Home / spavaća soba dekor / Treba li i ne treba nositi tange gaćice

Treba li i ne treba nositi tange gaćice

Svijet donjeg rublja je prekrasan, ali za neke bi žene to istovremeno mogao biti zastrašujuće putovanje. Donje rublje dobiva posve novu dimenziju za one koji nikada prije nisu istraživali svoje izbore. Jeste li znali da postoje pojasevi s podvezicama? Što je s kemikalijama i balkonetama? I naravno, tu su uvijek poznate tange i G-žice. Tema ženskog donjeg rublja puno je opsežnija nego što biste mogli očekivati. Sad kad se čini da svi provode puno više vremena kod kuće nego inače, sjajno je vrijeme da se temeljito upoznate sa svojim znanjem donjeg rublja i otkrijete što treba, a što ne treba nositi nogavice tanga.

1Kratke činjenice za prvi put upozorene korisnike

Bitno je da odaberete najudobnije tange gaćice kad ga prvi put nosite. Navikavanje na tange traje neko vrijeme, zato nemojte osjećati potrebu za žurbom.

Kao prvi korisnik tanga, bitno je da se brzo naučite i prilagodite ovom stilu donjeg rublja kako biste ostali ugodni, ali diskretni. Mnogi početnici misle da je nošenje tangi isto što i nošenje ničega; međutim, ovo je daleko od istine. Kada je riječ o vrsti tange koja će se nositi s odjećom, različite vrste služe u razne svrhe.

Jeste li znali da ako nosite hlače, traperice ili tajice s visokim strukom, imate opciju da nosite tange koje dolaze s dizajnom visokog struka kako bi odgovarale vašoj odjeći? Slično tome, trebali biste nositi tanke tange kako bi odgovarale trapericama ili hlačama niskog rasta kako biste spriječili da vire iznad linije struka.

2Kada nositi tange

Tange je najbolje nositi s pripijenom odjećom koja inače stvara linije gaćica. Kao takve, tange se primarno nose kako bi prikrile linije gaćica koje su neugledne i privlače pažnju drugih. Mame koje rade, možda bi radije nosile tange s njihovim obaveznim modnim predmetima jer im to daje samopouzdanje.

Tange se također mogu nositi kao dio bilo kojeg izgleda koji ostavlja trag u kombinaciji s uobičajenim donjim rubljem. Ne biste željeli da drugi znaju za dječačke hlačice koje nosite ispod odjeće. Uzimajući u obzir prilagođenost ženske odjeće danas, tange su izvrstan način da te nabore zadrže skrivenim.

Najbolje je nositi tange kad je vaša odjeća slična onima u nastavku:

  • Iako su traperice guste, ipak trebate tange jer se bolje prilagođavaju propalicama nego vaše uobičajene gaćice.
  • Tkanina koja se koristi u tajicama toliko je lagana da jasno pokazuje linije, pa su potrebne tange. Samo pripazite da ništa osjetljivog ne postane vidljivo zbog tajica.
  • Joga hlače možete nositi i dok se odmarate ili vježbate u teretani, tako da će vam trebati tange jer spandex ističe svaki kutak.
  • Ako vam se haljina omota oko struka prije nego što je stavite preko propalice, trebat će vam tange jer je haljina glatka oko većine vaših leđa.

3Kada ne treba nositi tange

Ne biste trebali nositi tange ako ste premladi ili ako vas roditelji ne odobravaju. Neke bi odjeće vjerojatno mogle imati tange ispod ako ste u dobi za samostalno odlučivanje. Kako je to relevantno? Primjerice, ako je suknja prekratka ili prozirna, određena odjeća može otkriti vaše donje rublje. Uz dopuštenje roditelja, najbolje je izbjegavati nošenje tange tijekom razdoblja, osim ako nosite košulje za gaće.

Što se tiče onoga s čime ne biste trebali nositi tange, bitno je uzeti u obzir duljinu suknje, kao i potencijalnu izloženost. Izbjegavajte nositi tange s klizačkom suknjom ili onu koja visi i uvija se na vjetru. Tange bi također mogle biti neprikladne ako se trebate javno odjenuti i sramite se što ljudi vide vaše donje rublje između promjena odjeće.

4Uzmite u obzir ove čimbenike kada nosite tange

Kad donje rublje stavite ispod propalice, može doći do nekih loših strana, poput osjećaja nelagode. Da biste to izbjegli, uzmite u obzir sljedeće čimbenike kada kupujete prave tange:

  • Tkanina: Donje rublje od tanga, između ostalog, dostupno je u pamuku, umjetnoj boji, poliesteru, spandexu, mješavinama rajona i satenu. Sve dok vam je ugodno, nije važno koju ćete tkaninu odabrati za donje rublje tanga.
  • Veličina: Prije kupnje provjerite tablicu veličina. Premalo donje rublje može vam prouzročiti trljanje i nelagodu u području genitalija, dok prevelike tange mogu kliziti uokolo, dajući vam linije na muffinu.
  • Stane: Tange bi se trebale osjećati ugodno i prikladno. Postoje različiti stilovi tanga i razni pojasevi: dostupne su opcije niskog, srednjeg i visokog rasta. Utvrdite koji je pravi za vas istraživanjem različitih napada.

Zaključak

Koju god vrstu donjeg rublja odabrali, pobrinite se da ono slijedi pravila donjeg rublja to rezultira time da dijelovi vaše dame ostaju zdravi. Trebali biste isprobati druge stilove tanga ako vam je prvi put neugodno nositi tange. Osjećaj na početku nošenja tangi može biti neugodan, ali očekivan je jer treba neko vrijeme da se na njega naviknete. Za početak točno odaberite pamučne ili najlonske tange koje omogućuju neko rastezanje. Nakon što dobijete nekoliko pari tange, znat ćete koji vam stil najbolje odgovara.

About admin

Check Also

Djeluju li LED svjetla za rast?

Dom nije pravi dom bez žive biljke. Ali kako uzgajati zelje ako vaš dom nema …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *