Home / spavaća soba dekor / Trend haljina za izrezivanje Oscara: Zendaya & More Show Skin On The Red Carpet

Trend haljina za izrezivanje Oscara: Zendaya & More Show Skin On The Red Carpet

Pomaknite se da biste vidjeli više slika

Već znamo da Hot Girl Summer uskoro dolazi, ali čini se da je Hot Girl Red Carpet već tu, zahvaljujući mnoštvu trenutaka na crvenom tepihu Oscara 2021. godine. Doslovno svi vaših omiljenih celebova pokazali su malo kože u svom izgledu, koji su svi bili jedinstveni, ali podjednako zapanjujući. Mislim, toplo vrijeme već je pogodilo Los Angeles, pa ima smisla da su ove dame spremne za pokazivanje!

Kad je Carey Mulligan kročila nogom na crveni tepih u svom potpuno šljokičastom izgledu Valentina Couturea, pomislila sam, Wow, to je lijepo! Uvijek sam dolje na trenutak, pa mi je bilo drago vidjeti malu srednjku kako razbija njezin voluminozan izgled. Tada se Vanessa Kirby pojavila u blijedo ružičastom satenskom Guccijevom broju i pomislila sam Hej, možda su na nečemu! Jedan izrez je dobar, ali dva u istoj noći? Nevjerojatno!

Kad je Zendayina sunčano žuta Valentino haljina pogodila tepih, trend se učvrstio. Izrezi su bili najtopliji izgled noći! Andra Day pridružila se svom zlatnom broju Vere Wang, a Viola Davis potpuno je preskočila trenutak midriffa i umjesto toga krenula u zamršeni niz izreza po cijelom prsluku haljine Alexandera McQueena.

Nakon godine poput 2020., tijekom koje većina nas nije nosila ništa osim trenirki i kapuljača, logično je da bi crveni tepih na 93. godišnjoj dodjeli Oskara bio prepun boja i modnog štiha. I nekoliko seksi izreza! Izgled je definitivno za kopiranje ovog ljeta, čak i ako nemate crveni tepih za šetnju. Slatka izrezana mini haljina ili crop top učinit će trik za sretan sat, dame!

Na kraju noći shvatila sam da gotovo sve haljine na mojem osobnom popisu najbolje odjevenih imaju zvijezde s kožom sa seksi malim izrezom sprijeda – ili nekoliko, u Davisovom slučaju. Pročitajte kako biste vidjeli moj najbolji izgled Oscara i nemojte se bojati odvažnog im u čast ovog ljeta. Izrez Viva la!

STILEKSTAR |  Trenda haljina za izrezivanje Oscara

Chris Pizzello / Pool via PMC.

Andra dan

Ova klizava zlatna haljina Vere Wang izgleda poput haljine za izlazak iz mojih snova. Može izgled lagan poput zraka na Andrin dan, ali zapravo je napravljen od metala, tako da taj asimetrični trenutak rezanja vjerojatno pomaže olakšati teret.

STILEKSTAR |  Trenda haljina za izrezivanje Oscara

Chris Pizzello / Pool via PMC.

Zendaya

Mislim …. Podnožila me Zendaya, kao i obično. Ne prestaje me oduševljavati onim što je odlučila odjenuti na crvenom tepihu, a ovogodišnja žuta Valentino haljina s glavnim trenutkom midriffa potpuno je savršenstvo.

STILEKSTAR |  Trenda haljina za izrezivanje Oscara

Chris Pizzello / Pool via PMC.

Vanessa Kirby

Ova dječja ružičasta haljina Gucci na Vanesi Kirby imala je nešto manji izrez srednje trake od ostalih haljina s ovog popisa, ali svejedno mi se svidjela. I za male izreze treba ljubav, a ova se haljina definitivno istaknula u mnoštvu.

STILEKSTAR |  Trenda haljina za izrezivanje Oscara

Chris Pizzello / Pool via PMC.

Carey Mulligan

Carey Mulligan zarađuje savršenih 10/10 na ovom šljokičastom topiću i voluminoznoj suknji Valentino Couture, a njezina gola midriff tehnički se računa kao trenutak za izrez. Zapravo, mislim da će ovaj izgled ući u povijest kao jedan od mojih najdražih crvenih tepiha svih vremena. Jednostavno volim dramu!

STILEKSTAR |  Trenda haljina za izrezivanje Oscara

Chris Pizzello / Pool via PMC.

Viola Davis

Viola Davis nije se odlučila za osnovni midriff izrez poput ostalih slavnih na ovom popisu. Ne, naša se djevojka odvažno odlučila za ovaj trenutak Alexandera McQueena koji sadrži izreze po cijelom prsluku. Razgovarajte o vrućem napadu!

Bilten StyleCaster

About admin

Check Also

25+ Ideje za spavaće sobe nadahnute prekrasnim kućama na plaži

Na plaži se živi bolje! Prsti na pijesku, slana kosa … Evo zašto imate dobar …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *