijeme, tako da su već u mojim kolicima. Obično mi je teško pronaći par avijatičara koji mi se ne skliznu i skliznu s lica, ali ovaj par ostaje stajati cijeli dan, a ja volim maslinastu nijansu.

STILEKSTAR |  Sunčane naočale u boji s lećama u trendu

Ljubaznošću Dime optike.

444 sunčane naočale

Prepustite Bretman Rocku da stvori najsvjetliji par nijansi u postojanju. Ove sunčane žute leće i živopisni narančasti okviri pripadaju torbi za plažu na tropskom otoku – pa ako bi mi netko želio kupiti kartu, učinite to što prije.

STILEKSTAR |  Sunčane naočale u boji s lećama u trendu

Ljubaznošću Lexxole.

Damien sunčane naočale

Uočena je Kayia Gerber upravo ti okviri ne tako davno, pa su službeno odobreni za supermodel. Narančasto-žuta nijansa zapravo je super svestrana i izgledat će nevjerojatno s vašom sljedećom potpuno smeđom odjećom. Tako 2021.

STILEKSTAR |  Sunčane naočale u boji s lećama u trendu

Ljubaznošću W&Y YING.

Sunčane naočale za mršave mačje oči

Mislim da trebam ove crvene mačje oči sunčane jer su oni sve što volim sjedinjeni u jedan savršeni par. Imaju zabavnu boju, laskav oblik i cijene su ispod 10 USD. Upravo mi zahvaljuje moj bankovni račun.

STILEKSTAR |  Sunčane naočale u boji s lećama u trendu

Ljubaznošću Warby Parker.

Sunčane naočale Merrick

Imam nekoliko pari običnih naočala od Warby Parkera, pa sam uzbuđen što ću isprobati njihove sunčane naočale kako bih maksimalno iskoristio ovaj trend. The duboka sjena kobalta izgledat će gotovo crno u nekim svjetlima, pa je to dobar način da olakšate izgled u boji ako još niste 100% na brodu.

STILEKSTAR |  Sunčane naočale u boji s lećama u trendu

Sunčane naočale bez okvira pravokutnika

I posljednje, ali ne najmanje važno, jedite svoje zelje i nosite ih. Ove sunčane naočale bez okvira dajte mi stvarnost Bratz lutke na sve prave načine, pa naravno da ih kupujem i svojim prijateljima.

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

9 dizajnerskih namještaja uočenih na MADE.COM

Ovdje u Homelistyju dobar dio vremena provodimo u dešifriranju najnovijih trendova. Boje, oblici, materijali … …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *