Home / vjenčanje dekorarions / Trava Pampas u snijegu: Rustikalno zimsko vjenčanje u planinama Telluride

Trava Pampas u snijegu: Rustikalno zimsko vjenčanje u planinama Telluride

Od velikog zimskog vjenčanja do intimne ceremonije u mećavi u Tellurideu – ovaj je dan vjenčanja jedan za avanturiste. Kao i većina parova iz 2020. godine, Chandler + Andrew morali su donijeti odluku: odgoditi vjenčanje ili smanjiti popis gostiju i pronaći potpuno novo mjesto za održavanje svog dana. Pomoću K2 Event Co, odabrali su ovo drugo, a ispalo je da je to jedno od najčarobnijih vjenčanja Zimske čudesne zemlje! Prihvatili su ugodne i rustikalne vibracije svog prostora, Saonice i vagoni Telluride, te donio tone egzotičnog cvijeća kako bi pojačao glam. C dionice:

Kad smo prvotno počeli planirati vjenčanje, nismo imali pojma da će Covid na nas utjecati. 2020. imala je drugačije planove, ali pokazalo se da je to takav blagoslov. Tijekom sastanka kako bi razgovarali o potencijalnim planovima B i C, naš je planer pitao koji je naš konačni cilj. Mi smo naravno rekli da samo želimo biti vjenčani! Plan B i C uključivao je značajan pad broja gostiju i promjenu mjesta događaja. Iako to nije bio naš izvorni plan, pokazalo se da je bio toliko bolji! Dan našeg vjenčanja bio je tako prisan i romantičan.

Jason i Daris Photography hrabar snijeg i ispao s nekoliko uistinu prekrasnih snimaka. Pogledajmo!

Pojedinosti o rustikalnom zimskom vjenčanju

kaligrafski poziv

Volimo elegantne vibracije u ovoj smaragdnoj, zlatnoj i crnoj pozivnici od Kaligrafija žute ruže.

odjeća za vjenčane čizme

Što je rustikalna mladenka bez svojih krznenih rukavica i Marc Fisher čizme??

Boemska ceremonija u snijegu

Svadba u Coloradu u mećavi

Dahlia cvjetni dizajn wow’d s ne jednim svečanim lukom, već DVA! Prva je bila visoka i velika s gomilom zelenila, dok je druga imala kovrčave grane vrbe i puno pahuljaste pampasove trave.

Svadba u Coloradu u mećavi

Nismo sigurni jesmo li pampas već vidjeli na snijegu, ali jedno je sigurno – OBOŽAVAMO!

Svadba u Coloradu u mećavi

Svadba u Coloradu u mećavi

Konji teluridi prevezli goste konjskom zapregom i mi smo tu za to !!

Andrew – prvi pogled, vožnja saonicama, moram!

Chandler – Volio sam sve trenutke kad smo morali biti sami prije ceremonije. Naš prvi izgled bio je tako poseban kao i vožnja do saonica i vagona Telluride.

Ceremonija u snijegu

Svadba u Coloradu u mećavi

Svadba u Coloradu u mećavi

Svadba u Coloradu u mećavi

Ako vaša ljubav može prebroditi Covid-19 I mećavu, može sve prebroditi!

Svadba u Coloradu u mećavi

Svadba u Coloradu u mećavi

Zimska odjeća za vjenčanje

Svadba u Coloradu u mećavi

Izgledan drsko u klasičnoj crnoj boji Brooks Brothers odjeća.

Svadba u Coloradu u mećavi

Pogledajte naše odabire za elegantnu zimsku odjeću za vjenčanje na snijegu ovdje!

Svadba u Coloradu u mećavi

C je u njoj izgledao kao savršena zimska mladenka Alon Livne haljina od Mia Bridal Couture. Uparila ga je sa svadbenom jaknom iz Elaine Kim, dvije suknje Telluride. Veliki pljesak Moxie Loft kosa i Erin Cain šminka za stvaranje beauty izgleda koji je trajao kroz zimsku oluju! Kako je C pronašao tako savršenu haljinu? Čini se da mama uvijek najbolje zna:

Moja mama, Matron of Honor i još nekoliko članova obitelji bili su tamo i povlačili stvari u kojima su me željeli vidjeti. Počeo sam isprobavati i bili su prelijepi, ali nisu baš bili “taj”. Moja mama je ušla s haljinom, a ja nisam bila sigurna, ali svejedno sam je probala … Majčine su intuicije uvijek u pravu jer je to bila ta! Išli smo na druge sastanke samo da vidimo, ali nisam mogao skrenuti pamet s Alona Livne. Vratili smo se tog popodneva i kupili ga!

Rustikalni zimski šator za vjenčanje

Svadba u Coloradu u mećavi

Povorka: Znala sam da će ovo biti ljubav iz imaginarne budućnosti

Završni: Halu i Oatesa ostvarujete moje snove

Prvi ples: Ti mene šalješ Sam Cooke

Svadba u Coloradu u mećavi

Čitav tim dobavljača okupio se kako bi stvorio ovu ugodnu postavku za C + A! Iznajmljivanje zabave u Coloradu priloženi stolni dekor, Premijerni posebni događaji osigurani namještaj i BBJ Posteljina osigurali trkače stolova.

Svadba u Coloradu u mećavi

Moj jedini savjet je da se ponekad jednostavno morate s tim pouzdati i vjerovati svom planeru i dobavljačima. Uspjeli su stvoriti nešto tako nevjerojatno što ćemo čuvati zauvijek!

Svadba u Coloradu u mećavi

Smokva i cvat kreirao je ukusan namaz od kolača i slastica za sve najbliže C + A.

kapnite vjenčanu tortu

Svadba u Coloradu u mećavi

Toliko topline i ljubavi, čak i usred snježne oluje! Čestitamo Chandler + Andrew! Znamo da će vaša sposobnost preokretanja vaših vjenčanih planova i stvaranja čarobnog i nezaboravnog dana nadahnuti toliko mnogih parova koji prolaze kroz nešto slično. Želim ti sve najbolje! -GWS tim

fotografija: Jason i Daris // naziv mjesta: Saonice i vagoni Telluride, Telluride, Colorado, USA // dizajn događaja: K2 Event Co. & Dahlia Floral Design // planiranje: K2 Event Co. // cvjetovi: Dahlia cvjetni dizajn // vjenčanica: Alon Livne // butik vjenčanica: Mia Bridal Couture // mladenkine cipele: Marc Fisher // mladenkin prsten: Majstori zlata Valobra // frizer: Moxie Loft // vizažist: Erin Cain // odjeća za mladoženje: Brooks Brothers // prsten mladoženja: Nakit Alter’s Gem // videografija: Jason i Daris // roba od papira: Kaligrafija žute ruže // ugostiteljstvo: Saonice i vagoni Telluride // kolač: Smokva i cvat // deserti: Smokva i cvat // iznajmljivanje stolnih ploča: Iznajmljivanje zabave u Coloradu // najam namještaja: Premijerni posebni događaji // iznajmljivanje posteljine: BBJ Posteljina // glazba, muzika: Žice Telluridea // Konjska operacija; Konji teluridi // mladenkine naušnice: Mia Bridal Couture // mladenkina jakna: Elaine Kim, dvije suknje Telluride

About admin

Check Also

Novi visoki i niski švedski dizajnerski tepih

The post Novi visoki i niski švedski dizajnerski tepih pojavio se prvi put na DLB-u.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *