Home / spavaća soba dekor / Trend recepta TikTok Glow daje vam najsjajnije lice još uvijek

Trend recepta TikTok Glow daje vam najsjajnije lice još uvijek

Nekad su YouTubeovi vodiči za šminkanje činili da neki kozmetički proizvodi pušu u zrak. Ne više. Sada TikTok potiče veliku prodaju marki, pogotovo kada je riječ o iskrenoj, nesponzoriranoj recenziji s više od dva milijuna lajkova. Trend TikTok Glow Recipe ovog tjedna puše, djelomično zahvaljujući tri popularna kreatora. Ovo su barem tri videozapisa na mom FYP-u zbog kojih sam se zaustavio i rekao, vau.

Čini se da je prvi započeo trend kreator @glamzilla, koji je u veljači objavio video odgovor na pitanja o tome kako dobiva svoj sjaj. “To je toner za sjaj recepta za sjaj, djevojko!” kaže ona dok toči Lubenica Glow PHA + BHA Pore-Tight Toner u njezine ruke. “Ona je gusti, gusti toner.” Uzima proizvod i nanosi ga na cijelo lice i vrat. Nakon što je pustila da se osuši, ona je slijedi s Kapljice rose lubenice sjaj niacinamida. “Ovaj je serum formuliran s niacinamidom”, kaže ona. “Ovako dobivam taj sjaj o kojem ste svi pitali.”

Izgleda tako dobro, probao je i TikToker @mikaylanogueira, dajući svim zaslugama @glamzilla. Mikayla dodaje mliječnu kremu Innisfree Jeju Cherry Blossom (18,40 USD na Amazon) na vrhu. Trojica zajedno kaže da je pokrenula njezin temelj na najbolje ikad je bilo.

Niti jedan da se ne kloni virusnog TikTok trenda, @annaxsitar je udario Seforu kako bi pronašao favorite Glow Recipe. “Mislim da mi se sviđa”, kaže ona o rezultatima.

Spremni da se dočepate ovih najprodavanijih proizvoda? Vjerojatno ne biste trebali predugo čekati. Prema predstavniku iz Glow Recipea, marka je zabilježila 600-postotni porast u dnevnoj prodaji nakon ovih videozapisa. To nije šala. Kupite ih sve, u nastavku. I ne zaboravite dodati novu kremu za tijelo Watermelon Glow Pink Dream.

Naša je misija u STYLECASTER-u pružiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Recept za sjaj.

Glow Recept Lubenica Glow PHA + BHA Pore-Tight Toner

Ako imate otupljenost ili neravnu teksturu kože, ovaj toner pomaže nježno izravnati hrapavost dok hidratizira.

lubenica sjaj Niacinamide kapi

Recept za sjaj.

Glow Recept Lubenica Glow Niacinamide Dew Drops

Ovaj je proizvod jednaki dijelovi šminke i njege kože, jer će vašem licu dati sjaj bez sljude, svjetlucanja ili sive boje.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Najbolje temelje protiv starenja 2021: Formule multitaskinga za fine linije

Pomaknite se da biste vidjeli više slika Nema ničega što volim više od multitasking kozmetičkog …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *