Home / kućni dekor / Topla i privlačna seoska seoska kuća zapovijeda beskrajnim nebom u Iowi

Topla i privlačna seoska seoska kuća zapovijeda beskrajnim nebom u Iowi

Arhitekti Rehkamp Larson je dizajnirao ovu toplu i privlačnu seosku seosku kuću smještenu na prostranom posjedu u Iowi. Ova država Srednjeg zapada poznata je po krajoliku valjanih ravnica i polja kukuruza, velikom nebu i dugim pogledima – a sve je to vlasnika privuklo kući nakon godina života na istočnoj obali.

Klasična seoska kuća smještena točno na brdu, veliki povrtnjak uklapa se upravo u viziju. Kuća je ponosna na središnji dvoetažni volumen, zabatna krila i gostoljubiv trijem. Trijem za zaslon na istoku, tik uz kuhinju i zaslon za zapad na zapadu okrenut prema vrtu, pružaju mogućnost progona sunca ili izbjegavanja vjetra.

DETALJI O DIZAJNU: ARHITEKTURA Arhitekti Rehkamp Larson IZVOĐAČ Henning Građevinske usluge

seoska kuća-eksterijer

Priključena garaža odlučuje se iz štala, visokih proporcija i bezvremenske crvene boje.

seoska kuća-kuhinja

U kuhinji sjedi stolić na farmi, okružen šankovima i ormarićima. Prašinu s automobila koji se približavaju lako je vidjeti kroz prozore usredotočene na umivaonik.

seoska kuća-kuhinja

Što volimo: Ova seoska seoska kuća nudi mnoštvo primamljive topline ljubaznošću velike upotrebe drva tijekom dizajna. Vanjska fasada atraktivnog je izgleda s klasičnom bijelom bojom pomiješanom s crvenom garažom s estetikom nalik na staju. Volimo cjelokupni osjećaj dobrodošlice ovog doma, s velikim prozorima koji uokviruju prekrasan prerijski krajolik.

Reci nam: Što mislite o ukupnoj estetici ovog doma? Postoji li nešto što biste promijenili u dizajnu? Javite nam u Komentarima!

Bilješka: Pogledajte još jednu nevjerojatnu kućnu turneju koju smo predstavili u programu One Kindesign tvrtke Rehkamp Larson Architects:

Oživljeno utočište u jezerskoj kući u Iowi prikazuje razigrane boje boje.

seoska kuća-kuhinja

Stubište razgraničava kuhinju i blagovaonicu od dnevne sobe, ali otvoreni zaslon omogućuje unutarnji pogled između soba.

seoska kuća-dvorana

seoska kuća-dnevni boravak

Kameni kamin vizualno sidri dnevnu sobu i strateški je smješten u središte tlocrta, jer pažljivo projektirani zidani grijač pomaže u zagrijavanju cijele kuće. Visoki dvostruko obješeni prozori marširaju preko južnog pročelja.

seoska kuća-stubište

seoska kuća-stubište

seoska kuća-trijem

seoska kuća-ulaz

seoska kuća-eksterijer

seoska kuća-eksterijer

seoska kuća-eksterijer

seoska kuća-eksterijer

seoska kuća-eksterijer

Fotografije: Scott Amundson Photography

Čitate članak koji je uredio https://onekindesign.com/

About admin

Check Also

Nalazi na Facebook tržištu: Portland, OR

Već je vrijeme za još jednu objavu na Facebooku! Prošli mjesec primio sam najviše zahtjeva …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *