Home / spavaća soba dekor / Top 10 najboljih karijera za majke kod kuće

Top 10 najboljih karijera za majke kod kuće

Od trenutka kada se oglasi vaš alarm, utrka je u tome da sve dignete, nahranite, nađete svima čarape, pročešljate kosu i odvedete sve tamo gdje trebaju.

Ono što ne želite je dodatni pritisak da se učinite izglednijim i da se krećete u špicu da biste se na vrijeme uvrstili. Nije ni čudo što sve više mama traži posao gdje mogu raditi kod kuće, oslobađajući dragocjeno vrijeme da, pa, jednostavno doručkuju i u miru odu u kupaonicu.

Pa, kakve mogućnosti postoje za mame koje žele pokrenuti daljinsku karijeru? Prošli smo niz deset sjajnih mogućnosti. Popis smo održavali raznolikim, tako da ćemo, nadamo se, bez obzira na vaše vještine ili prethodno iskustvo, pronaći nešto što vam odgovara.

Autor fotografije Ketut Subiyanto iz Pekseli


1. Virtualni asistent

Kao mama, vaše su organizacijske i međuljudske vještine već bile na kušnji u konačnom poslu kod kuće: majčinstvu.

Obje ove vještine mogu se prenijeti u karijeru virtualnog asistenta. Tipični administrativni poslovi uključuju upravljanje računima e-pošte, telefoniranje, planiranje putničkih aranžmana i zakazivanje sastanaka i sastanaka.

Ovisno o tvrtki u kojoj radite, možda ćete dobiti i druge neupravne aspekte vođenja posla, poput pisanja blogova, knjigovodstva i grafičkog dizajna – sjajan način da istražite koje bi vas druge karijere mogle dodatno zanimati.

2. Copywriting

Ako imate izvrsne komunikacijske vještine, posao copywritera može biti unosna opcija. Tekstopisci pišu gotovo sve što vidite na mreži, od blogova i članaka preko sadržaja na društvenim mrežama do web sadržaja, čak je i riječi na traci izbornika napisao copywriter.

Ako imate iskustva u određenom polju (medicina, tehnologija, inženjerstvo), vaše su vještine još više tražene i možete zaraditi prilično novčića za pisanje specijalističkog sadržaja.

3. Lektura

Ako je vaša pažnja prema detaljima vrhunska i već ste primijetili pogrešku u ovoj rečenici, svoje usluge možete ponuditi kao lektor.

Lektori se plaćaju kako bi primijetili i ispravili pogreške u pravopisu, interpunkciji i gramatici. Zvuči zanimljivo? Više o pokretanju posla kao korektora kod kuće možete naučiti gledajući ovo besplatno 76-minutna radionica.

4. Knjigovodstvo

Dobra vam brojka? Imate li veliku pažnju prema detaljima? Tada bi vam karijera knjigovođe kod kuće mogla biti izvrsna opcija.

Knjigovođe rade s vlasnicima malih poduzeća kako bi evidentirali njihove financijske transakcije. Možete započeti posao kao slobodnjak ili pronaći priliku za daljnji rad u nekoj tvrtki.

Ako ste novi u knjigovodstvu, ovaj besplatni tečaj bookkeepers.com pomoći će vam otkriti je li to prava karijera za vas.

5. Dizajn i animacija

Mnoge tvrtke vani trebaju ruku sa svojim logotipovima, web mjestima i vizualnim sadržajem. Izradite web stranicu kako biste prikazali svoj rad.

Ako tek započinjete s ovom karijerom, razmislite o korištenju Fiverr, freelancing platforma na kojoj možete sami odrediti cijene i jeftino prodavati svoj rad dok ne uspostavite portfelj plaćenih radova i ne dobijete pozitivne izjave.

6. Predajte putem interneta

Ako je majci nešto očajnički potrebno, to je fleksibilan raspored i vaš posao kod kuće to ne bi smio ugroziti.

Kao školovani učitelj radeći u javnoj ili privatnoj školi, dani i sati su vam iscrpljujuće zaključani. Ali jeste li znali da možete predavati na mreži putem Skypea ili unaprijed snimljenih lekcija? Isprobajte web lokacije poput K12.com ili Time4Learning za mogućnosti karijere.

Ako si nije obučeno, ali poput ideje o karijeri u poučavanju, postoji puno mogućnosti za podučavanje engleskog jezika putem interneta. Ako ste prvostupnik, možete završiti tečaj TEFL (podučavanje engleskog kao stranog jezika) za relativno jeftine internetske stranice.

Pronađite mogućnosti podučavanja djece u Kini na MagicEars.com. Sjajno je što ćete s vremenskom razlikom moći nesmetano raditi dok djeca spavaju.

7. Savjetovanje

Ako ste već imali uspješnu karijeru u određenoj industriji (bilo što, od inženjerstva do zakona), razmislite o tome da svoju mudrost prenesete kao savjetnik. Vaše bi se specijalističko znanje moglo vrlo tražiti, a savjetovanje je unosna opcija u karijeri.

8. Bloganje (Google Adsense)

Bloganje traje neko vrijeme, tako da budite spremni uložiti puno posla prije nego što počnete vidjeti rezultate.

Evo premise: vlasnici web stranica dobivaju plaću svaki put kad netko klikne oglas na njihovoj web stranici. Ako imate vrlo popularno web mjesto, samo od ovih oglasa možete zaraditi znatan iznos. To je lako postaviti Google Adsense račun i zahtijeva malo truda s vaše strane.

Trik usmjerava dovoljno prometa na vaše web mjesto i s vremenom održava zanimljiv blog. To znači pronaći temu o kojoj možete neprestano pisati. U idealnom slučaju, to bi trebala biti tema koja vas posve zanima. Odatle možete usmjeravati promet marketinškim metodama (SEO, marketing na društvenim mrežama itd.).

9. Pokrenite eCommerce dropshipping trgovinu

Ako to želite učiniti kao poduzetnik e-trgovine, postoji uzbudljiv novi način prodaje proizvoda na mreži koji je jednostavan za prilagodbu i koji zahtijeva vrlo malo u pogledu režijskih troškova: dropshipping.

S poslovnim modelom Dropshipping fokusirate se na izgradnju i marketing web stranice koja prodaje proizvode nezavisnih dobavljača. Kada netko izvrši kupnju na vašoj web stranici, treća strana ispunjava narudžbu iz svog skladišta bez vašeg sudjelovanja.

U posljednjih nekoliko godina bilo je nekoliko nevjerojatnih uspješnih priča o padanju brodova. Ali nemojte se zavaravati, iako se to često reklamira kao a bogati-brza-shema, potreban je napor da se vaše web mjesto plasira na tržište i privuče dovoljno prometa da bi bilo uspješno. Ali ako ste predani tome da to uspije, možete to i učiniti neki ozbiljan novac.

10. Ostale mogućnosti

Slušajte, što manje govore o prošloj godini, to bolje, ali došlo je do barem jednog pozitivnog ishoda posljedica 2020 .: svijet rada od kuće otvorio se širom, a to je sjajna vijest za mame s malom djecom.

Tvrtke koje su razmišljale o dopuštanju svojim zaposlenicima da rade na daljinu bačene su u dubinu i došle su do saznanja da su udaljeni radnici baš kao da nisu produktivniji nego što su u uredu.

To znači da postoji više mogućnosti nego ikad za daljinskim radom na puno radno vrijeme u gotovo svim sektorima. Pretražite popularne web stranice s popisima poslova kao što su: monster.com, doista.com, guru.com i iFreelance.com kako biste pronašli udaljene mogućnosti za posao koje odgovaraju vašem skupu vještina.

Pa eto vam. 10 izvrsnih poslova za mame koje žele raditi od kuće. Nadamo se da vas je ovaj popis nadahnuo da započnete svoju daljinsku karijeru i počnete uživati ​​u fleksibilnosti koju pruža.

About admin

Check Also

Ideje za ljetnu odjeću: Što odjenuti ovog ljeta

Dodaj u favorite Slatke ljetne odjevne ideje: Što odjenuti ovog ljeta Ideje za ljetnu odjeću …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *