Home / spavaća soba dekor / TOP 4 najneobičnijih kvarova bravara

TOP 4 najneobičnijih kvarova bravara

Ne postoji ništa neugodnije od ostavljanja ključeva u kući i zaključavanja. Svatko je sigurno doživio ovu nesreću, barem jednom u životu. Otvaranje vrata također je jedna od najtraženijih usluga bravara. No, ponekad situacija eskalira, toliko da su kupci prisiljeni nazvati bravara, čak i ako to ne žele. Evo svjedočenja smiješnih i neobičnih popravaka bravara.

Rješavanje problema bravara: neobične situacije!

Situacija je vrlo česta. Izlazite iz kuće, a zatim zatvorite vrata za sobom, zaboravljajući svoje ključeve. I tamo, katastrofa! Nemoguće je otvoriti vrata jer su ključevi unutra. Tada ste prisiljeni nazvati bravara da vam pomogne u nuždi. Zasad, ništa novo za profesionalca. To je intervencija koju izvodi svaki dan. No, u nekim slučajevima situacija može biti neobična.

Mama zaboravlja svoje dijete kod kuće

Ovo što se događa ovoj mami je istodobno tužno, smiješno i neugodno. I nije nešto što viđate svaki dan. Kao i obično, izlazi u kupovinu sa svojom bebom. Ali dok zagrije motor automobila, propuh odluči iznevjeriti je iznenadnim zatvaranjem vrata. Ključevi su, naravno, ostali unutar kuće, a dijete je bilo unutra.

Očito nije čekala mnogo prijenazovite profesionalnog bravara. I prema ovom pariškom bravaru, ova mama je bila u totalnoj panici! Pokušavši sama otvoriti vrata, samo je pogoršala situaciju. Profesionalac nije otkrio razlog svoje panike dok nije bio tamo. Da bi brzo riješio problem, bravar je karticom pokušao otvoriti, a zatim pokušao rastaviti vrata. Trebalo mu je malo manje od dvadeset minuta da uspješno otvorite vrata i dopustite majci da napokon pronađe svoje dijete. Srećom, potonji je čvrsto spavao i nije čuo ništa od onoga što se događa.

Zaboravite ključeve u kući

Mlada djevojka zaključana u zahodu benzinske pumpe

To je situacija koju su i neki od nas poznavali. A ovo je daleko najgore od svega, jer je zaključavanje u javnoj kupaonici i zastrašujuće … i ponižavajuće. To se dogodilo ovoj mladoj djevojci. Tog dana odlučuje posuditi toalete benzinske pumpe dok se vraća s posla. Peh, naiđe na razbijena vrata. Nijedno je osoblje na benzinskoj pumpi nije obavijestilo da toalet još uvijek nije u redu.

I kao što možete zamisliti, mlada djevojka nije uspjela otvoriti vrata koja su bila potpuno blokirana. Trebalo je oko 30 minuta da ga netko čuje i upozori službenike. Stoga je morala dugo čekati prije nego što na mjesto događaja dođe bravar.

Baš kao i kod otvaranja zalupljenih vrata, postupci za otvori blokirana vrata su prilično komplicirani. Nakon nekoliko minuta, profesionalac napokon uspijeva iz WC-a izvući mladu djevojku koja se nađe vrlo posramljena pred svim znatiželjnicima koji su se okupili oko mjesta događaja.

Popravak brave u nuždi: problematična situacija za sve

Nastavimo obilazak neobičnih situacija za rješavanje problema s bravom.

Zamijenila je bravu svog stana nakon bračnog spora

Svađe u vezi događaju se vrlo često. A kad su razlike nepomirljive, supružnici su prisiljeni razdvojiti se. Tijekom njihove posljednje svađe ova je žena odlučila zamijeniti bravu u svom stanu tako da njezin bivši dečko više nije mogao ući u nju. I u takvoj je situaciji bravar taj koji je neugodniji od klijenta!

Bravar je rekao da ga nagovara klijent brzo završe posao prije nego što se supružnik ili bivši supružnik vrate s posla. Srećom, profesionalac je mogao svoj posao završiti na vrijeme i jadni se supružnik našao pred vratima u svakom smislu te riječi!

Brava toaleta puca u žurbi

Oštećena brava

U prevelikoj žurbi da ode u kupaonicu, ovaj je gospodin slučajno oštetio bravu na vratima razbivši ključ u njima. Rezultat: nije mogao pristupiti sobi. Neugodna situacija koja ga je natjerala da brzo pozove bravara. Kaže da se takve intervencije često događaju.

Rješavanje problema ovisi o izvoru problema, a prema bravaru to može potrajati satima (bilo da je to popravljiva šteta ili ne). Na kraju je morao izbušite cilindar i zamijenite ga potpuno otvoriti vrata. Kupac je zato satima čekao prije nego što je mogao otići u kupaonicu, kad je već bio u žurbi! Mora se reći da mu je kuća bila prilično udaljena od trgovina i da mu je bilo teško ostaviti bravara samog!

Precijenjeni bravari iskorištavaju hitne popravke

Dobro vam je poznato da je internet postao pravo gnijezdo prevaranata još od postojanja plaćenih oglasa. Kupci uhvaćeni u nuždi kontaktiraju bravare koji se pojavljuju na prvoj stranici tražilica, ne pozivajući se na svoje vještine ili svoje iskustvo. Ti kupci tada postaju glavna meta prevaranata koji se ne ustručavaju iskoristite njihovu ranjivu situaciju da biste im naplatili visoku cijenu !

Troškovi i do četiri puta skuplji, loše obavljen posao, slomljena brava, bezobrazan i nestručan majstor … Mnogo loših iskustava doživjeli su kupci koji su trebali hitne popravke bravara. Neki se prevaranti izdaju za profesionalne bravare i iskorištavaju nevolje kupaca kako bi od njih izvukli puno novca.

Stoga morate biti vrlo oprezni kada koristite usluge bravara. Uvijek provjerite njegove reference, njegovu web stranicu, a prije svega, uzmite u obzir mišljenja koja su korisnici interneta ostavili u komentarima.

About admin

Check Also

Savjeti za najbolje pakiranje za selidbu

Premještanje kuće je uzbudljivo, ali nitko se tome ne raduje jer je to također stresan …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *