Home / spavaća soba dekor / Traperice princeze Polly Ariane Grande na velikoj su prodaji

Traperice princeze Polly Ariane Grande na velikoj su prodaji

Kao netko u srednjim 30-ima, nikada nisam razmišljao o kupovini kod princeze Polly. Pa, sve dok mi TikTok nije pokazao što propuštam. Australska tvrtka jastrebovi doista je slatka, moderna odjeća za manje od 100 dolara. Čini se da se Ariana Grande slaže. Grande nosi traperice Princeze Polly na Instagramu u ubojitom novom looku koji je oblikovala Mimi Cuttrell. Nisam točno siguran čemu služi, ali želim ukrasti cijelu stvar.

Dotične traperice u osnovi su izvan mojih snova. Ravne su noge s laganim pranjem i asimetričnim pojasom. Iako ih marka naziva “niskim strukom”, ovo nije niski struk mojih tinejdžerskih godina – hvala Bogu. Pojas još uvijek stoji prilično visoko na modelima i na Grandeu.

Osim cipela Prada, odjeća pop zvijezde prilično je povoljna. Njezin je vrh iz H&M-a, a nakit Mejuri. Kao i obično, Michael Anthony zaslužan je za njezinu šminku, a Josh Liu joj je stavio rep u rep.

Naša misija u STYLECASTER-u je približiti ljudima stil, a mi imamo samo proizvode za koje mislimo da će vam se svidjeti jednako kao i nama. Imajte na umu da ako nešto kupite klikom na vezu u ovoj priči, možda ćemo dobiti malu proviziju od prodaje.

Savršeni su dovoljno široki stil za nošenje s obje štikle s špicom Prada (kao što je to učinio Grande) ili bijele tenisice. A najbolji dio? Na prodaju su ograničeno vrijeme s kodom 20AFTERPAY.

Princeza Polly.

Koliko god sam opsjednuta ovim trapericama – i jesam – nesretna sam, princeza Polly nije inkluzivna u smislu dimenzioniranja. S obzirom na to da toliko drugih brzih modnih marki sada prodaje plus veličine, krajnje je vrijeme da se PP ukrca. Ako tražite par veličine plus koji je sličan, volimo ovi iz Zauvijek 21. A onda svi možemo uskočiti na TikTok i pokazati ih.

STILEKSTAR |  Intervju Ashley Benson

About admin

Check Also

Superhrana koju biste trebali jesti nakon 40

Kako starite, vaše se tijelo mijenja. To je prirodno, ali može biti frustrirajuće – možete …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *